![]() |
הבחור הכי מורעל שיצא לי לראות
ובניגוד לכמה חבר'ה מאותו תחום שלו [כוח] מבין ומכבד בודיבילדרים! כיף לראות אותך גם פה ומוות למדסניקיות!! |
פיי מכובד מאוד גם המשקלים וגם התמונות
התרשמתי מאוד, התמונה עם המקבילים חח איך אפשר לתפוס ככה את הדאמבלים ועוד לעשות מקבילים אני לא מבין חחח |
ציטוט:
אתה אחד האנשים הכי חולים שאני מכיר על התחום כל חצי שעה אתה שם נאום בפייסבוק או איזה סרטון... |
תודה אנדרוליזם אני מדריך חדר כושר בבסיס שלי בטכני חיפה אז כל האימונים מתבצעים שמה
מדי פעם אני מתאמן גם בקאנטרי גלי גיל באמעצ שבוע אם לא יוצא לי להיות בבסיס avishav1 גם כן תודה רבה אחי אני בן 21 |
haim15 כשרוצים הכל אפשרי :)
תודה יאיר ורן כיף לראות חבר'ה כמוכם גם כן פה :) |
שמע כמה אלתורים עם הספות והמקבילים.. סחטיין על המקוריות. ברוך הבא.
|
תודה אנדרוליזם אני מדריך חדר כושר בבסיס שלי בטכני חיפה אז כל האימונים מתבצעים שמה
פעם בחודש ככה אני גם הולך להתאמן בקאנטרי גלי גיל שזה נמצא בקרית מוצקין avishav1 גם כן תודה רבה אחי אני בן 21 |
ניסיתי לערוך את ההודעה הקודמת שלי לא הלך לא נורא
תודה Scylla |
הבחור הכי חולה ומורעל שאני מכיר !!
ברוך הבא לפורום שלנו :) :sbb4: |
ברוך הבא ידידי.
|
תודה לארבל ועלי אחים שלי לברזלים! חולה עליכם!!! :)
אוך חזרתי עכשיו מאימון איזו הרגשה איזה תענוג במיוחד שאתה מתאמן בלי חולצה לבד בחדר כושר ונותן בראש עם המוזיקה i have a confession to make: I'm addicted to weights!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
חבר'ה הינה עוד 2 תמונות חדשות שבו אני עובד על הדו ראשי בעמידה עם מוט W יש שמה בערך 50 קילו לא משהו רציני כמו שאמרתי בקרוב יהיו גם כמה תמונות פוזינג
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos..._8023048_n.jpg http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos..._4973598_n.jpg |
זה נחמד כשמצטרף מישהו רציני בתחום ולפי מה שהבנתי אתה בכלל חולה על התחום , ולא איזה ליצן שבא לפה בשביל צחקוקים של ילד בן 12...
ברוך הבא , בנוסף משקלים מעולים וניראה טוב! |
ציטוט:
אני גם רשום בגלי גיל ואני שוחר בטכני.. פעם הבאה שאני אראה אותך אני אגיד לך. :ok: |
!Demon! תודה רבה אחי שמח להיות עם אנשים שאוהבים את התחום כמוני :)
BambaBuilder בכיף אחי נתראה בטכני או בגלי גיל :) |
פששש משקלים מצויינים...
|
ניראה פצצה
משקלים מצוינים ברוך הבא ::flowers: |
תודה חבר'ה :)
|
המשקלים שלך נראים לי קצת מוגזמים יחסית לגודל שלך...
אבל סחטיין עליך... |
אחד ממכורי הברזל הכי רציניים שאני מכיר.
כל פעם בפייסבוק שם סרטוני אטרף והרצאות על סקוואטים |
עידן גולני האחד והיחיד!!
שמח לראות אותך פה אח יקר! [ד"א זה איגור :p] |
ציטוט:
אז מה כאילו אתה מנסה לרמוז? שאני משקר? יש לי סרטונים שמוכיחים את זה וחוץ מזה אני לא נראה לי צריך להסביר לך שלהרים כבד לא תמיד דורש מהבן אדם להיראות כמו גוליאת |
תודה דניאל ואיגור :)
|
איגור אתה מתכוון לבוא לטכני אחרי שאני משתחרר?? יאללה בוא כבר אחי אני מת ללמוד טכניקות של הנפות אולימפיות!!!!
|
ציטוט:
אני איגור מאצלך בפייסבוק[igor strekozov] |
ציטוט:
חחחחחחחח אח שלי זה אתה חשבתי אתה איגור אחר איזה משקולן אחד מירושלים שאני מכיר חחח לא נורא לא פחות טוב לראות אותך כאן אח יקר לברזל!! |
ברוך הבא אחינו..
אכן משקלים מכובדים,בנאדם שבאמת מורעל לברזלים =] ויש לך כתף אחת העצבניות שראיתי |
תודה גבר מעריך את זה :)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ