![]() |
נסחפתם לגמריי
אני לא שחיף ואני לא בתת משקל על פי bmi אני במשקל הרצוי מתקרב לעודף משקל |
אחי אתה לא צריך חיטוב עכשו
תתחיל מסה ועוד כמה חודשים תתחיל חיטוב ברגע אתה לא צריך חיטוב |
ציטוט:
לך לרופא דחוף אני לא צוחק קראתי פעם מאמר על אנורקסיה וזה אחד התסמינים.. לך לרופא דחוף וגם לפסיכילוג ואני רציני בשיא הרצינות |
אחי תן ריצות פעם ביומיים ואם אתה במכון תעשה אירובי תוך שבועיים וחצי יורד לך הרבה ותאמין אם אתה רציני ושומר על תזונה נכונה ולא אוכל שטויות אתה תתפלא לראות את השינוי..
ואחי יש לך פשוט ג'ינו קטן בחזה זה כלום אחי אתה יכול להסתובב חופשי בלי חולצה גם לי יש שומן קטן בבטן למטה אבל אני שם על כולם ז' כי אני במסה אחי.. קיצר אל תראה אף אחד ותלך להנות עם החברים שלך, אבל כמו שאמרתי תעשה ריצות זה גם מרזה וגם בריא |
ציטוט:
|
ציטוט:
בוא אני יראה לך.. כנס למחשבון bmi אני 173 שוקל 70... |
ציטוט:
אבל את הגובה והמשקל אתה לא רושם בכלל.... מה שמעיד שיש לך רצון להסתיר את זה, אתה לא יכול לבקש התיחסות מאנשים בלי שאתה נותן את כל מידע הרלוונטי |
ציטוט:
אני 173 שוקל 70. היקף יד 33 היקף מותניים קו טבור 79 |
ציטוט:
גם הוא היה בערך במשקל שלך והוא רצה להתחטב. אחרי הרבה תגובות כמו אלה(חודש חודשיים) הוא הבין את הטעות ועבר למסה(כמו שהרבה המליצו לך פה). מההיבט ההגיוני של הרעיון, דבר זה זה בטח הדבר הטוב ביותר שתוכל לעשות- אפילו עם הגנטיקה הכי גרועה בעולם ממצב זה העלייה תהיה מהירה ותפיק תוצאות טובות. ודוגרי (בלי נטיות מיניות;)) הוא נראה עכשיו הרבה יותר טוב מבחינת פרופורציה, ובכללי. הוא עצמו מזכיר לי מדי פעם על כמה הוא היה דפוק וכמה הוא שמח שהוא הבין את הטעות שהוא עשה (חח) אז כך הכל בקלות, ותהנה מהחופש :))))))))) |
אחוז שומן סביר
|
דבר ראשון אתה ממש לא שמן אבל יחסית לשחקן כדורגל אתה לא רזה אבל קח לדוגמא את ערן לוי שהוא ממש שמן ושחקן טוב..
דבר שני אם תעלה מסה זה רק יעזור לך בכלליות זה יתן לך כח מתפרץ ומסה זה רק יעזור זה לא יכביד עליך אל תדאג. לדעתי אין לך טעם להמשיך חיטוב אבל איך שאתה רוצה תעשה חיטוב טוב תרד לאחוז שומן 8-10 זה אחוז שומן מצויין לשחקני כדורגל ואז תעשה מסה נקייה בלי למהר לשום מקום תעלה מאסה איכותית שתעזור לך באימונים. בהצלחה גבר.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואיזה נערים? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ