![]() |
עצם העובדה שמישהו( אפילו שמוק כמוני ) יכול ללכת בגיל 15-16 לעשות את הקורס מעיד על משהו
|
ציטוט:
סתם דוגמא-קורס אילוף כלבים בחלק מהמקומות אי אפשר להכנס לקורס מתחת לגיל 18 בחלק כן ובכולם אפשר אם הסיבות הנכונות ד"א-הקורסים האלה לאו דווקא מכוונים למי שיעסוק בתחום אלא גם לחבר'ה שפשוט רוצים ללמוד לעומק מה ואיך עושים יותר ממה שיש להם לדעת בחד"כ עזוב זה דיון שממש אין לי כוח לחפור בו |
פחח אני עשיתי קורס בשיאים... בוא נגיד שבשביל להתקבל לקורס צריך כסף.
בשביל לעבור אותו צריך לדעת דברים בסיסיים ביותר. בשביל לצאת עם ממוצע מעל 90 צריך באמת להבין חלק מהדברים חח למרות שכמו כל דבר בחיים, ברגע שאתה לומד משהו, אתה רק מבין עד כמה אתה לא יודע כלום.. |
ציטוט:
משה ביקוב היה איתי בקורס והוא היה השפיץ של הכיתה חחחחחחחחחח אני מתגעגע קצת לתקופה המטונפת הזאת. |
ציטוט:
|
זה שהמאמנים בארץ רמה נמוכה זה לא בגלל הקורסים..
המרצים של ווינגייט ושל שיאים ברמה גבוה מאוד זה שחלק מהמדריכים יוצאים טמבלים זה כי הם לא לומדים והמטרה שלהם זה לקבל 56.. יש כאלה ויש כאלה. אצלי יש איזה כמה בנות שלא מבינים כלום מהחיים שלהם בשום דבר שקשור לתחום, כל מילה שיוצאת להן מהפה זה רק מיתוסים ,יושבות על 56 וגם זה בשיניים נו מה אפשר לעשות , לא לתת להם תעודה? היא עברה. הקורסים פה בארץ באמת ברמה גבוה, לכו תעשו תעודת מדריך בארצות הברית זה בדיחה לפי מה שהמרצים אומרים לנו |
ציטוט:
אורי ואופיר,תאכלו את הכובע |
ציטוט:
הקורס לא ברמה גבוהה. לא אכפת לי אישית מה קורה בארה"ב לא זה אומר שאם הרמה שם נמוכה יותר אז פה היא גבוהה. וכאלו שמשלימים זה בגלל שהם זילזלו בעבר, וכאלו שהשקיעו ולא עברו, לא באמת השקיעו, או לא הקשיבו, מאוד קל לקבל 56 עם מעט מעט מאוד השקעה לבחור אפילו אידיוט מוחלט. מצד שני יש אנשים שהם פשוט ברמה שכלית כזאת נמוכה שאין מה לעשות, זה עדיין לא אומר שהקורס קשה. מבחינתי בגרות בביולוגיה או אנגלית קשה יותר מהקורס[שאלו המקצועות שהכי קלים לי] . |
הקורס נותן ידע בסיסי לעבודה עם אנשים נורמטיביים למטרות של כושר גופני בסיסי ושמירה על אורך חיים בריא
מעבר לזה ? לא נותן הרבה וחובה של כל מדריך זה להשכיל את עצמו בתחומים שנוגעים לו הרבה מעבר למסגרת הקורס מדריך שמסתפק במה שהוא למד בקורס הוא באמת ליצן מהסיבה הפשוטה שלא מלמדים שם הרבה ברמה של תורת הענף. |
ציטוט:
ציטוט של מרצה מהקורס: 8-12" חזרות לכשל זו הדרך הטובה ביותר לעבוד להיפרטרופיה" :wub1: |
ציטוט:
"6 עד 20 חזרות עובד על היפרטרופיה, טווח כמו 8-15 יותר מתאים לרוב המתאמנים, אך 8-12 הוא האידיאלי , הרוב יבחרו ב10 חזרות" בסגנון~ |
תגידו,
רק אצלנו המרצה אמר שהקורס הזה הוא ממש לא מספיק וצריך ליקרוא ספרים בישביל לדעת יותר? ושבכללי לדעתו צריך להאריך את הקורס לפחות פי2? |
ציטוט:
|
ציטוט ממדריך וינגייט:
"6 חזרות שליליות זה אידיאלי לפיתוח כוח" |
יש מדריכים טובים, ויש מדריכים פחות טובים
יש גם מרצים טובים, ויש מרצים פחות טובים אני לא חושב שצריך לשפוט את רמת הקורס על סמך מדריכים שיוצאים משם, שלא מעט פשוט מגבבים שטויות שלא נאמרו בקורס מצד שני בתור אחד שהיה בקורס הקורסים באמת לוקים בחסר שני דברים שאני חושב אבל שלא בסדר בדיון הזה: 1) אנשים שקראו אולי כמה ספרים באינטרנט ולא יודעים באמת מה מופיע בקורס, ומבקרים אותו על ימין ועל שמאל, מין הסתם אין להם את הזכות הזאת 2) התעודה היא "מדריך כושר ובריאות" , ולא מאמן כח באדיבילדרים וכו'. היא מיועדת לכלל האוכלוסיה, שיש לי הפתעה בשבילכם, רובה לא מחפשת כח עצום או מסת שריר עצומה. הרבה אנשים רוצים להתאמן לכיף ובשביל הבריאות, ולא רוצים דברים אחרים ומורכבים, על סמך כך זהו החומר שנלמד בקורס, ולא אחרת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
נכון כמו שאמרתי, הקורס מתייחס לאוכלוסיה נורמטיבית |
ציטוט:
מה אתה חושב שאנשים שבאים לחדר כושר מגדירים כבריאות? רובם ככולם רוצים "לחטב ולעצב", והבעיה בקורס שהוא לא עונה על הדרישות האלו. לכן רוב המדריכים בתחום הם זבל עופות, ובדר"כ המדריכים הטובים עושים את הקורס רק כדי שתהיה להם תעודת הסמכה, את הידע והניסיון הם מביאים ממקומות אחרים. |
ציטוט:
לא חסר אנשים שרוצים רק לשמור על הבריאות כביכול לחטב ולעצב אני מניח שכמעט כל תוכנית בשילוב תזונה מתאימה תעשה את העבודה וזה לא מתפקיד המדריך הרגיל לבנות תזונה למתאמן אל תבין אותי לא נכון, אני ממש לא מעודד מדריכים בורים שמדברים שטויות ולא מתמקדים בדברים נכונים ונצמדים לדברים דביליים במקום, אבל לקרוא לרוב המדריכים זבל עופות זה קצת לא במקום |
משהו מצחיק (אל תכעסו) - אבל כשבחורה מפרסמת הודעה כל המנהלים עונים.....(שום דבר אישי ואין לי שום טרגדיה פה של חוסר מענה). זה אנחנו הבנים. אל תכעסו. אני מבין אותנו.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה כמו שתבוא בתלונות למורים השכר תואם את הקורסים גם במקרים כאלה, כנ"ל בתנאי קבלה זה עבודה לצעירים עד סטודנטים גג היו אצלי כמה חבר'ה מפגרים בקורס שקיבלו תעודה, אבל גם הם אני בטוח יכולים להוביל אנשים רגילים לתוצאות בסדר גמור |
בין אם מדובר ברמה גבוהה או נמוכה של הדרכה והכשרה שניתן לקבל במכון וינגייט ,זהו עדין דבר מה בסיסי שאותו צריך לעבור בכדי להתקדם לשלב הבא בתחום הזה .לא כך?
בכל מקרה ,מבחן הקבלה שלי מתקיים מחר בצהריים וממה שנאמר לי הוא יהיה מורכב ממבחן מעשי וממבחן עיוני. האם מישהו יודע מה בדיוק יכלול המבחן המעשי ?ואיזה סוג של שאלות יכולים לשאול במבחן העיוני ? התחלתי קצת לחשוש ... |
ציטוט:
זה כל כך שטותי שקוף שהתאמן פעם בחד"כ יכול לעבור את זה |
ציטוט:
ממני בכלל לא ביקשו להדגים שום תרגיל, התבאסתי...שאלתי אם לא רוצים שאדגים, אמרו, לא זה בסדר, התקבלת... :) זה היה בווינגייט, דרך אגב... |
ציטוט:
|
עכשיו אני מבינה מדוע התפתח כאן דיון סוער בנושא .
ועדת הקבלה לא הייתה ברמה נמוכה ,לא הייתה לה רמה בכלל שניתן לשייך אותה לרמה כלשהי . אני ציפיתי ליותר ,הרבה יותר . מילא השאלות שנשאלו ,אבל קבוצת האנשים שהקיפה אותי זה היה ההלם העיקרי שלי . יכול להיות שאני סתם מסיקה מסקנות ,אבל לא נראה לי שהאנשים האלו אי פעם דרכו בחדר כושר או הרימו משקולת בחייהם. לטענת 80 % מהנרשמים לקורס, אימון ab זהו אימון בטן .והסיבה לכך טמונה בשם האימון-abdominals . טענה מעניינת .ואני חששתי שהידע שלי שואף לאפס. |
האוכלוסיה שמגיעה לקורסים היא די מבזה
בסופו של דבר זה את בפני עצמך במקצוע ורק את מוכיחה את עצמך במקצועיות שלך. |
ציטוט:
|
אחלה דיון, אני חושב שאין מה להתווכח, הרמה בארץ של המדריכים באמת נמוכה וזאת עובדה.
כן יש את הסוסים (שלמזלי יש לי מדריכים כאלו) ויש את המפגרים. (עברתי לחדר כושר אחר לתקופה של חודש, דבר ראשון יצרתי לבעל המכון אנרכיה, בגלל שכל פעם שהייתי עושה דדליפט רוב האנשים היו רצים למאמן ושואלים אותו מה אני עושה ולמה, דבר שני, המאמנים של המכון היו הילדים של בעל המכון, ככה שכל פעם שאחד מהם היה בא, והייתי עושה סקוואט\דד ליפט, ישר היו נידבקים ועד שאני לא מסיים את התרגיל, מספרים לי כי זה תרגיל יותר מדי מורכב לבנאדם שמתאמן פחות מ 3 שנים מינימום) השאלה שלי היא כזאת, לפי מה שהבנתי מהדיון הבית ספר שיאים הוא בעל הרמה הכי גבוה בארץ? כשאתה מנסה להתקבל לעבודה בתחום, איזו תעודה הכי נחשבת ומעניקה יותר שכר אם בכלל?(הכוונה תעודה של מוסד לימודי) ועוד שאלה, כמה כל העסק הזה עולה? |
ציטוט:
לא חושב שאשכרה יש מישהו שרואה שסיימת בשיאים או וינגייט יעדיף אחד על פני השני |
ציטוט:
|
הבנתי, ועל הציונים לא מסתכלים בכלל גם?
ומה עם השאלות האחרות: הבית ספר שיאים הוא בעל הרמה הכי גבוה בארץ? כמה כל העסק הזה עולה? |
ציטוט:
לדעתי ממה שהכרתי מאנשים שעברו ווינגייט ועברו שיאים היקף החומר ורמת החומר בשיאים הייתה יותר גבוהה העסק הזה עולה כמה אלפים תברר |
ציטוט:
או שפשוט הכרתי אנשים מפה ומפה? בכל אופן לדעתי קשה לעשות את ההשוואה עד שלא יהיה בנאדם שהיה בשני הקורסים |
ציטוט:
נכון זאת תהיה ההשוואה הכי טובה אבל בינתיים זה די עיקבי |
יש אנשים בוינגייט שעברו את הקורס בשבועיים...
לא ברור לי איך זה?! |
אה.. אם לחשב את זה- יוצא 12 שעות לימוד ביום, כל יום אם רוצים לסיים ב14 ימים.
לא ראיתי קורסים כאלה בוינגייט אבל במקומות אחרים יש (קורס 60 של מד"א בחגים לדוגמא). |
ציטוט:
והם מאוד מרוכזים, 10-12 שעות ביום לא חושב שיש פחות מזה אפילו |
חברה שאלה: זה משנה מבחינת מציאת עבודה באיזה מקום למדת / קיבלת את התעודה? או העיקר שיש תעודה? (אני מדבר ממש בקטע של מציאת עבודה והעדפה, וממש לא בהסתכלות על הפן האישי)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ