![]() |
ציטוט:
יש 14 גרם שומן ו27 גרם חלבון! |
לזניה זה שלעט.
אני לא שם על הדת, אני נהנה מהחיים ולא חושב מה כדאי ומה אסור. זה שבדתיים מחליטים להמציא דברים ולחיות לפי ההמצאות הללו שיהיה להם בכיף =) |
אחחחח סלה איכותי עם וודקה זה בן זונה, כמה שנים לא אכלתי את זה. גם על האש עם חזיר.
|
מאיפה כולם פתאום יודעים מה זה סאלה?! ולמה לא אף אחד לא הודיע לי שיש דיון על זה?!
סאלה, ווריניקי ובורש אלה מקורות החיים של האוקראינים. |
ציטוט:
|
וכמובן פירוז'קי ס קרטושקוי, שאם אתה כמובן קונה את המזויפים האלה בחנויות הרוסיות בארץ, לא יעזור כמה שתחמם את זה, רק הבצק של הפירוז'וק יתרתח ומה שאמור להיות הקרטושקה ישאר קפוא.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הבשר קר כמו קרח אבל הבצק רותח וזה מטורף |
שים את זה לשעה במיקרוגל או בדוחובקה - הבצק ירתח, יישרף ויבעבע אבל מה שבפנים עדיין יהיה מכוסה בקרח.
|
ציטוט:
אתה חייב להכניס מילים ברוסית אה? :wiggle: |
ציטוט:
Духовка |
ציטוט:
פשוט היה מצחיק שאתה אומר או מיקרוגל או דוחובקה לא יכלת להגיד תנור?? |
גם גזובויה פליטה.
|
יופט ויומט בלאט
פוססי מוי בלאשוי סוקה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה אתם מדברים
פילמיני זה הדבר :) גם פירזשקי סגרוחם זה שוס |
חחחחחחחח הזדמנות טובה לשאול.. מהו הפירוש האמיתי והמדוייק למשפט יוד פויומאט ?!?!
|
וורניקי עם דובדבן זה משהו לפנים.
גם בורש זה טוב, אכלתי את זה היום. מישהו אוכל פריאניקי או בובליקי (מקור טוב לפחמימות)? |
ציטוט:
אומרים yob tvoyu mat שזה בשפה העממית "כוס אמא שלך". |
ציטוט:
|
פריאניקי זה מלא סוכר..
בובליקי זה נחמד אבל לא הייתי מסתמך על זה כמקור לפחמ' :1eye: אבל אם אתה בהעמסה אז לך על הפריאניקי לא על הבובליקי כי הבובליקי מזכיר לי לפעמים דיקט אבל זיפיר זה אחד הדבריםםםםם |
ציטוט:
דבר מצחיק,אסור בשם פנים ואופן לדבר דברי נאצה בפורום על פי הוראת גיל,אבל על כל הגועל נפש הזה שהחבר'ה פה אוכלים,זה דווקא בסדר גמור,נחמד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
במאה גרם בובליקי יש יותר משישים גרם פחמימות. |
מישהו אוכל פה קרסניה איקרה? כשגרתי בלטביה משיהו הביא לנו טריוחליטרובייה בנקה של זה.
|
ציטוט:
|
נראה לי מי שלא מבין רוסית חושב שאנחנו אוכלים איברים פנימיים...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עד שהבנתי למה אתה מתכוון בטריוחליטרובייה (3 ליטר) חחחחחחחחחח וקרסניה איקרה לאדע זה מסריח לי ומגעיל בעע |
מתן16 כבר נראה לי בטוח שאנחנו טורפים איברים פנימיים של חיות...
|
ציטוט:
|
מישהו פה אוכל צ'בוריקי?
|
רק שתדעו שקילו איגרה שחורה עולה 1000 שקל בסופר נאווה (מעדניה של רוסים בראשון)
|
בדוגרי הכי טעים זה דלבצ'ובה
|
הכי משתלם כשאתה נוסע ברכבת ליד מעבר גבול לקנות את כל זה מהזקנות. מחזה מרהיב שבאמצע הלילה הרכבת עוצרת לבדיקת דרכונים אתה שומע צעקות בחוץ - "סימיצ'קי", "סוליוניה ריבה", "סבייזי'יה ראקי"...
|
ציטוט:
חחח תאכל מה שאתה רוצה עדד מחר,אבל קצת קצת כבוד ליהדות למרות שהיא מעניינת לך ת'*חת. אתה יודע,שמעולם לא היעתה מכירה ואכילה של טריפה(מה שאתה אוכל) עד שעדה מסויימת הגיעה לארץ??,אז בבקשה,לפני שיתנו לי עוד אזהרה על שטויות,תשדלו לתת קצת כבוד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה התמצית של ההודעה שלך? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ