![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
לסיכום, משקלים כן יכולים להעיד על רמה של מתאמן - אבל ממש לא בהכרח. הבחור צריך לעשות ss, שנינו מסכימים. יופי טופי. |
|
ציטוט:
ציטוט:
|
שמעו אני לא ידוע איך לעשות את זה יחד עם שיעורי ספורט..
יש לי שיעור ספורט ימי חמישי + שישי.. בגלל זה הרגליים אצלי היו ביום ראשון, על מנת שתהיה לי מספיק מנוחה.. אבל עם ה-ss זה בלתי אפשרי.. מה עושים ? :( |
ציטוט:
|
אתה יכול לעשות
a - שבת b - שני c - רביעי |
ציטוט:
חחח בהמשך לויכוח שלנו , אין לי צורך בכבוד מייצורים מסוג זה ששורצים פה , הכוונה אלייך. וכמו שכבר אמרתי לך , אני יותר חזק ממך , יותר גדול ממך , ויש לי יותר ידע ממך , ונחש מה אני עובד בתוכנית פיצולים. או ואבי ילד חמור שכמוני , עדיף שאני אעשה ss ואהיה כמו מקס השמן. |
ציטוט:
1) אם אתה טוען שאתה יותר חזק ממני תעלה סרטונים. אחרת אתה סתם טרול 2) אתה לא עבדת בתוכניות 5x5 אז שב בשקט ואל תצא נגדהם בלי שניסית אותם. |
יצאתי נגדה?
אמרתי שאתה סתם שמן , לא אמרתי שהתוכנית לא טובה. יש אנשים שפשוט לא מתאים להם להתאמן אחי . נ.ב אין בכוונתי להעלות סרטונים , מצטער שאני לא שייך לגל הריפטואני שמעלה כל שבוע סרטון. |
ציטוט:
עד שלא תוכיח שתוכנית ss פחות טובה מתוכנית פיצולים (או לפחות תביא טענה שתתמוך בך) אל תגיב פה או שתצא אפס ואם אתה מנסה להעליב אותי בכך שאתה קורא לי "סתם שמן" זה לא מעליב אותי כי אני יודע יפה מאוד מה אני שווה ומה חלאה כמוך שווה. אפס! |
אמרתי לך כבר שאין לי כוונה לעלות לפה סירטונים , למה אתה ממשיך להתעקש ?
אתה מפציר בי לא להגיב פה ? מי אתה בכלל ישמן דפוק , אתה מכריח אותי לדבר לא יפה בחיי , אני לא אוהב את זה. אתה צודק , אני סתם טרול שיודע הרבה יותר ממך , שגדול ממך וחזק ממך , אני סתם טרול שתצטרך לסמוך על המילה שלו . לך דחוק ת'100 קילו חזה שלך ל5 חזרות וסתום כבר. |
ציטוט:
|
לא אתה טועה , אתה שחיף שמן ואת זה שמעתי ממקורות אמינים מאוד.
אתה לא יכול להיות חכם , טוב אולי הגזמתי , אתה עדיין ילד.... אתה סה"כ נגרר , הייתי קואר לזה שטיפת מוח . אבל זה קורה גם לטובים ביותר , אני רק מקווה שהברזל לא דפק לך לגמרי ת'מוח . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אם כבר אני צריך לומר זאת.
אבל כמה נוח מצידך לברוח משיחה , כי אתה לא רוצה לבזבז זמן . |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ