![]() |
ציטוט:
כרגע הוא חלש וss תבנה אותו עוד חצי שנה יש מה לדבר הכל מבחינת אימוני כח לגבי סיבולת זה בנוסף |
ההמלצה היא כזו - לתקופה של שלושה חודשים צמצם את אימוני הכדורגל שלך למינימום - 1-2 בשבוע (אם זה אפשרי). תעשה תכנית ליניארית לפי הספר כמו שצריך שזה אומר שלושה שבועות ~ של בנייה של העצימות, סקוואט שובר מקביל כל אימון משיכה ולחיצה, תנועה פוליאומטרית כלשהו או פאוארקלין. תתקדם בצורה חכמה, תקפיד על הRecovery (אוכל ושינה) והשמיים הם הגבול
|
רשמתי מארק ריפטו בגוגל בתמונות,זה מצא לצערי את זה
http://photos.blog.michaelmahony.org..._SBS_c2b2e.jpg אם ככה ניראים האנשים שעובדים אם ריפטו...סקוואט כבד או לא...טכניקה או לא...זה פשוט כשלון מטונף של בן אדם שניראה כמו אידיוט שהולך לפאבים כל יום משתכר חוזר הבייתה ודופק מקדונלדס. ניראה חרא חרא חרא...ריפטו אפס !!! |
אם בריפטו עסקינן (וממש לא עסקנו בו אבל שיהיה)
Okay, you assmunches. Here are two cases: Zach Evetts Age: 20 Bodyweight on 8/27/09: 162 Bodyweight on 11/16/09: 217 Bodyweight gain: 55 lbs. Seven site skinfold sum: 139mm Bodyfat: 18.40% Lean Body Mass: 177 lbs. Initial bodyfat percentage data not available, but his before-picture is an accurate representation of a male at 10% or below. Assuming 10% bodyfat on 8/27/09 LBM @ 162: 145.8 lbs. Gain in LBM in 11 weeks: 31.27 lbs., or 2.84 lbs./week Gain in bodyfat in 11 weeks: 23.73 lbs. For an approximate LBM gain of 60% Cliff Swanson Age: 27 Bodyweight on 7/15/09: 175 Bodyweight on 10/15/09: 220 Cliff's bodyweight has remained constant for the past month due to being off-program, his skinfolds were taken today. Sum of seven skinfolds: 133mm Bodyfat: 15.30% Lean Body Mass: 186.34 lbs. Again, initial bodyfat percentage data is not available, so we will assume two scenarios: Assuming 12% bodyfat on 7/15/09, LBM @ 175: 154 lbs. Gain in LBM in 12 weeks: 32.34 lbs., or 2.69 lbs./week Bodyfat gain in 12 weeks: 12.66 lbs. for an approximate LBM gain of 60% Assuming 10% bodyfat on 7/15/09, LBM @ 175: 157.5 lbs. Gain in LBM in 12 weeks: 28.84 lbs., or 2.40 lbs./week Bodyfat gain in 12 weeks: 16.16 lbs. for an approximate LBM gain of 56% The point here is that there is no scenario or assumption possible in these two cases that is consistent with a LBM increase of less than 2.40 lbs. per week. |
אה, וחשוב לומר שנוזלים ומים נכנסו תחת המדידה של הא.ש, ורובם יורדים בשבועיים ראושנים של גרעון קלורי מה שהופך את המספרים האלה לאפילו יותר מרשימים
|
ריפטו עדין הומו.
|
מתאמני ריפטו בדרך כלל לא הכי... אסטיטיים
|
ציטוט:
המטרה של הבנאדם זה להיות שחקן כדורגל/שוער, ואתה בא ואומר לו לצמצם אימונים שזה בעצם הדבר הכי חשוב בשבילו, מה גם רואים שאתה לא מבין בזה יותר מדי(כדורגל), אין לו כזאת אפשרות. קסיאס, כמו שכבר נאמר פה אתה ברמת מתחיל לכן תתחיל סוג של ss רשמתי לך בעמוד הקודם איך לדעתי התוכנית שלך צריכה להראות. |
|
אני חושב שאי אפשר לפשל עם ss כאן ואני מאמין שזה אחד מהיתרונות שלה - כוח הרבה ומהר.
לגבי כל מיני תרגילי זריזות ואינסטינקטים אנימניח שיש לך את זה באימונים של הקבוצה. |
ציטוט:
ציטוט:
|
סקוואט 5*3
בנץ' פרס 5*3 דדליפט 5*1 תאומים בסמית 12*2 סקוואט 5*3 פרס 5*3 מתח 3*f ( עושה בכל סט כמה שאתה יכול) ללמוד את הטכניקה של פאוור קלין (תרגיל מצויין לכוח מתפרץ). יש לי כמה שאלות בקשר לתוכנית.. יש לך אולי מסנג'ר? אני לא מצליח לשלוח לך הודעה פרטית.. |
ציטוט:
|
חשבת לנסות קרוספיט פוטבול?
http://www.crossfitfootball.com/ |
ציטוט:
|
בצד ימין יש לך את אימון הכוח של אותו יום ובאמצע את המטקון
בכוח אתה אמור לעשות את האימון של AMATURE ובמטקון את מה שכתוב. לדוגמא היום, זה: Amateur Deadlift 5 RM (add 10 lbs to last workout) Complete for time: 10 Power Cleans 20 Push Ups 9 Power Cleans 19 Push Ups 8 Power Cleans 18 Push Ups 7 Power Cleans 17 Push Ups 6 Power Cleans 16 Push Ups 5 Power Cleans 15 Push Ups 4 Power Cleans 14 Push Ups 3 Power Cleans 13 Push Ups 2 Power Cleans 12 Push Ups 1 Power Clean 11 Push Ups *Use 75% of 1 RM for Power Clean weight Post loads and times to comments. מה שכתוב לך POST TIME, פשוט תישמור את זה בלוג על המחשב או באיזה מחברת כדי שתוכל להשוות. העיקרון באימונים מאוד דומה לקרוספיט, רק שפה אין ריצות ארוכות- רק ספרינטים ויש את התוספת של האימוני כוח |
ציטוט:
זה בערך כמו להגיד שהרבה כדורגלנים לא מצליחים לבעוט בכדור. אני מכיר מישהו (שגמרתי לו לעשות ss) והוא העלה תסקוואט ב50 קילו בצורה ליניארית בלי לעלות במשקל, והוא היה ספורטאי מאוד חזק כבר לפני זה. אני לא מבין איך תתן לכדורגלן תכנית יותר יעילה כשהוא חלש בטירוף. אה ודרך אגב, היו ימים שהייתי מתאמן 3 אימונים ביום (עזבו למה, זה לא רלוונטי) והייתי מוציא בסביבות ה5K, הייתי אוכל 8K, אז נכון זה אומר שאת כל היום שלך תבזבז בלאכול, אבל זה מה יש. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא חלש בטירוף (אם התכוונת אליי) ציינתי שהתאמנתי שנה שעברה בחדר כושר ! |
ציטוט:
ניכר שלא ראית שום דבר שהוא לא חיפוש אקראי בגוגל. |
ציטוט:
|
אבל הבנאדם לא באוף סיזן עכשיו, ואין מה לעשות, אז נכון שהוא לא יכול לאכול את העוגה שלמה אבל אפשר להתגמש, אבל בשום אופן לא להפסיק להתאמן בקבוצה שלו, שמן הסתם הוא עובד שם על עוד דברים חוץ מעל כוח.
יש לי מתאמן שמשחק כדורגל ועושה ss ומתקדם באופן מצויין, מבחינת משקלים וכוח וגם בביצועים על המגרש. |
מישהו פה ניסה לאמן ספורטאים פעם?
עבד צמוד לספורטאי ויודע מה הדרישות ממנו באימונים? למה כולם קופצים סתם באוויר וממציאים שטויות? |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה כן אימנת ספורטאים? אם כן, אז אולי תוכל להביא לי תוכנית? |
ציטוט:
אני יעלה מה שבא לי מתי שבא לי וכמה שבא לי :bot: וריפטו הומו בדוק. |
מעיין חודדה מתחילה להדביק אנשים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ