![]() |
ציטוט:
ורק תמונות מדברות כאן |
נראה מעולה, מאסה נהדרת, גנטיקה של באדי בילדר אמיתי.
אני זוכר שבמר ישראל 2004 הוא התחרה בנוער, ואני הגעתי להכין את האדמור שהתחרה בעד 75 (השיג מקום שלישי), ואז בחדר ההלבשה האדמור אמר לו שנורא התרשם מהגנטיקה שלו, ושיש לו עתיד גדול. אני זוכר שהייתי עסוק ולא כל כך הבנתי ממה האדמור מתלהב, אבל אחרי שנה כשראינו אותו על הבמה בצעירים, הבנתי היטב שהייתה סיבה מוצדקת לאותה התלהבות. יהיה מעניין לראות אותו באוגוסט, שיהיה בהצלחה. |
ציטוט:
|
באמת סוס לא קטן! למרות שהכי לא מרשים אותי זה הגב אצלו..
החזה אצלו תותח. שיהיה לו בהצלחה באוגוסט |
לא אנושי
|
*** נערך: אליאב, התגובה הזאת לא במקום****
|
משהו לפנים!!!!! ראובן עם אתה קורא את זה תדע לך שאני מעריץ אותך כבר שנים!! ראיתי את התמונות שלך שהיו באתר כבר 999999999 פעמים אוהב אותך!
|
ציטוט:
|
ענק חייתי קטלני מסה אדירה עדיין חטוב,מאמין שהוא כמובן לא טבעי אבל נראה מעולה ויש לו אחלה גנטיקה
|
הוא היה אצל חבר שלי לפני איזה שבועיים בבית,הבחור עצום לפי דבריו
והוא בערך על 15-14 אחוז שומן. הבנאדם אוכל 2 כיכרות לחם ביום!!!! |
נראה ממש מדהים אם יתחרה השנה יתן "פייט" מצוין לכולם.
|
יש שיפור ניכר מאז התחרות שאז הוא נראה כמו מישהו שרק התחיל עם סטרואידים-הם נראים מלאי מיים כמו בלון עכשיו התרשמתי ממנו הרבה יותר
מענין לראות את פלג גוף התחתון והיקפים עדכניים של ידיים אמות רגליים ותאומים בהצלחה באוגוסט |
חיה הרואבן הזה!
לפי דעתי מכל הנציגים של ישראל בודי אור שרעבי נראה הכי טוב |
חחחחחח אור שרעבי?
עם כל הכבוד, ויש כבוד, אור שרעבי הכי פחות מרשים מכל הנציגים. ראובן יותר מרשים ממנו, עם מאור אין מה להשוות בכלל. על מה אתה מדבר בכלל??? מה גם שאור עוד צעיר, תן לו כמה שנים ואז אולי הוא יהיה ה-נציג. |
ציטוט:
2)אתה מבלבל תשכל הוא נראה 10 3) היית מת להיות כמוהו1:blush: |
ציטוט:
1. אני אמרתי שהוא צעיר, ושיתן לו עוד כמה שנים. זה לא הוגן להשוות אותו נניח למאור שבטח מתאמן יותר ממנו ומבוגר ממנו. 2. עם כל הכבוד, ויש כבוד. ולא אמרתי את זה כי זה היה בארץ נהדרת, אלא כי אני באמת מתכוון לזה, יש לי כבוד גדול אליו, אבל מכאן ועד להיות הנציג הטוב ביותר של ישראלבודי הוא רחוק. 3. צודק, לא אמרתי שלא, אבל אין לזה שום קשר לנאמר בהודעה הקודמת שלי. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ