![]() |
ציטוט:
|
hachem ve isai hashana kola kavod lachem!!!!
shana ha baa ani ole la bama shuv,nire shel mi ihie ha nitzahon. |
תרשו לי להפריע שניה לחגיגה ולהודות לכל המפרגנים וגם לאלה שפחות וזה בסדר לגיטמי לגמרי כל עוד זה נעשה בלי לפגוע בכבוד המתחרים אבל שוב אני רוצה באמת מכל הלב לגיל גרנות שהולך איתי צעד אחר צעד ושלא נמאס לו שאני מדבר איתו בשתיים בלילה.והוא מכין אותי נפשית ופיזית אדם שמבין עניין ומכיר את שפת הספורטאים.
אגב theodor או בוגדן או לא משנה מה אתה קורה לעצמך אין בעיה שנה הבאה תעלה ותנצח מעכשיו אני נותן לך את התואר אני מקווה שעד שנה הבאה אני אהיה במקום אחר לגמרי . |
ציטוט:
מברוק על הניצחון. |
ציטוט:
lo aliti la bama biglal ptzia be berech, she itamanti bishvil alifut leumi shel DOWN HILL nafalti nora mi ha ofanaim be harim shel eilat.ani tzarih la asot nituah od meat,az... bentaim ha seret shelahem hu etzli,karega hu ole la youtube.:) |
כל הכבוד האשם.
תגידו מה ניהיה אין תקציב לשלט? זה כבר שנה שלישית שאני רואה שמשנים את הספרה האחרונה. |
מעניין של איזה שנה זה השלט הראשון
|
קודם כל מזל טוב: תואר זה תואר, לא אשמתו של הזוכה שלא באו מתחרים, בסך הכל הוסיף לרזומה שלו שתי אליפויות תוך כמה חודשים, וזה יפה.
מגיע כבוד גם על היכולת להשאר חטוב כל כך במשך תקופה כל כך ארוכה: חיב לציין שבאופן אישי אני מטיל ספק ביעילות של שיטה כזאת כאשר מבקשים להעלות עוד גודל, אבל אני מכבד את ההשקעה והכוח הנפשי הנדרש לזה. ובכללי? מי שהיה צריך עוד הוכחה על כך שאשר פריג' הביא את האיגוד הזה למצב של בושה שאין כדוגמתה ופארסה מטורפת, קיבל אותה אתמול בפעם המי יודע כמה. אני אזכיר שוב שהאדון מקבל מידי שנה קצבה נדיבה של 150 אלף שקל מהטוטו, והמתחרים לא רואים מזה אגורה. צריך לזכור שיש לו גם הכנסה נוספת מדמי החבר והרישום (גם וגם!) המופרזים שהוא גובה. אם היו מציעים אתמול, סתם נניח, פרס של 5000 שקל לזוכה, הייתם רואים 15 מתחרים. |
עזבו שנייה את כל מה שמסביב..
כל הכבוד לך האשם! |
ציטוט:
|
מזל טוב לזוכה.
|
ציטוט:
|
איסי ניראה נחמד מאוד אבל לך הגעיה יותר, כל הכבוד !
רק דרוש שיפור ברגליים |
מזל טוב האשם
|
ציטוט:
אחלה אחי , מה איתך? |
ציטוט:
|
מזל טוב האשם (:
מביא כבוד... |
ציטוט:
|
האשם ואיסיי כל הכבוד לכם על השתתפות והעליה על הבמה. אני ראיתי רק את התמונות שפורסמו כאן בפורום והאמתי שנראה שאחוז השומן סביר , אבל מין הסתם זה סתם חימום למר ישראל. בהצלחה לשניכם.
וכמובן... ברכות על הגביע. גם אם זה מול מתחרה אחד וגם אם זה מול 100, זה עוד משהו להתגאות לנכדים :) |
ציטוט:
|
האשם כל הכבוד! תואר זה תואר כמו שאמר חברי הטוב הניגרי והוא אכן צודק! אני שמח בשבילך על הזכיה ועל התואר הנוסף. אתה אכן צובר ניסיון וזה חשוב מאוד, אף פעם זה לא מספיק. העליה לבמה מרגשת כל פעם מחדש וזה ממש לא קל!
שיהיה לך בהצלחה גם בהמשך. |
Dr. Muscle,Shauder ולאחרים מהפורום תודה רבה. חברי אני לא התכוננתי לתחרות הזו! אני יצאתי כדי שיהיו מתחרים על הבמה אבל לא חשבתי שיהי המצב שלנו עד כדי ככה. :(
אכשב אני אשתפר למר.מרכז-09 אם יהי כמובן! כי גם ככה זה בדרך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נראת יותר גדול ומסיבי |
ציטוט:
|
שלוש מתחרים..? ומתוך שלושת המתחרים אף אחד לא בא מוכן..? סליחה אבל הרמה הזאת פשוט על הפנים.
ואני אומר לא מוכן, ולא לא טוב. איזה חשיבות יש לתואר מסויים אם אין תחרות על התואר? איפה המתחרים? איפה הרמה? חוץ מזה שתחרות בבית מלון זה פשוט.. "ארץ ישראל" וזה נראה כמו חוג של בית הספר או מקסימום בית-עם שכונתי.. ברכות למנצח בכל אופן ושיהייה בהצלחה בהמשך. |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
אז נכון אני לא מתחרה, ואני לא בארץ, אבל אני עוסק בספורט הזה וחייתי כל חיי בארץ. וכשאתה עולה על במה אתה חשוף לביקורת, אז אל תצפה רק לביקורת טובה. חוץ מזה שאני לא מפקפק בהשגים שלך או בזכייה, כל הכבוד לך, אבל אני כן אומר שהרמה היא נמוכה כי זה מה שהיא. ואני מדבר על רמה תחרותית ומביע דיעה מנקודת מבט תחרותית בלבד. מה שאומר - לא הגעת מוכן ! מצחיק שאתה נגרר פה לפסיים אישיים, אני ממש לא הולך להכנס איתך לזה אבל ד"א אי אפשר להוריד סרטונים ליוטוב אלה רק להעלות. בהצלחה לך בהמשך ויום נעים... |
האמת יש תוכנה שאפשר להוריד ממנה סרטים של היוטיוב ולשמור על המחשב וגם להפוך לmp3
סתם כדי שיהיה מדוייק... לדעתי האשם היה מוכן,הוא היה יבש והוא הקריב 4 קילו מסת שריר דבר שיכול לפגוע בו בתחרות האמיתית,ובגלל זה חבל שהוא בחר להתחרות בתחרות הזה כי יותר חשוב להצליח במר ישראל..והוא יכול לעשות שם נזקים.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מזל טוב
זכייה שנייה בתחרות שנייה ברציפות , שיחקת אותה האשם , שייפ מצויין , תמשיך את המומנטום במר ישראל ...
בהצלחה !! |
ציטוט:
"הייתי אוכל פה אות כולם" "הוא לוקח גם gh ושום דבר לא יוצא ממנו" חחח "תשמע, זה גם נחמד להיות בקהל, לא?" עכשיו לגבי התחרות עצמה: אני לא מבין איך הרוסי הלבנבן חסר המאסה והנסיון בפוזינג, בלי צבע גוף ואחוז שומן לא מתאים לתחרות הרשה לעצמו לעלות על הבמה, זה פשוט בושה לספורט. ה]וזינג שלו היה קטסטרופה, ולא נדבר בכלל על הרמה האסטטית שהוא היה צריך להיות בה לקראת התחרות. את המינימום שבמינימום הוא לא עשה. ד"א יש לו אחלה תאומים... האשם ואיסי, אתם נראים נהדר. האשם, שאפו על הייבוש והחיטוב הקצרצר שעשית לקראת התחרות. סחטיין על ההתקדמות שאתה עושה. איסי, הפצצת! יש לך אחלה רגליים וחזה. |
מעניין.. התגובות בעקרון הכל נכון :rolleyes:
|
ציטוט:
תשמע אלון לדעתי אתם מפספסים את הדיון, וחבל על הויכוח. תסתכל טוב, לפי התמונות הוא היה מוכן יפה מאוד יחסית לתחרות אזורית, כנ"ל במר צפון. הבנאדם אולי לא יבש תופת אבל חטוב לגמרי, הוא עשה עבודה קשה וטובה. לפעמים קשה לי להבין למה אתם מצפים ונראה לי שעושים כאן מיקס בין כמה דברים. אני טוען כל הזמן שיש בעיה שאנשים מקבלים פה לפנים כל יום תמונות של קאי גרין ודקסטר ג'קסון ואז כל דבר נראה להם פחות טוב, אבל אתם צריכים לצאת מהסרט ולהבין את ההבדלים בין אנשים שזה המקצוע שלהם, לספורטאים שנאלצים לעשות עוד מאה דברים כדי לאכול. הבעיה היא לא מוכן או לא, אלא הבעיה היא איגוד שמביא 3 אנשים לתחרות אזורית (ו 4 לתחרות שלפניה), וצריך לזכור שאותו איגוד ניזון מכספי ציבור ולכאורה יש לו יכולת לצ'פר ספורטאים ולעודד אותם להתחרות. זו הבעיה וזה צריך להיות הדיון. |
ציטוט:
|
אני רוצה פה צדק!!!!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ