![]() |
בחוץ רק גופיה!!!!
בבית ספר חולצת בית ספר צמודה!!!!! אם כתפיות קצרות.. ^^ כמו שאחד מעלי אמר!! תתגאת במה שהשגתה! |
ציטוט:
|
כשאני ייוצא ביום יום אז משלב חולצות צמודות עם רחבות ...
לא לובש גופייה עד שאני לא מגיע ל 100+ קילו על 12 אחוז שומן ... , פרנציפ.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לי חולצות בית ספר יקרות די. יאניכל חולצה 70 שקל לא צוחק.. והם בדיוק על הגוף.. וזה לא צמודות אם בד ליקרה.. =\ ציטוט:
|
ציטוט:
אן קשר מתאמן בישביל בנות חלאסס אני מתאמן בישביל עצמי, אתה לדעתי דפקת לעצמך תזה שלך פה היית בנאדם בהתחלה טוב ויש לך ידע ועוזר לאנשים. אבל אתה זלזלת והתחלת להתנהג מגעיל וחבל. |
אני אולך אם גבס זה הכי סייל
|
ציטוט:
|
אני הולך עם ניילון נצמד. הכי מבליט את השרירים, אבל באסה כל פעם להוריד ולהחזיר את זה..
בכללי ברחוב אני הולך בלי חולצה ובבק דאבל או מוסט מסקיולר. הכי נוח והכי יפה |
מה זה הנושא המטומטם הזה
גופיה היא כולה חולצה בלי שרוולים אפשר לחשוב.. -_- פוזה זה בדיבור, הליכה ועוד דברים אחרים לא בלבוש |
בתכלס , אנשים קצת מגזימים לדעתי... אני בעיקרון מתאמן עם גופיות ולא יותר מזה.
יש לי גם כמה חולצות צמודות שאני לובש אותן ליציאות , אבל זה ממש לא בגלל "להבליט" את השרירים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני למרות שאני שחיף לגמרי, הולך הרבה עם גופיות פשוט כי זה נוח. גופיות שרואים תגב, צמודות, משוחררות, הכל. הולך.. הכיף של הקיץ. |
[quote=elnorv;813636]מקיף ג' אחי אשדוד[/Qי ש לך תמונה אולי אני מכיר אותך
|
ציטוט:
|
|
לא מכיר בטח שאני יראה אוצך אני יזהה אותך חח אני סצם שחיף אם גבס
|
אם אני הולך בקיץ עם גופיה אז היא לא צמודה...ואם כן צמוד אז רק ביציאה עם חלברים נגיד...או לים..
|
ציטוט:
איך זה שאני לא מכיר אותך איך קוראים לך? |
ואלה קוראים לי אלנור Elnor אחי..
אנ כיתה י"ב תסתכל בתמונה אני יושב אם רוסים תמיד במחששה בטוח מתי שהוא ראיתה אותי.. איזה כיתה אתה.?? |
ציטוט:
הודי כזה נמוך תבוא תגיד שלום |
כיתה י ואני רואה את השיאים שלך...
פישש... |
ציטוט:
במקרה אולי באולם מול מתנס דיונה? |
לא אח שלי התאמנתי שנה אצל ודים mma בחדר כושר עצמו היה אימון מיוחד איגורף בניפרד..
ואז פרשתי ועד עכשיו אני מתאמן לבד.. יש לי שק איגרוף במיקלט שיש חשק או עצבים בשימחה אני יורד למיקלט לסגור חשבנות אם שק ^_^ |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ