![]() |
ציטוט:
http://images.google.co.il/url?sourc...lLAUlFHI5LewRA בנאדם שמרים 1050 פאונד בלחיצת חזה. http://images.google.co.il/url?sourc...n90CNu9sU2OfjA בנאדם שמרים פחות מחצי מזה אתה הבנת את המסר?? :yup: |
ג'וני ג'קסון :
הוא עוסק בין היתר גם בפאוורליפטינג , הוא לא יורד בגודל שלו משום פאווליפטר אחר שאני מכיר http://i27.tinypic.com/vmym53.jpg http://i29.tinypic.com/2sbua12.jpg ופה הוא עוד על אחוז שומן יחסית סביר. |
אז כמו שאמרתי אפשר להתווכח על כך אין ספור, תמיד תהיה התחרות הזו בהשקפות בין הבאדיבילדינג לבין הפווארליפטינג והוויטליפטינג (שגם שם יש כאסח לא קטן).
כמו שאני תמיד אומר, השילוב בין הדברים (כוח כנגד bb) יהיה הניצחון. |
ציטוט:
אבל אין לך שמץ של מושג על מה שאתה מדבר |
סלחתי.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עבדתי בנפח נמוך , ללא עבודה מובדדת , במשך 4-5 חודשים
הייתה התקדמות לינארית במשקלים , אפילו גדלתי . עד לנקודה שבה לא גדלתי יותר ... ולא הייתה התקדמות במשקלים . ואז עברתי לעבודה מבודדת . והמשכתי לגדול . הטרייספס שלי בפיגור רציני בגלל המחסור בעבודה מבודדת . שתי השיטות עובדות , אבל בסופו של דבר כל אחד ומה שעובד בשבילו הכי יעיל וטוב אין נכון ולא נכון ... כי שתי השיטות נכונות ושתיהן מכוונות לתחומים מעט שונים ומעט דומים bb \ pl |
ציטוט:
טמפלר, סיכמת את זה יפה |
ציטוט:
זה כמו שאני יגיד שכל הרופאים לא מבינים כלום כי הם מתים בסוף ממחלות. לכו תעשו דדליפט במקום לזיין תשכל. |
ציטוט:
היד אחורית שלך לא בפיגור בגלל שלא עבדת עליה, היד אחורית שלך בפיגור בגלל גנטיקה. יכול להיות שתכנית ליניארית עובדת עליך פחות טוב מתכנית בנפח יותר גבוהה, אבל לא היית אמור להתקע במשקלים בהם אתה נמצא בתרגילים החופשיים. בקשר לשורות האחרונות - מסכים :] |
ציטוט:
כל מקרה אתה צודק בקשר לגיוון ושכל מתאמן צריך לבדוק מה עובד עליו יותר טוב ואז לבחור תוכנית בהתאם אבל להגיד למפתח גוף לא לאמן ידיים אפילו אם זה סט וחצי זה אבסורד!!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תפסיק לדחוף לכל הודעה שלך שלכולם יש גנטיקה מסריחה כי לך יש תן לאנשים לנסות תוכניות מסוגים שונים ולהחליט בעצמם מה יתאים להם |
אמרתי ואני יגיד שוב.... גנקטיקה זה בולשיט
|
ציטוט:
|
גנטיקה זה הכל .
אוכל , אימונים וכל השאר שה רק תוספות . ואני כבר לא מדבר על הטופ האולמפי , בסופו של דבר שני אנשים יכולים להתאמן לפי אותה שיטה ולהזריק את אותו החרא ויהיה בינהם הבדל של שמיים וארץ. |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
:):):):) עוד שנייה הייתי יורק ת'ארוחה , חלאס לדחוף את עניין הרגליים לכל חור. אני שנה לא עבדתי רגליים בגלל שהייתה לי פציעה מכדורסל , והעלתי ת'בנצ' שלי מ 50 קילו ל 110 קילו. |
ציטוט:
|
לא נראה לי , יש גבול לכמה בן אדם יכול להתקדם בשנה , שוב אני בטוח שסקוואט היה תורם לי לגדילה כללית .
אבל אני לא רוצה להכנס יותר מדי לעניין הזה , סה"כ לאמן רגליים זה טוב והכרחי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כנראה שאולג היקר שלנו פיספס שיעורי ביאולוגיה , כי דווקא מלמדים את זה שם.
שבמקרים מסויימים וזה נדיר למדי , יכולים לצאת אנשים במימדים מאוד גדולים . חח אני לא זוכר בדיוק את ההסבר המדעי. |
האמת שלא פיספסתי כלום. קצת מוטיבציה לא יזיק לאף אחד.
הכוונהה היתה אחרת טיפה, הכוונה היתה שכל בן אדם יכול להגיע לתוצאות טובות בפיתוח גוף אולי לא לאולימפיה ולא למר ישראל אבל בהחלט למשהו טוב לא משנה עד כמה קשה הדרך. אני פשוט אומר על תחשבו על זה יותר מידי תתאמנו וזה יבוא מוקדם או מאוחר :ok: |
אז זאת גישה אחרת לגמרי, ואני בהחלט מסכים .
|
ציטוט:
|
התוכנית שעובדת עלי אישית הכי טוב זה נפח נמוך דווקא
אבל חייבים לבודד את השרירים הקטנים (קחו לדוגמה את הטרפזים שגודלים מהר מאוד מבידוד ולא מעל הדרך של חתירות כתפיים וכו') |
איך יודעים למי יש גנטיקה טובה?
|
ציטוט:
הטסטוסרון זורם :basketball: |
אתה מתעסק בחרא,אתה כל החיים שלך התעסקת בחרא מקס
וזה למה המצב שלך לא טוב. אתה כזה בנאדם מושפע מהפורום השני,לך תעשה מה שהם עושים פה זה פורום פיתוח גוף. לא פורום ריפטו נמאס כבר. נמאס. תמשיך עם שלך נראה לאן תגיע כי בנתיים לא הגעת רחוק כל כך ו% שומן גבוה מאוד.. חלאס עם ריפטו הרגתם את כל הפורום בגללו,לא רוצים להקשיב לו הוא מאמן כוח. ובחלק מהדברים הוא צודק. אבל חייב ואני שוב יגיד,חייב לעבוד על ידיים זה רק תורם למה לא לבודד לשרירים קטנים?,למה צריך להתנזר מהם?. אתה חושב שעם נעשה עוד 3סטים לידיים,ההתאוששות שלנו לא מספיק טובה בישביל זה? מזה 3סטים?... אתה חושב שכל מתאמן לא מתאושש מ 3-4סטים יותר?.. אז המצב שלך לא טוב עם אתה חושב ככה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תוכניות כוח ותוכניות מאסה זה דבר אחר לגמרי..
מניסיון אישי, תוכנית כוח בקושי עליתי במאסה איתה, לעומת תוכנית בנפח גבוה שאני עובד איתה עכשיו ואני רואה שיפור ניכר.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ