![]() |
לא מאמין באלוהים.
אני גם מנסה ליראות את הסירטון אבל כמה חפירות כוס אמק..עוד מאת אני מחבה.. |
חח מצחיקים אתם כל המאמנים במדע לא נראה לי שאתם בכלל יכולים לתת פירוש למילה הזאת כראוי =\
בכל אופן אני מאמין אבל אני יותר נוטה לכיוון של freethinker בכל הקשור לתפיסה תיאולוגית... (ולא זא לא אתאיסטים כי אתאיזם זה דת קנאית ומסוכנת יותר מרוב הדתות האחרות וחסרת בסיס יותר מעבודת אלילים) |
אני רוצה להאמין באלוהים אך אני רואה את העולם מסביבי והדת לא יכולה להסביר את הכל.
אני מאמין שכולנו רוצים להאמין במשהו חזק מאיתנו שנדע שיש לנו על מי לסמוך או לבקש עזרה ברגעי מצוקה |
ציטוט:
|
ציטוט:
וגם האתאיזם גורם ללא מעט מקרי מוות , רק שלא שומעים עליהם כי אתה יודע , השלטון של הסינים מן הסתם הם גם חמישית מהעולם אתאיסטים הם אלה שחוסר האמונה אצליהם זה אמונה קנאית והם מתנחלים לכל אלה שמאמנים ומחשיבים אותם משכילים פחות ונחותים ואתאיזם זה ה"דת" שהקומוניסטים השתמשו כדי להרחיב את השליטה שלהם על האנשים כמו שמוחמד השתמש באיסלאם בתחילת דרכו (אבל באופן קיצוני יותר) |
מאמין כי טוב להאמין משהו.
|
אני מאמין...
כשחושבים על זה שבעצם אין אלוהים ואנחנו סתם יצורים שחיים בטבע...ושאין "חיים" אחרי המוות... החיים נראים די חסרי משמעות,כי בסוף אתם פשוט תמותו וזהו... |
ציטוט:
בעניין ה"חלום של דוב גריזלי". אתה צודק, זה כמו שאני תמיד אומר על המטריקס, אם אפשר להוכיח שאנחנו לא נמצאים בתוך איזה מחשב ענק. אתה מדבר על לוגיקה אנושית ואצל כל אחד היא שונה. כולנו מוגבלים והלוגיקה שונה אצל כל אדם למרות שיש הרבה דברים משותפים. אם אפשר לקרוא לאלהים הגיוני? שוב, זה מסתכם בזה שההגיון (לוגיקה) שלנו הוא אנושי ומוגבל. אם אלהים קיים, הוא פועל וקיים ע"פ הגיון אלוהי ולאו דווקא ע"פ מה שאנחנו חושבים. קודם אני רק הסברתי טענה, אבל מה שאני בעצם אומר עכשיו זה שבסוף הדברים מסתכמים במה שהאדם רוצה להאמין, מה שנראה לו הכי הגיוני ע"פ הלוגיקה וההבנה שלו. |
ציטוט:
אדם שלא בטוח במה להאמין או לא מאמין בשום אמונה, נקרא agnostic. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בחיים לא שמעתי בסיפורי ההיסטוריה על מלחמות על רקע אתאיסטי (יכול להיות שיש לי חור בהשכלה, זאת גם אפשרות). לעומת זאת, הרבה מאוד מלחמות התרחשו על רקע דתי. אם לא היתה דת, לא היתה שואה (לא היו יהודים לשנוא), לא היו מסעות צלב, המוסלמים לא היו עושים כל כך הרבה רעש בעולם כדי להפיץ את הדת שלהם. |
אתאיזם = לא-אלהים?
אתאיזם = אמונה שאין אלוהים |
אני זוכר שהיה פעם כתבה yahoo ש69% לפי הנתונים הקיימים שאלוהים קיים...
עשו איזה מחקר מקיף על זה אגב משהו מוזר שחשבתי עליו , אם כבר חושבים בצורה הסתברותית , אין מספיק חלקיקים ביקום הזה כדי לתאר את ההסתברות שנגיע למצב ש בכלל תהיה חברה עם אמונה באלוהים שלא לדבר על הצפנים בתורה שאני לא יודע עם להאמין להם אול א אבל סטטיסטית אין שום ספר אחר עם תופעה כזאת ואני יודע שחבורה של אתאיסטים מצאו קודים לכאורה במובי דיק אבל האיות בכלל היה שגוי לגמריי ללא תחביר במשפטים וההסתברות של רוב הדברים האלה הייתה שווה למה שמצפים סטטיסטית לאומת התנך , וגם חלק מהממצאים היו שקריים כאשר חזרו על הניסוי לאמת אותו. בכל אופן מה ההסתברות שזה יקרה או שיהיה "מסך שלג" של חלקיקים , בכל טקסט שנכתב באינטרנט אין מספיק אפסים לרשום מספר כזה. |
ציטוט:
|
ואתאיזם יכול להביא לדברים גרועים חוץ ממלחמות. הנה דוגמאות:
אדם שמתאבד כי לא רואה טעם לחיות, אדם שמשתמש בסמים או עושה מלא דברים אחרים שהם דפוקים לגמרי כי הוא לא רואה משמעות בחיים שלו, אדם שגונב, אונס או רוצח וכו' כי הוא לא רואה סיבה להישמע למערכת החוק וכל אדם שאין לו מוסר כי עבורו בתור אתאיסט העולם הוא מוזנח ללא שום משמעות עליונה. |
ציטוט:
וכמובן אם יש פה כמה רוסים חילוניים אתם גם תוצאה של הטיהורים והגולאגים של הקומוניסטים האתאיסטיים הרוסיים שחיסלו את האמא של הדת ברוסיה לא משנה מה היא כדי שהיא לא תסכן את השלטון שלהם ביחד עם עוד מלא דברים אחרים , ואת זה אני למדתי בהיסטוריה , בכיתה ט' בעצם ואתאיזם זה עדיין אמונה קנאית , לא מזמן הפינס הזה בעבודה רצה להוציא חוק שאוסר למודי דת מתחת לגיל 18 (היה כתבה בYNET האנגלי יש עדיין בארכיון) אם זה לא קנאות דתית אז מה כן?? |
ציטוט:
|
ציטוט:
והם עוד מערבבים מקרים שונים מדתות שונות ועושים מזה הכללה שדת עושה מלחמות כשברוב המקרים זה היה רק קזוס בלי לכיבושים פוליטיים למטרות רווח.... בעצם רוב הדתות כמו האיסלאם והקתוליזם זה פוליטי אל תערבבו את זה... |
מאמין
|
ציטוט:
זה כמו שהנאצים קראו לעצמם "נאשיונל סוציאליסטים"... |
ציטוט:
חוץ מזה, שאם כבר אתה בוחר לקרוא לזה, "מאמין שלא קיים אלוהים", אז דרך יותר נכונה להגיד את זה היא "לא מאמין שקיים אלוהים" ואז שוב פעם אנחנו מגיעים למסקנה שאתאיזם היא לא אמונה אלא ההפך ממנה. ציטוט:
סתם שאלה היפוטתית. כשתגיע לגן עדן, מה תהיה משמעות החיים שלך אז? לאן תמשיך? ועוד שאלה. מי ערב לך שאתה באמת תגיע לגן עדן? נסתרות הן דרכי האל אתה יודע. :jockey: |
מאמין ועד איך מאמין!!
אני זוכר שפעם נשאלה השאלה הזאת: האם אלוהים יכול לברוא אבן כל כך כבדה שאפילו הוא לא יוכל להזיז או להרים משהו כזה.... מישהו יודע את התשובה?? |
זה אני שאלתי את זה. :-)
|
ציטוט:
זה אפשרי במסגרת לוגית שונה והתוצאה תלוייה במסגרת הלוגית זה כמו לומר שיש צבע חדש ואי אפשר לתאר אותו בצורה שבני אדם יבינו איך הוא נראה קיום = כל מה שנגזר מחוקי לוגיקה מסויימים , וטכנית ניתן לתאר יותר ממה שיכול להתקיים בכל מסגרת לוגית ולבנות על הבסיס הזה מערכת חוקים ברמה עליונה יותר זה כמו חזקות שבנויות על גבי כפל ומספרים מורכבים שלא קיימים באמת אבל ניתן לתאר אותם |
ציטוט:
|
|
כן מאמין בכח עליון - אלוקים.
|
תראו אני מאמין באלוהים, הויכוח הזה מיותר ישבו חכמים ומדענים וכו'.. ולא יצאו מזה ואין עדיין תשובות אז ככה שגם אנחנו לא נגיע לשום מקום.
|
|
אני לא מאמין שיש אבל גם לא בטוח שאין.
הרי אף אחד לא הוכיח שאין, ואף אחד לא הוכיח שיש. לכן אני מעמיד את קיומו בסימן שאלה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תאמין לי אתה בחור טוב אתה |
לא מאמין באלוהים זה נשמע דבילי שיש מישהו ששולט עלינו והוא לא נקרה ואין שום הוכחה לקיומו והוא לא מראה לאף אחד שהוא קיים
מאמין במדע |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טוב אחי....
|
ברגע שאני אראה את אלוהים אני אדע שהוא קיים.
|
אל תאמינו כל אחד ומה שהוא חושב זה לא מעניין אותי אני יודע שיש אלוהים ומאמין ויש לי הרבה סיבות להאמין מצידי תזלזלו זה לא מעניין אותי בכלל תראו אפילו הנוצרים והערבים מאמינים שיש אלוהים
|
ציטוט:
אבל אין לך מושג מה זה מדע בכלל ז כנראה שזה סתם חינוך אצליך ולא דעה אישית לפי שיפוט |
ציטוט:
=\ אלא אתה מאלה שמאמינים או לא בצורה עיוורת בלי בסיס וחושב שהצד השני שטוף מוח אז אתה לא כזה גאון , ב-ה-ל-ה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ