ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   עדכון שלי סוף מאסה :) (https://israelbody.com/showthread.php?t=51952)

hypertrophy 09-04-09 19:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי האדמור (הודעה 803506)
אההה...אם מפריע לך להשאר ככה בקיץ זה משהו אחר אבל לדעתי זו טעות גדולה להיכנס לחיטוב גם אם לא בתכנונים שלך להתחרות בקרוב, אם אני מבין נכון אתה בן 22+ וזה הגיל שלא עוצרים בו( שום חיטוב!) הייתי מנצל את הגיל הזה עד 25-26 למסה, בונה שריר עצום (אולי עולה עוד קצת ב-% שומן, לא נורא) ואחר כך קוטף את הפירות בחיטוב טוב ומשם ממשיך הלאה לפי המצב שיהיה. מה יתן לך מסה רצינית על 15% שומן?! מה זה 15% שומן?! זה כלום! תחשוב שבתחרות אנשים עולים לבמה בין 4%-7% ונראים מעולה! אז 15% זה אפילו לא אמצע המסה שלהם, הם עולים עוד קצת ורק אז יוצאים לחיטוב, וגם אם אתה לא מתחרה אתה רוצה לבנות גוף יפה וגדול לא?!

שורה תחתונה תעשה מה שיעשה לך טוב אבל מקווה שתקבל את המלצתי.

גוף כמה שיותר גדול ויפה זאת המטרה-אבל....אני לא יכול להרשות לעצמי יותר באחוז שומן כי וואלה...כן חשוב לי איך אני נראה בקיץ כי מפריע להסתובב עם בטן קטנה בלי חולצה....חוץ מזה....אני רואה את זה בצורה אחרת:אני עושה חיטוב קצר עכשיו ואז ממשיך במאסה ואחרי שנה בערך שוב חיטוב קצר ואז עוד מאסה
מה יתן לי להעלות מאסה ולהגיע לקרוב ל20% שומן ואז להתחיל חיטוב ארוך ומייגע שגם בו אני אאבד המון שריר[כמה זמן חיטוב אפשר לעשות ולשמור על כל המאסה שהשגתי?]
לכן אני מעדיף לעשות חיטובים קצרצרים מידי שנה גם כדי לראות בדיוק איפה יש לי לשפר וגם שבתמונה הכללית אני אהיה יותר זמן בשנה במאסה[אם אני אעשה מאסה ארוכה יחסית ואעלה בשומן אז גם החיטוב שלי יהיה ארוך וככה יצא שבמהלך השנה אני נמצא יותר ויותר זמן בחיטוב-זמן שאני יכול להקדיש לעליה במאסה]
מקווה שהבנת את הראש שלי פה

YOG558 10-04-09 13:33

תמשיך מאסה את לא צריך לחטב עוד לפי דעתי נראה מצויין

hypertrophy 10-04-09 20:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yog558 (הודעה 804131)
תמשיך מאסה את לא צריך לחטב עוד לפי דעתי נראה מצויין

גם אתה מותק..... רוצה להפגש לקפה? :)

:):):):) תאכל'ס לא נוח לי עם העיניין הזה אני צריך את החיטוב הזה כרגע אבל אני כולה יורד ל10% שומן כדי להתחיל מאסה כבדה הרבה יותר....בקרוב יהיה כיף

הכריש בקרייסלר 14-04-09 15:43

אחי תוצאות ממש יפות גב כריש,ידיים ענקיות ויש לך מסה מאוד מכובדת מהכל אבל אתה חייב לחטב כי כנראה עשית מסה מלוכלכת או משהו ואתה חייב להעיף את כל השומן הזה במיוחד לקראת הקיץ ואז תביא אותה עוד פעם במסה אבל הפעם תעשה נקיה,אני כבר חצי שנה במסה נקיה ובתכנון עוד שנה כי זאת מסה יותר איטית אבל שווה כל דקה,בהצלחה גבר.

hypertrophy 15-04-09 03:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי הכריש בקרייסלר (הודעה 807573)
אחי תוצאות ממש יפות גב כריש,ידיים ענקיות ויש לך מסה מאוד מכובדת מהכל אבל אתה חייב לחטב כי כנראה עשית מסה מלוכלכת או משהו ואתה חייב להעיף את כל השומן הזה במיוחד לקראת הקיץ ואז תביא אותה עוד פעם במסה אבל הפעם תעשה נקיה,אני כבר חצי שנה במסה נקיה ובתכנון עוד שנה כי זאת מסה יותר איטית אבל שווה כל דקה,בהצלחה גבר.

ואכן אני כרגע בחיטוב :)
תודה על התגובה אבל אני לא מאמין גדול במאסה נקייה אני מאמין שהמאסה הבאה אגיע גג ל-15% שומן שוב פעם...אין מה לעשות המטרה לקיץ הבא היא להיות עצום ואת זה אשיג במאסה נכונה [לא נקייה ולא מלוכלכת-נכונה!]

Locke 15-04-09 10:50

אחלה מאסה אחי, האמת אני במצב פחות או יותר כמו שלך, רק שאני העדפתי להמשיך עם המאסה...
(למרות שאצלי זה בסביבות ה13% שומן, אולי טיפה יותר).

ZorgoBH 15-04-09 12:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 802752)
:):) כן כוס אמק!! אבל גם אם הן רחבות הן שלי ואני אוהב אותן

בקשר לאלו שאמרו שאני על אחוז שומן גבוה וצריך לעשות חיטוב.....מה לא הבנתם בסוף מאסה? אני כבר בתחילת החיטוב
אה ואחוז שומן סביבות ה-15
חזה ביאס אותי בתמונות כי לא רואים באמת איך הוא אני מאמין גם שאחרי החיטוב יראה בן :):):):)-כי שנה שעברה הוא היה בפיגור רציני ועכשיו העמדתי אותו ביחד עם כל הגוף
אשמח לעוד תגובות

אל תידאג , בהשוואה לגב המותניים לא רחבות כל כך ..
מאסה מכובדת בהצלחה בחיטוב

Mr.Olimpia 15-04-09 13:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 802928)
אחוז שומן עומד על 15
כרגע אני בחיטוב יורד ל11-10% בערך ואז מאסה עד הקיץ הבא :)
יהיה כיף :)

15? בלי לעליב זה נראה הרבה יותר.

Dr. Muscle 15-04-09 15:21

לך על חיטוב אמיתי לאיזור ה9 אחוז ומטה. לא בגלל שהאחוז הנוכחי הוא כל כך גרוע, אלא בגלל שבמאסה הבאה אתה תודה לעצמך שירדת נמוך. זה יתחיל מעליה חזקה מאד שתהיה לך באופן מיידי עם הכניסה למסה, וימשיך בזה שתשמור "צורה" שקיבלת באחוז שומן נמוך. ישמרו לך כמה פסים גם באחוזי שומן גבוהים ואני חושב שבמסה הבאה כשתגיע בדיוק למשקל הזה , גם אם תיאורתית תהיה עם אותו אחוז שומן, תראה אחרת.

שייקה 15-04-09 15:30

יפה אחי מסה טובה, גם רגליים נראות טוב

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mr.olimpia (הודעה 808246)
15? בלי לעליב זה נראה הרבה יותר.

חפרת אחושרמוטה על האחוזי שומן

Mr.Olimpia 15-04-09 16:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שייקה (הודעה 808339)
יפה אחי מסה טובה, גם רגליים נראות טוב

חפרת אחושרמוטה על האחוזי שומן

בונא דבר יפה, אני לא חבר שלך הבנת?

hypertrophy 16-04-09 01:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 808332)
לך על חיטוב אמיתי לאיזור ה9 אחוז ומטה. לא בגלל שהאחוז הנוכחי הוא כל כך גרוע, אלא בגלל שבמאסה הבאה אתה תודה לעצמך שירדת נמוך. זה יתחיל מעליה חזקה מאד שתהיה לך באופן מיידי עם הכניסה למסה, וימשיך בזה שתשמור "צורה" שקיבלת באחוז שומן נמוך. ישמרו לך כמה פסים גם באחוזי שומן גבוהים ואני חושב שבמסה הבאה כשתגיע בדיוק למשקל הזה , גם אם תיאורתית תהיה עם אותו אחוז שומן, תראה אחרת.

האמת שההצעה שלך לגבי החיטוב זה מה שחשבתי בהתחלה אבל אחרי התייעצות עם גלעד הבנתי שאולי עדיף לרדת ל-10-11 כדי לא לאבד ממש הרבה מאסה....מה דעתך?
ומה דעת שאר החבר'ה פה?

Mr.Olimpia 16-04-09 10:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 808755)
האמת שההצעה שלך לגבי החיטוב זה מה שחשבתי בהתחלה אבל אחרי התייעצות עם גלעד הבנתי שאולי עדיף לרדת ל-10-11 כדי לא לאבד ממש הרבה מאסה....מה דעתך?
ומה דעת שאר החבר'ה פה?

דעתי אישית, זה אם אתה לא הולך להתחרות ואתה לא מקצוען, לא לרדת מתחת ל12% במיוחד שאתה רוצה אחרכך להמשיך מסה.
הסיבה היא שלרדת מ 15-20 אחוז שומן ל12% לוקח זמן קצר ביותר ואיבוד מסה מינימלית, לעומת זאת לרדת מ12% ל10% מצריך מעמץ גדול יותר וכתוצאה יש איבוד של מסת שריר, לא חבל?

hypertrophy 17-04-09 02:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mr.olimpia (הודעה 808889)
דעתי אישית, זה אם אתה לא הולך להתחרות ואתה לא מקצוען, לא לרדת מתחת ל12% במיוחד שאתה רוצה אחרכך להמשיך מסה.
הסיבה היא שלרדת מ 15-20 אחוז שומן ל12% לוקח זמן קצר ביותר ואיבוד מסה מינימלית, לעומת זאת לרדת מ12% ל10% מצריך מעמץ גדול יותר וכתוצאה יש איבוד של מסת שריר, לא חבל?

אני הבנתי שלרדת ל10% שומן ומטה יגרור איבוד מאסה.....נראה איך הולך אם אני רואה שאני מאבד מאסה אני עוצר הכל וחוזר למאסה

ChonGo 16-05-09 19:01

אחי, אחרי החיטוב תראה באמת מעולה!
יש לך מאסה חזקה לאללה י'סוס :)
גב עצום
בהצלחה אחי!

Elad12 16-05-09 21:19

מה עם החיטוב הולך טוב?

haim15 16-05-09 21:23

למה להקפיץ פוסטים למה!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:39.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ