![]() |
ציטוט:
תודה שלומי ותודה לכל הח'ברה האחרים שפרגנו. לגבי התחרות: אתם מכירים אותי כבר. אם אני עושה משהו אז עד הסוף, אין אצלי בערך. ככה גם בעבודה ובחיי האישיים. יש כמה פרמטרים שאני תלוי בהם, אם יווצרו התנאים, צריך להחליט שהולכים לדיאטה של 3 חודשים, שמשנים קצת את החיים בזמן הזה - וזה לא עניין פשוט. בטוח שאני עוד אתחרה אבל לא בטוח שהשנה. בעקרון אני ממשיך כרגיל, יש זמן להחליט ובכל מקרה זה זמן לגדול, אז יאללה אוכל! |
ניגרי אפשר קצת פרטים על משקלי העבודה שלך?
לחיצות חזה, סקוואטים, דדליפט. והיקף יד! |
אחלה תמונות!
|
עוד פעם גב?????????????????????
גב גב ורק גב???????????????????????????????????????????????? ??????????
די!!!! אם בגוף האדם היה רק גב הייתי מבין אותך... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אביב אני דורש התייחסות לשאלה שלי! :thumbdown:
|
לא מדדתי היקף ביד לפחות איזה שנתיים, כך שאין לי מושג ולא מתאים לזרוק סתם מספרים.
לגבי משקלי עבודה, זה כל הזמן משתנה, עכשיו עם אלכס נורא עליתי, אבל להתחיל להשוויץ ולהגיד אני מרים ככה וככה נראה לי ילא לעניין, אז אני לא אעשה את זה כאן. |
ציטוט:
אתה בא לאימון חזק ורענן, מה הכי חזק שלך ובכמה חזרות (נניח 8 או 6 חזרות) כמובן שמדובר על תחילת אימון, ועל אימון חזק . אני באימון חזק לוחץ חזה 57.5 קילו rm5 ועושה מסור 35 קילו rm5 (אל תצחק אני בן 14), זה לא השתחצנות, זה פרט מאוד מעניין! |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחח אחי פשוט צריך לחנוק אותך (בצחוק:laugh: ) אתה מזכיר לי את עומר שכל פעם שאני מעלה תמונות ישר לפני תגובה טובה יגיד לי "עוד פעם ידיים" בהצלחה גם לך:bye1: |
ציטוט:
|
הלוואי שניגרי יהיה מר ישראל במקום פלדמן!
ניגרי הוא המתחרה הכי נחמד של ישראל בודי והכי אהוד! |
חברה אתם יודעים שראיתי תמונות של לבנה של ליפני חודש...
חבר שלי מתאמן אצלו אז הם יצתלמו ביחד!!! מה שאני יכול להגיד שלליבנה יש המון מסה עכשיו והוא נראה מעולה{: ובקשר לניגרי, אחי ישר כוח{: רואים שינויים טובים!!! אתם אומרים כדאי לעלות תתמונות של ליבנה? פשוט אולי הוא לא היה רוצה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שני סוסים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ