![]() |
ציטוט:
עוד בעיה של חוסר ידע |
מה הקשר ימאס וחוסר ידע?!
תסביר |
בואנה אחי אני חייב להגיד לך את זה אתה פשוט חולה נפש גבר..מה קורה איתך בנאדם נדפק לך הראש??
אתה בתת משקל עצבני ובמצב שלך זה פשוט מפחיד איך שאתה נראה אחי תתחיל לאכול תפסיק לפחד .. לך למלון דפוק אוכל כמה שאתה יכול תהנה מהחיים וכשתחזור תחזור לשגרה ותאמין לך שלא תעלה שום דבר (שבמצב שלך כמה שיותר תעלה יותר טוב). לא מבין את הקטע שלך אחי באמת שלא מבין אותך! |
אני לא בא בגישה מתנשאת אחי אני מאחל לך את כל ההצלחה שבעולם בפיתוח גוף.
שים זין על העולם ותאכל מה שבראש שלך , אני חותם לך שתוך שלושה ימים של אימונים ותזונה אתה תוריד את כל הנוזלים שהעלת בחופשה. |
אתה בטוח שתהיה עלייה רק של נוזלים?
|
הרוב הגדול יהיה נוזלים כן.
|
איך כאילו אתה כל כך בטוח?
למה שלא תהיה למשל עלייה של שומן? הרי אוכלים שם פנקייקים עוגות וכאלה.. |
יש יותר קלוריות בפרוסת לחם מלא מאשר מפנקייק.
|
אתה רציני?!
|
ציטוט:
פשוט תהנה ותאכל מה שבזין שלך, על תחשוב על זה יותר מידי, אתה פאקינג רזה! תהנה תהנה תהנההההה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כמה צחקתי. קיצר,לפותח האשכול, כדי להעלות קילו של שומן נטו בשבוע,צריך להיות בפלוס של 1100 קלוריות ביום לפחות. שזה אומר(אם אתה עומד על נייטרלי של 2500 קלוריות) 3600 קלוריות ביום,שאפילו בחופשה בבית מלון זה לא הכי ריאלי,למה?כי זה פאקינג 3 מגשי פיצה שלמים,ביום!,רוב הסיכויים שתהיה על נייטרלי או אפילו פחות,כי אתה כנראה לא ממש מבין כמה קשה זה לחלק מהאנשים להכנס למאזן קלורי חיובי,חוץ מזה שבמקרה שלך זה רק יעזור,אז תתפרע,תאכל הכל מהכל,ותזכור משמין זאת מילה שכוסיות המציאו,אין כזה דבר משמין כי גם מלפפון משמין אם תאכל 5 קילו ממנו ביום,זה הכל תלוי בכמות,גם אם תאכל 5 קילו של פנקייקים ואתה לא תהיה במאזן חיובי באותו היום,אתה לא תעלה גרם 1 של שומן,אז לך תהנה ותשכח לשבוע(לפחות) מפיתוח גוף. |
המר בחור הזה הוא הראשון שראיתי מיימי שהוא גם אנורקס וגם חושק להיות מפתח גוף.
לא מבין תניגוד אינטרסים האלה. זה כמו שמישהו שמפחד מגבהים ירצה להיות בצנחנים. |
ציטוט:
|
סבבה תודה לכולם על התגובות והעידוד =)
|
תגיד זה נראה לך הגיוני לשאול אחרי כל תגובה אתה בטוח או אתה רציני
בלי קשר לגוף שלך אני מקווה שיום אחת תתפוס קצת שכל מקווה עוד יותר שזה יהיה לפני החופשה במלון |
שמע אחי אתה לא יודע כמה עברתי וכמה אני דואג בקשר לכל דבר בגלל הפחד לחזור להיות שמן אז אני מוודא כל דבר 10 פעמים
ועדיין בחופשה אני יאכל בריא בלי חרא אומנם יאכל יותר אבל עדיין בריא בלי שטויות |
לא לא אחי אל תלך לבית מלון! תישאר בבית, אתה תעלה ותחזור להיות שמן! אחי אל תלך אתה תעלה 10 קילו ותחזור להיות שמן!
דייייייייי אחי! צא מהסרט, 3 ימים או 5 או שבוע לא הורסים כלום, אתה תשחה הרבה, תתאמן. במקום לחשוב כל היום על אוכל כמו :):):):) תהנה עם המשפחה שלך! זה בית מלון, לא כל יום! מצטער על הציניות, לפעמים רק כך מבינים. |
זה בסדר הקטע של הציניות פשוט כנראה אתה לא מכיר את ההרגשה של להיות פעם שמן ואחרי שהגעת למטרה להיות רזה החשש תמיד מההשמנה לחזור להיות מה שהיית..
אין לי ספק שאני בבירור לא יאכל שם עוגות\פנקייקים ודברים כאלה אני פשוט יאכל בריא ומה שיהיה יהיה... manzor שאתה הולך למלון אתה אוכל עוגות ופנקיקים? |
כ*ס על העולם,אפילו תאכל חודש במלון לא יקרה כלום,אתה פאקינג47 קילו,תעלה אפילו 20 קילו ויהיה טוב,חלאס תהנה,תאכל,תישן.
יהיה שם כבשה אני יאכל אותה,אפילו שאני בחיטוב. |
תחשוב
7700 קלוריות לקילו . אתה באמת הולך לאכול בסביבות ה7 מק רויאלים שם ביום? כי אם לא אני לא רואה אותך עולה 5 קילו ב5 ים |
ציטוט:
זה הדבר היחיד שיש במלון שאתה הולך אליו? כל תגובה אני רואה עוגות ופנקייקים |
מקווה בשבילך שתחזור משם 90 קילו
|
ציטוט:
|
כן הא...
אתם עושים צחוק =\ אני מנסה לצאת מכל הקטע הזה אבל כמו שאמרתי הפחד להיות שמן בחזרה גובר עליי ואני מודע לזה.. חשבתי שתהיו רציניים.. |
לפי מה שאני מבין אתה לא עושה שבוע פגרה מאימונים בד"כ ותמיד נצמד לתפריט.
אם זה באמת כך-אז כדאי מאוד שתקח חופש לשבוע מהמכון-זה יעשה לך רק טוב.בדוק!!. מומלץ כל 8-12 שבועות לקחת שבוע חופש כדי לא להיכנס ל-over traning. גם לגבי האוכל,אומנם שבוע צ'יט זה הרבה אבל אם תקפיד לצרוך אוכל לפחות באותה כמות(ואני מעריך שתצרוך יותר) לא תוריד גרם במסה השרירית.מקסימום תעלה בשומן קצת ובשבוע שאחריו יהיו לך אימונים ממש טובים ותוריד את השומן שצברת.צפה לשבור שיאים בשבוע השני לאחר החזרה למכון. שבוע ראשון אחרי החזרה תוריד 10-15 אחוז ממה שהיית רגיל להרים ובשבוע שני נסה להןסיף 5-10 אחוז למשקל שהיית רגיל להרים לפני שבוע החופש,תראה אם אתה מרגיש חזק יותר(מבחינת משקלים שאתה מסוגל להרים),אם לא,אז תרים כרגיל. בכל מקרה אין לך מה לדאוג.זה דבר חיובי. |
תודה אני חייב להגיד שהרגעת אותי מעט
|
ציטוט:
|
לא יודע מה כולם כתבו םה אני הייתי אוכל אם הייתי במאסה ,זה לא משנה בסוף אחי תן בכל הכוח תאכל תהנה אל תדאג,אם הם מספקים ללך ארוחות אז לערכים שלך אתה תגיד אל תדאג
|
חבל ששכחתי לשלם ביטוח על חפצי אלקטרוינקה.
המסך של המחשב כמעט גמור. אין לך מושג כמה אני עצבני, הרסת לי את כל היום. |
למה :X?
|
ציטוט:
|
אתה אנורקס שמודד כל קלוריה כמו ילד מסכן
תעלה מסה! ותעלה מלוכלך!! זה מה שכולם מנסים להסביר לך. |
אתה בכיין ועצלן.
אנחנו לא צריכים להגיד לך מה לאכול, אתה צריך ללמוד לבד. בכל מקרה, כולם אומרים לך להתפרע ולאכול כיזה חופש, ועוד במצב שלך לא יקרה כלום עם תעלה כמה מאות גרמים של שומן. כולם אומרים לך אותו ולכולם אתה אומר שהם הרגיעו אותך. לך תאכל, תהנה ותפסיק לחשב קלוריות כמו ילדה שאבא שלה אנס אותה. זה חשוב לחשב קלוריות, אבל אתה תגמור כניצול מסוביבור. |
יקרה, אל תכניסו לו שטויות לראש, זה שהוא רזה לא אומר שהוא צריך לאכול כל היום חרא ולאכול חרא, זה שהוא רוצה לעלות נקי זה טוב וחכם, מניסיון, אבל אחי - אל תחשוב אל זה יותר מדי, תתאמן כמו חיה ותאכל מלא אוכל בריא, בלי יותר מדי לספור.
|
אני יודע אחי אני יאכל הרבה ואוכל בריא
יהיה בסדר בעזרת השם הצלחתם להרגיע אותי קצת.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ