![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה בא לפורום של באדי בילדרים ושואל למי יש גוף יפה יותר.
הימני - מתאמן בחדר כושר. השמאלי - מנסה להיות דוגמן. תעלה את אותה השאלה בפורום של דוגמנים, יגידו לך שהרזה נראה טוב יותר. בפורום באדי בילדרים - יגידו שאתה גדול יותר, אך חטוב פחות. תתחטב קצת ואז גם בפורום דוגמנים יגידו שהגוף שלך טוב יותר. |
"פורום דוגמנים...." חח באמת יש כזה פורום? בטח מלא גייז שם
|
פורום דוגמנים!!! על מה כבר יש להם לדבר?? הם בטח מעלים סירטונים של דודי באלסר ויודה לוי, חחחחחח אולי אפילו מייקל לואיס... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
|
ציטוט:
בדוגרי אהבתי יותר את הגוף של הימני.. משהו בצבע עור ובפרופורציות וגם בעיצוב של השריר יותר טוב אצלו |
לך.
|
חחחחחחחחח בשין בנות אמרו שהשמאלי לוקח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פצעים קטנים על כל הגב |
ציטוט:
ונא לא לדבר על זה שלא יערס סתם הפוסט |
ציטוט:
זה בסדר כבר כל הפורום הבין את זה אתה רואה פה אנשים אומרים דקה דיק וכאלה לא צריך יותר להסתיר |
''יפה'' ....
יפה אצל רוב האנשים משמע ''חטוב''... אז בזה לצערי אתה לא יכול להתחרות בו... מבחינת מסה תגיד לו שילך אל המקרר בבית ויתחיל לדחוס אוכל ומהר...הוא בטח שוקל כמו התאומים שלי... הוא מתאמן בכלל?! בכל מקרה אתה ענק , עזוב שטויות אתה לא רואה אותו ממטר |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל מה שעורס אותי שאנשים פה חושבים שאני משתמש תוכיחו שנגעתי בזה פעם יש לכם הוכחה שאני לוקח משהו גם אני יכול להפיץ שמועות על כל אחד מה עם הסוסטנון אז זה אומר שהוא לוקח מספיק לדבר שטויות! |
ציטוט:
|
סהר אל תתביש להודות שאתה על דיבול!
|
אם הוא היה על דיבול הוא לא היה נראה ככה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גם ככה הפורום הרוס עם כל השחיפים פה! |
ציטוט:
|
אתה רק ביגלל שאני יודע כמה אתה משקיע וכמה אתה מקריב בשביל הספורט הזה
השמאלי יש מליון כמוהו בארץ בכולל חדר כושר יש כאלו שחיפים שחושבים שהם דוגמנים ועם הם אוכלים ביום ארוחת צוהוריים אז הם נפלו על יום טוב אני שונא כאלו ששמים זין באים למכון פעמיים בשבוע וגם זה בלחץ אוכלים מה שבא להם יושנים מתי שבא להם ושמים זין לעומת חברה כמוך שנותים את כול כולם לספורט משקיעים כסף ומאמץ והכול!!! |
מאיפה לכם שהוא לוקח ראיתם אותו מזריק?
|
ציטוט:
תאמין לי אני לא סתם אומר! |
לא הבנתי אתם אומרים ששחר הזה לא טבעי?
:huh: :wacko: |
מה אכפת לך אם הוא מזריק או לא מזריק?
אתה לא סתם אומר, קוראים לך יאיר או משהו כזה ואתה נכנס תחת משתמש אחר, איזה גבר. תפסיקו לדחוף את האף לתחת אחד של השני, רק בארץ זה ככה אלוהים ישמור, יש לך עניינים תסיימו אותם על הבמה, תוכיחו מי מפתח גוף טוב יותר, ולא מי מזיין בשכל טוב יותר, אז הוא שחיף ואתה סוס, יו עשיתם תחרות, הרי אתה שם לו כאפה והוא נופל בוכה, אז מה הקטע בזה שהוא שחיף? כן עירבבתי את כל הנושאים כולכם ביחד עיצבנתם אותי, אולי תיכנסו לי גם לתחת תראו מה אני מזריק ולא מזריק? כדי לכם, נינוח וורדים ועשבי בר! |
ציטוט:
|
עזבו את dormazor כל פוסט שאני פותח הוא נופל עליי מה עם הדקה דיק כאילו הוא גר איתי יודע מה אני עושה מה אני אוכל תתעסק בעניינים שלך!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בוא לגלאקסי ותראה מי שחיף! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שאני יגיע ליום שאני ישתמש אני יגיד לך תאמין לי זה לא בושה לפי דעתי! יש חוק שאומר:אין פיתוח גוף בלי סטרואידים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם הגוף שלך נראה ככה אחרי חומרים אז נראה לי הדילר שלך עבד עליך |
ציטוט:
לפי דעתי פיתוח גוף לא יהיה שווה עם לא ישתמשו בסטרואידים זה חלק מהספורט הזה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ