![]() |
ציטוט:
לא אמרתי לא אפשרי, אמרתי קשה. מה לעשות אני אוהב פחמימות, פיתות לחמניות פסטה מלאווח תפו"א וכו' וכו' וכו'... גם ההצמדות לתפריט מאוד מסודר בלי חריגות זה קשה, זה מפחית את הגמישות שלך אם אתה בחוץ או אצל חבר או לא יודע מה הכל דורש להביא אוכל (שוב אפשרי אבל קשה). ובכלל לא רואה מה המניעה לעשות חיטוב-אמצע-מאסה... גם סה"כ בתור bb בעקרון המטרה היא להראות יפה, אין מה לעשות, לא רק בעיני החברה אלא בעיקר בעיני עצמך, ומה לעשות, שומן מפריע. ברמה מסויימת ולא היסטרית. אבל כל חיטוב פשוט כיף מחדש להסתכל במראה. |
כולם רוצים להראות יפים, כל מי שאומר שלא סתם שקרן מסריח או שמן נפוח.
אלו שרוצים להגיד שהם מרימים 200 קילו ומעלה, רוצים את הטפיחה על האגו, שזה סוג אחר של השגת ביטחון עצמי. Nothing wrong with that at all! |
נחמד מאוד, אחלה ידיים, לפי דעתי כמו שאמרו לך תעשה חיטובון כדי לנקות את הגוף ואז תחזור למסה.
|
ציטוט:
(לא משנה אם זה רמת חיטוב שריר או משקל על המוט) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחי מאיפה אתה בכפר סבא!?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אישית לא ארגיש בנוח ללכת לבית הספר על 16% שומן. אז ב14-15% אני יעצור ועשה חיטוב קצר של חודש גג וימשיך,גם אני מתחטב מאוד מהר יחסית.. מה גם שהגנטיקה שלי ברוך השם טובה,אני לא עולה כ"כ בשומן ואני נשאר סביב ה12-12 וחצי ממה שיצא לי להספיק להבין בחודשיים וחצי שהתאמנתי..(פצוע כרגע) פותח הפוסט-אשמח אם תעלה תמונות פרונט במצב רפוי על מנת לראות את ה% שומן שלך בבירור,מאחת התמונות אפשר לראות שאתה יכול לסחוב עוד קצת ק"ג |
ציטוט:
|
איזה חיטובבב תעלה עוד איזה 5-6 קילו עד אפריל ואז
|
ציטוט:
|
בטן gh...
|
חח איזה כרס בירה אהבתי..
אהבתי תתמונה האחרונה אחלה טרפזים |
ציטוט:
|
חחח קטלני הבטן
|
למה להקפיץ...
בכל אופן ירדתי 8 קילו :) |
בשבועיים? :| אתה חייב לתת לי את הדיאטה + תוכנית האימונים שלך בבקשה...
|
"קצת" כרס??? :-0
קודם כל התשובה היא כן... לחטב.
תגיד אחינו... מה נהיה? בגיל 22 יש לך וואחד כרס בירה? במיוחד שכבר בשרשור קודם נראית ממש טוב ועוד היו לך אפילו ריבועים כשהתאמצת. אז ברור שאין עילה לתירוצים. גם במסה לא צריך להיראות ככה. בכלל אני קולט את הקטע הזה שמלא אנשים משתמשים בתירוץ הזה של "תקופת מסה" בשביל להתחנזר. זה לא עובד ככה, רבותי. אפשר להעלות 3-4% שומן מילא, אבל לגדל כרס ולאבד פרופורציות זה ממש לא לעניין, גם בשיא הטירוף של המסה. קחו את עצמכם ברצינות. אז scylla - אלא אם כן אתה אינסטלטור, שיפוצניק או נהג אוטובוס, זה נראה רע, תעיף ת'דבר הזה!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא הגזים רואים ממש כרס חזה חלש ותאמת לא התרשמתי כל כך יחסית לבנאדם כמוך שדיי ותיק ומגיב פה הרבה התאכזבתי אני אומר בשיא הרצינות. % שומן גבוה מאוד לא משנה כמה מוציאים בטן זה לא אמור להראות ככה זה נראה יותר בטן של בנאדם שמן מאשר של מתאמן ולא קשור לקוביות לא לקוביות זה לא אמור להראות ככה לא משנה כמה מוציאים תבטן.. |
ציטוט:
2. כמות תגובות / ותק זה לא מדד למצב גופני. 3. תתפלא לדעת כמה אפשר להוציא את הבטן. זה הכל נטו ניפוח של הבטן, הייתי שמנמן כאן אבל לא כמו שנראה לך. הייתי סביב ה15% אני מעריך. 4. קוביות זה המדד הכי ריאלי לשומן. עובדה שיש כרס gh, ואנשים שריריים ורזים עם מבנה בטן מנופחת. וגם במצב שהייתי - היה אפשר לראות מאחורה איכשהו קווי מתאר של קוביות (בערך ואם מתאמצים כן?) 5. בתמונות אני 85. אחרי שבוע נייטראלי ירדתי ל83, אחרי 3 שבועות נוספים ירדתי ל77. עכשיו אני מעריך שאני בערך 11%. עכשיו בנייטראלי אחרי מאסה, מקווה להגיע ל90 עד אפריל. ואז לחטב מאוד (יותר ממה שאני עכשיו משמעותית) עד ל7-8 אחוז, בתקווה להיות 80. אני אעלה אח"כ תמונות עדכניות אחרי חיטובון. |
בואנה כמה זיוני מוח
הוא לא על אחוז שומן גבוה בכלל. יאללה בוא נעשה מאסה של כוסיות נעלה 0.2949494 אחוז שומן ואז נחטב כוח הקוביות ופיק הבייספס שליטה!!!!!!!!!!!1 |
חחחחחח בונא יש כמה אנשים שצריכים לעשות קפיצת ראש מהחלון ופשוט להתאבד...
scylla מה אתה בכלל מנסה להסביר, זה כמו לדבר אל הקיר. |
אחוז שומן לא גבוה בכלל מה אתם מדברים?
אני מכיר אנשים רזים שיכולים להוציא ככה את הבטן, זה לא קשור לאחוז שומן. בפריסה אפשר לראות בבירור על המותניים שהאחוז שומן לא נורא בכלל.. |
גם אני יכול להוציא ככה את הבטן, אני אצלם תמונה איזה יום אחרי שלא חירבנתי יום שלם ותראה איך אני עובר אותך scylla :]
|
ציטוט:
יש מצב אתה כותב פה את התפריט שלך, אני בטוח שזה יעזור להמון. |
לא 8 קילו בשבועיים, ב4 שבועות.
אחרי שבוע שפשוט הורדתי כמויות פשוט אכלתי "רגיל" עם הקפדה לא להעמיס מלא פחמימות - ירדתי 2 קילו, אני מניח נוזלים. אחרי זה ירדתי כל שבוע 2 קילו, וכל שבוע הורדתי משהו מהתפריט. בהתחלה זה היה פרוסת לחם+ברנפלקס, אחרי זה הורדתי את הקצת פסטה עם החזה עוף ואחרי זה הורדתי את השייק חלבון בבוקר או בלילה... כתבתי את התפריט בפורום תזונה. לגבי מי שאמר שאני ישר קפצתי לחיטוב - עליתי 13 קילו במאסה הזאת. אני חושב שזה בהחלט מכובד. |
ציטוט:
הרמת שטויות. עוד פרנואיד משומן... |
ציטוט:
גבר, יש לך גוף מרשים, נראה מסבי וכו', תמשיך להפגיז מאסה אחרי החיטובון הקצרצר ואל תשים זין על אף ילד בן 15 שלא הרים בחיים יותר מרק את המוט. גם אני ניחן ביכולת המופלאה להוציא בטן החוצה באכזריות ;) כשתיהיה חטוב במיוחד תנסה לעשות את זה וגם לעשות קוביות באותו הזמן- יוצא מצב של שמן חטוב, מצחיק רצח.:cool: |
איזה שרשור עתיק. איפה moo נעלם?
|
איכסההההה כרס, איך תשיג בנות.
הגזמתם. |
אין לי מושג לאן הוא נעלם הוא גם לא מחובר במסנג'ר.
כבר הספקתי לסיים את החיטוב פלוס שבוע נייטראלי יאללה עפתי לטחון. |
לא יודע, להרוויח 5 קילו שריר בשביל מתחיל זה יחסית חלש. איך שאני רואה את זה, מתחיל שנכנס לss על 80 קילו 10% שומן אמור לסיים 3 - 6 חודשים אחרי 100 קילו 15% ואין שום סיבה בעולם שלא, ולא חסרים אנשים שעשו את זה כבר. לא נראה לי שזה רלוונטי בשבילך כבר, לא נראה לי שאתה ברמה של מתחיל מת שיכול לספק עלייה כזו אבל עדיין.
|
אני רחוק מרמה של מתחיל מת, לפני שעשיתי את המאסה הזאת, התאמנתי בab, עשיתי מאסה די קצרה ואז חיטוב וגיליתי שפשוט לא עליתי כלום לגמרי גם במשקל... ככה ששברתי לא מעט תקיעות במאסה הזאת.
|
יש מצב שאתה שולח תמונה נוכחית לאחר החיטוב..?
|
תתחיל יותר אירובי
|
מישהו יכול לתת באן או לפחות אזהרה לכל המשתמשים החדשים שרוצים 7 תגובות אז מתחילים להקפיץ???????
אני אראה אם יהיה לי כוח להצטלם שוב חחח... בימים הקרובים. מעריך שאני עכשיו 11% משהו בסביבות. |
איזה חודש אתה? בכול מיקרה מזלט (:
סתם אחי כל הקצמוד תן עוד קצת מסה אתה יחסית נקי לא יותר מ 16 אחוז אל תפחד תן עוד מסה ואז חיטוב תראה בסדר גמור!! ( |
מה הקטע של ההקפצה הזאתי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ