ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   לוגי אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   לוג חדש תוכנית בנפח גדול. (https://israelbody.com/showthread.php?t=51503)

WEST $ SIDE 30-03-09 21:14

hypertrophy בקשה אישית , תספיק להתכווכח עם כל מיני ייצורים בסופו של דבר הם יורידו אותך לרמה שלהם , הם הרי יודעים מה עובד הכי טוב על כל אחד .

lordik 30-03-09 21:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי WEST $ SIDE (הודעה 796430)
hypertrophy בקשה אישית , תספיק להתכווכח עם כל מיני ייצורים בסופו של דבר הם יורידו אותך לרמה שלהם , הם הרי יודעים מה עובד הכי טוב על כל אחד .

ואיך אתה קשור?

reshos123 30-03-09 21:17

[quote=ilayzror;796427]
ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun (הודעה 796394)
אני כבר לא באחריות ההורים, עוד שניה אני מסיים צבא, ילד.
QUOTE]

מי דיבר על ההורים.

---
רישוס באמת אם כל הכבוד לזה שאתה עושה 999 קילו סקוואט ו999 קילו דדליפט ויש לך כוח בליסטרה מתפרץ וכשלוחצים עלייך אתה הופך לענק הירוק שמרים כפול מהמשקל שלו.

אתה פשוט לא מעניין אף אחד.

בוא תגרד לי את הביצה

ilayzror 30-03-09 21:18

תפסיק להוציא את התיסכולים שלך על אנשים
אולי במקום לדפוק סקוואט של 200 קילו תלך לעשות יוגה

reshos123 30-03-09 21:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ilayzror (הודעה 796437)
תפסיק להוציא את התיסכולים שלך על אנשים
אולי במקום לדפוק סקוואט של 200 קילו תלך לעשות יוגה

בדיוק רציתי לשאול את עצתך
איך אתה עושה יוגה?
כל יום או abcde?

Dark_Muse 30-03-09 21:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 796414)
איזה הוכחות בשטח בדיוק? תמונה בavatar שאתה משתין?
תפסיק לענות כמו ילד, אתה יותר מבוגר ממני אבל עונה כמו שאר הילדים בני 15 כאן.

אני לא בא עם קבלות? תסתכל בlbs, אני חושב ששמתי שם מס' סירטונים עם קבלות.
אגב - תמונות זה בולשיט, וזה מעניין לי ת'ביצים.
אני מאוד מרוצה מאיך שאני נראה, אז אם תגיד שלילד בן 16 שפתח את הלוג יש יותר מאסה ממני אתה תצא מפגר כמו החבר שלך, מיקי מאוס האפל.

סליחה the suck, אתה צודק יש לך יותר מסה ממנו. שכחתי שאתה על 17 אחוז שומן.

אפס, 5000 הודעות כתבת בפורום הזה ואתה קורא לי מפגר? לך תמצא חיים יא ילד מושפע שאין לו דעה משלו לחקור ולהבין.
תעבוד רק על כוח בלי רכיבים אחרים של היפרתרופיה, לא תוכל לנצל את מלוא פוטנציאל מסת השריר. תעבוד רק על היפרתרופיה ולא תתקדם בכוח, אתה תשאר באותו מקום.
הדברים האלו חופפים. אתה אדיוט שלא מבין את זה, אטום שלא מסוגל לקלוט את זה, ובמיוחד אהבל שאתה מתנשא פה מעל אחרים שהגיעו למשקלים ותוצאות יותר ממך מבלי "שידעו" להתאמן.

וכן, אני שחיף, אמרתי לך אני עושה דדליפט 40 קילו (ירדתי ל 35 כי נתקעתי אבל זו ירידה לצורך עליה ל 45). ההבדל ביני לבינך זה שאני מבין יותר, וחכם מספיק כדי לא לבוא למישהו ולהגיד לו שהוא מפגר ולהשוות את עצמי אליו, במיוחד כשהוא שוקל 120 קילו על 14 אחוז שומן ומרים יותר ממני. גם אם אתה לא אוהב את מה שהוא עושה, אתה לא חייב להביע את דעתך המטופשת כי גם ככה אתה לא תשנה לו אותה, במיוחד לא "אוי אתה לא תתקדם" כשהוא התקדם ועוד איך.

ילד אהבל חסר בטחון שצריך פורומים כדי לשחק אותה חכם גדול.

The Sun 30-03-09 21:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dark_Muse (הודעה 796456)
סליחה the suck, אתה צודק יש לך יותר מסה ממנו. שכחתי שאתה על 17 אחוז שומן.

אפס, 5000 הודעות כתבת בפורום הזה ואתה קורא לי מפגר? לך תמצא חיים יא ילד מושפע שאין לו דעה משלו לחקור ולהבין.
תעבוד רק על כוח בלי רכיבים אחרים של היפרתרופיה, לא תוכל לנצל את מלוא פוטנציאל מסת השריר. תעבוד רק על היפרתרופיה ולא תתקדם בכוח, אתה תשאר באותו מקום.
הדברים האלו חופפים. אתה אדיוט שלא מבין את זה, אטום שלא מסוגל לקלוט את זה, ובמיוחד אהבל שאתה מתנשא פה מעל אחרים שהגיעו למשקלים ותוצאות יותר ממך מבלי "שידעו" להתאמן.

וכן, אני שחיף, אמרתי לך אני עושה דדליפט 40 קילו (ירדתי ל 35 כי נתקעתי). ההבדל ביני לבינך זה שאני מבין יותר, וחכם מספיק כדי לא לבוא למישהו ולהגיד לו שהוא מפגר ולהשוות את עצמי אליו, במיוחד כשהוא שוקל 120 קילו על 14 אחוז שומן ומרים יותר ממני. גם אם אתה לא אוהב את מה שהוא עושה, אתה לא חייב להביע את דעתך המטופשת כי גם ככה אתה לא תשנה לו אותה, במיוחד לא "אוי אתה לא תתקדם" כשהוא התקדם ועוד איך.

ילד אהבל חסר בטחון שצריך פורומים כדי לשחק אותה חכם גדול.

אחרי כל התגובה הזאת אני אפס :unsure:
מיקי מאוס אתה צריך להחליף תחבושת

נ.ב
אם כבר נגעת בהיפרטרופיה - אתה צודק, מ5 חזרות לא גדלים, אין היפרטרופיה.
"מרכיבי היפרטרופיה"
לכתוב מגילה זה יפה, במיוחד בגלל שזה ארוך אז זה נשמע טוב.

lordik 30-03-09 21:36

Muse, אתה צוחק לגבי הדדליפט 40 קילו, נכון?

The Sun 30-03-09 21:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lordik (הודעה 796461)
muse, אתה צוחק לגבי הדדליפט 40 קילו, נכון?

לא הוא בטח כבר מושך 80, בהמה שכמותו.

Dark_Muse 30-03-09 21:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי reshos123 (הודעה 796443)
בדיוק רציתי לשאול את עצתך
איך אתה עושה יוגה?
כל יום או abcde?

זה לא משנה כמה אתה מרים ומה אתה עושה, הכי חשוב זה לדעת עברית :(

פועל עתיד מתחיל ב- א אחרי גוף ראשון. ;)

lordik 30-03-09 21:40

עדיין לא ענית, Muse, אתה רציני לגבי ה-40 קילו?

Dark_Muse 30-03-09 21:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 796459)
אחרי כל התגובה הזאת אני אפס :unsure:
מיקי מאוס אתה צריך להחליף תחבושת

נ.ב
אם כבר נגעת בהיפרטרופיה - אתה צודק, מ5 חזרות לא גדלים, אין היפרטרופיה.
"מרכיבי היפרטרופיה"
לכתוב מגילה זה יפה, במיוחד בגלל שזה ארוך אז זה נשמע טוב.

אתה אפס בלי קשר, עוד מההודעה הראשונה שלך כאן, ויש לך 5600. אני בסך הכל אמרתי את מה ש 90% מהאנשים בפורומים השונים חושבים. בן אדם כנה שכמוני.

מציע לך גם ללמוד הבנת הנקרא, אתה אומנם בצבא אבל כנראה לא סיימת תיכון או שההורים שלך לא לימדו אותך לקרוא כמו שצריך , אחרת קשה לי להסביר מה לא מובן ב"מרכיבים אחרים" כשרוצים להשיג "מלוא פטונציאל מסה".
כנראה ש 20-30% מסה במרכיבים אחרים שווים לתחת למי שמחפש לגדול, העיקר שנעשה 5 חזרות.

וכן, לקח לי 3 דקות לכתוב, וזה בהחלט נשמע טוב.

lordik 30-03-09 21:43

שוב לא ענית.
צחקת לגבי ה-40 קילו?

Dark_Muse 30-03-09 21:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lordik (הודעה 796467)
עדיין לא ענית, muse, אתה רציני לגבי ה-40 קילו?

רציני לגמרי, נסיתי לעלות ל42 אבל נתקעתי, גם הרצועות לא עוזרות לי. כל מי שמכיר אותי יודע שאני שחיף חלשלוש ואפילו עם כרס קטנה. תשאל את היפרטרופי, ולא הוא לא מאמן אותי, יש לי תעודת מדריך משלי.

The Sun 30-03-09 21:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 796469)
אתה אפס בלי קשר, עוד מההודעה הראשונה שלך כאן, ויש לך 5600. אני בסך הכל אמרתי את מה ש 90% מהאנשים בפורומים השונים חושבים. בן אדם כנה שכמוני.

מציע לך גם ללמוד הבנת הנקרא, אתה אומנם בצבא אבל כנראה לא סיימת תיכון או שההורים שלך לא לימדו אותך לקרוא כמו שצריך , אחרת קשה לי להסביר מה לא מובן ב"מרכיבים אחרים" כשרוצים להשיג "מלוא פטונציאל מסה".
כנראה ש 20-30% מסה במרכיבים אחרים שווים לתחת למי שמחפש לגדול, העיקר שנעשה 5 חזרות.

אני אפס ואתה נמושה שלוקחת ללב הודעות באינטרנט, אז בוא תרקוד לי מסביב לעץ התורן הגבוה והעבה שלי ותשיר "מיקי מיקי מיקי מיקי מאוס"
הבנת נקרא אעלק - תמשיך לסלף דברים במקום לענות לעניין.

בנאדם כנה שכמוני, קראתי לך הרגע נמושה חלשה.

reshos123 30-03-09 21:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 796465)
זה לא משנה כמה אתה מרים ומה אתה עושה, הכי חשוב זה לדעת עברית :(

פועל עתיד מתחיל ב- א אחרי גוף ראשון. ;)

צודק נעדרתי מהשיעור הזה כי בדיוק היה לי את אימון j בתוכנית האולטרה מפוצלת שלי

lordik 30-03-09 21:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dark_Muse (הודעה 796476)
רציני לגמרי, נסיתי לעלות ל42 אבל נתקעתי, גם הרצועות לא עוזרות לי. כל מי שמכיר אותי יודע שאני שחיף חלשלוש ואפילו עם כרס קטנה. תשאל את היפרטרופי, ולא הוא לא מאמן אותי, יש לי תעודת מדריך משלי.

אני לא בנאדם שצוחק על אנשים לגבי משקלי עבודה וכו', כולם מתחילים ממשהו, אבל...
Holy Shit!!!

coldfire 30-03-09 21:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ilayzror (הודעה 796311)
אפשר לשאול אותך שאלה אחי?

אני רואה אותך כמה חודשים מגיב לי ללוגים ולהודעות.
בהתחלה חשבתי שאתה רוצה לעצבן ולפתח מריבות.

אבל בזמן האחרון קלטתי שהמטרה שלך, בעצם היא לדאוג לי ולפתח את הפוטנציאל האדיר [החבוי] שיש בי בהרמת משקולות.
אני מעריך את זה מאוד אבל ככה לא בונים קשר ;)

אל תדאג, אתה תקבל אהדה ממני מתישהו לא צריך ללחוץ.:ok:

כן, עלית עליי. חבל שהפונטנציאל האדיר שלך חבוי תחת ערימות גדולות של אסטרוגן.

Dark_Muse 30-03-09 21:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 796478)
אני אפס ואתה נמושה שלוקחת ללב הודעות באינטרנט, אז בוא תרקוד לי מסביב לעץ התורן הגבוה והעבה שלי ותשיר "מיקי מיקי מיקי מיקי מאוס"
הבנת נקרא אעלק - תמשיך לסלף דברים במקום לענות לעניין.

בנאדם כנה שכמוני, קראתי לך הרגע נמושה חלשה.

נעלב באינטרנט? :-)
דווקא זה נדמה שאתה לקחת ריגשי שמישהו שם לך את העובדה שילד בן 16 נראה בגוף שלו יותר גדול ממך. בא מפורום אחד לפורום שני ללכלך ולזהם בכוונה. קורא לי בשמות כי מה אמרתי, עובדה נכונה שהוא התקדם ונראה יותר טוב ממך?

אני באמת נמושה חלשה, תודה על הכנות. ברגע שזה יהיה אכפת לי כמו לסתום כמוך אני אודיע לך :)

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lordik (הודעה 796482)
אני לא בנאדם שצוחק על אנשים לגבי משקלי עבודה וכו', כולם מתחילים ממשהו, אבל...
Holy shit!!!

מה אני אעשה, לא כולם חזקים :( אני מנסה אבל קשה לי.

The Sun 30-03-09 21:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 796489)
נעלב באינטרנט? :-)
דווקא זה נדמה שאתה לקחת ריגשי שמישהו שם לך את העובדה שילד בן 16 נראה בגוף שלו יותר גדול ממך.
אני באמת נמושה חלשה, תודה על הכנות. ברגע שזה יהיה אכפת לי כמו לסתום כמוך אני אודיע לך :)

אחלה
אני שמח שהסכמנו על זה שאתה נמושה חלשה.

Phoenix 30-03-09 21:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 796469)

מלוא פוטנציאל המסה? אתה לא תגיע לשם בשנים הקרובות, לוקח זמן להגיע לשם, בעצם אתם בכלל לא תגיעו לשם גם עוד הרבה שנים :o
ב5 חזרות לא גדלים? מוזר, ואני חשבתי שעם חוזק באה גם מסה, כנראה שלא... כי זה לא הגיוני אתה צודק...
אין מה לעשות כשרבים עם השמש נשרפים d:

Phoenix 30-03-09 21:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי coldfire (הודעה 796488)

דיי אתה מחמיא לו... שמים פוטנציאל בגרשיים :no:

Dark_Muse 30-03-09 21:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 796490)
אחלה

זה בסדר ידידי, אני גם שמח שכולם מסכימים איתי שאתה הבן אדם הכי מטומטמם שהם פגשו ברשת.
לכל אחד החסרונות שלו, אני לא מתבייש בשלי.

The Sun 30-03-09 21:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dark_Muse (הודעה 796503)
זה בסדר ידידי, אני גם שמח שכולם מסכימים איתי שאתה הבן אדם הכי מטומטמם שהם פגשו ברשת.

אחלה
העיקר שאתה נמושה וכוסית :bye1:

ilayzror 30-03-09 21:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 796490)
אחלה

אתה בכלל יכול לדבר על זה?
רק עניין של זמן עד שגיא יעבור אותך במשקלי עבודה.
אני מוכן לשים כסף שזה יקרה בשלושה חודשים הקרובים

ציטוט:

חח בואנה אתה לא סותם תפה

lordik 30-03-09 22:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 796503)

לא כדי להוסיף שמן למדורה, אבל מי זה כולם?

The Sun 30-03-09 22:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ilayzror (הודעה 796515)
אתה בכלל יכול לדבר על זה?

חח בואנה אתה לא סותם תפה

בואנה בואנה
ועוד ביקשו ממני לעזוב אותך

אתה יכול לדבר על זה?
כי הזין שלי גדול יותר, אז יש לי יותר זכות.
ואם זה לא מספיק אז אני שוקל יותר ממך ומרים יותר ממך, זה למקרה שהזין שלי לא מספיק גדול.

ilayzror 30-03-09 22:01

ראית אותי אי פעם יורד על מישהו בנושא הזה?
זה שאתה מרים יותר לא אומר שאתה יכול לפתוח תפה על משקלים של אחרים.

Dark_Muse 30-03-09 22:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי phoenix (הודעה 796494)
מלוא פוטנציאל המסה? אתה לא תגיע לשם בשנים הקרובות, לוקח זמן להגיע לשם, בעצם אתם בכלל לא תגיעו לשם גם עוד הרבה שנים :o
ב5 חזרות לא גדלים? מוזר, ואני חשבתי שעם חוזק באה גם מסה, כנראה שלא... כי זה לא הגיוני אתה צודק...
אין מה לעשות כשרבים עם השמש נשרפים d:

אתה חושב שתשיג את מלוא פוטנציאל הכוח שלך בשנים הקרובות? לוקח זמן להגיע לשם. בעצם, אתה לא תגיע לשם גם בעוד הרבה שנים. מה הקשר תסביר לי שוב? אתה מתאמן כדי להשיג כוח, לא? אתה לא תעשה פתאום 12 חזרות באימון שלך נכון?

אם מומחים ממני אומרים שלהיפרתרופיה מספר חזרות גבוהה ואפילו מעט עבודה מבודדת יכולה לעזור ב20 אחוזים (נלך על המינימום), למה שמי שמתאמן למסה לא יעבוד גם על זה?

מישהו אמר שבחמש חזרות לא גדלים? גם לך יש בעיות הבנת הנקרא? אני לא מבין מה יש לאנשים בארץ, תתחילו לקרוא ספרים.
זה לא ישמע לך דבילי אם אני יביא לך שאלה מטופשת כמו "מה, בעשר חזרות מתאמן ממוצע לא יתחזק?"
חמש חזרות זה רוב ההיפרתרופיה, כוח זה פאקטור חשוב בהיפרתרופיה, אבל אין מה לעשות. אתה רוצה לעשות את האימון שלך כמה שיותר למטרות הספיצפיות שלך. 20-30 אחוז תרומה להיפרתרופיה זה לא דבר של מה בכך. אם לייל מקדולנד לא חכם מספיק בשבילך כדי להביע דעה זו אז עזוב, אל תתווכח ותגיד "אני לא מסכים". אלא אם כן יש לך משהו רציני יותר מהדעות חסרות הביסוס של ילדים בפורומים.

coldfire 30-03-09 22:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 796522)
אתה חושב שתשיג את מלוא פוטנציאל הכוח שלך בשנים הקרובות? לוקח זמן להגיע לשם. בעצם, אתה לא תגיע לשם גם בעוד הרבה שנים. מה הקשר תסביר לי שוב? אתה מתאמן כדי להשיג כוח, לא? אתה לא תעשה פתאום 12 חזרות באימון שלך נכון?

אם מומחים ממני אומרים שלהיפרתרופיה מספר חזרות גבוהה ואפילו מעט עבודה מבודדת יכולה לעזור ב20 אחוזים (נלך על המינימום), למה שמי שמתאמן למסה לא יעבוד גם על זה?

מישהו אמר שבחמש חזרות לא גדלים? גם לך יש בעיות הבנת הנקרא? אני לא מבין מה יש לאנשים בארץ, תתחילו לקרוא ספרים.
זה לא ישמע לך דבילי אם אני יביא לך שאלה מטופשת כמו "מה, בעשר חזרות מתאמן ממוצע לא יתחזק?"
חמש חזרות זה רוב ההיפרתרופיה, כוח זה פאקטור חשוב בהיפרתרופיה, אבל אין מה לעשות. אתה רוצה לעשות את האימון שלך כמה שיותר למטרות הספיצפיות שלך. 20-30 אחוז תרומה להיפרתרופיה זה לא דבר של מה בכך. אם לייל מקדולנד לא חכם מספיק בשביל כדי להביע דעה זו אז עזוב, אל תתווכח ותגיד "אני לא מסכים". אלא אם כן יש לך משהו רציני יותר מהדעות חסרות הביסוס של מאמנים שלא מאמנים אנשים לתחום זה.

כל זה יפה וטוב, אבל זה שווה משהו כשאתה לא מתחיל. כשאתה מתחיל, אין שום דבר שעובד יותר טוב מהתקדמות לינארית, הכי מהירה שאפשר. ושנינו יודעים שזו לא בדיוק התוכנית המתאימה לזה.

ולייל לא מספיק חכם להביע את דעתו לגבי אימונים. כשזה נוגע לאימונים, he needs to shut the fuck up.

Phoenix 30-03-09 22:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dark_Muse (הודעה 796522)

חמש חזרות זה רוב ההיפרתרופיה, כוח זה פאקטור חשוב בהיפרתרופיה, אבל אין מה לעשות. אתה רוצה לעשות את האימון שלך כמה שיותר למטרות הספיצפיות שלך. 20-30 אחוז תרומה להיפרתרופיה זה לא דבר של מה בכך. אם לייל מקדולנד לא חכם מספיק בשביל כדי להביע דעה זו אז עזוב, אל תתווכח ותגיד "אני לא מסכים". אלא אם כן יש לך משהו רציני יותר מהדעות חסרות הביסוס של מאמנים שלא מאמנים אנשים לתחום זה.

אם הייתי יודע לקרוא נראה לך הייתי פה?
אני דווקא כן עושה 12 חזרות פתאום באימון שלי... ותאמת ישלי עכשיו אימון משולב עם קרוספיט אז יש גם לפעמים 50... (מה לא עושים בשביל להיות hardcore מגניב כמוכם, אההה?)
וממומחים אומרים 6-12 היפרטרופיה... לאדע מה איתך אבל זה לא "מספר גבוה" כי זה אומר 9 ממוצע, לאדע באמת קשה לספור עד 9...
קרא את starting strength ותחזור אלי :)

Dark_Muse 30-03-09 22:07

מסכים איתך ש abc זאת חרא של תוכנית cold ^_^

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Phoenix (הודעה 796531)
אם הייתי יודע לקרוא נראה לך הייתי פה?
אני דווקא כן עושה 12 חזרות פתאום באימון שלי... ותאמת ישלי עכשיו אימון משולב עם קרוספיט אז יש גם לפעמים 50... (מה לא עושים בשביל להיות hardcore מגניב כמוכם, אההה?)
וממומחים אומרים 6-12 היפרטרופיה... לאדע מה איתך אבל זה לא "מספר גבוה" כי זה אומר 9 ממוצע, לאדע באמת קשה לספור עד 9...
קרא את starting strength ותחזור אלי :)

9 זה פי 3 מ 3.
וקראתי כבר, אז תחפש אותי בסיבוב.

rosilio 30-03-09 22:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lordik (הודעה 796295)
אין כזה דבר "להקשיב לגוף שלך", זה בולשיט טהור.
צאו כבר מהסרט הזה.

אני נאלץ לחלוק עליך,ההקשבה לגוף לדעתי היא חלק בלתי נפרד מהאימונים והוכחתי את זה לעצמי (על עצמי ד"א).
כל אחד ומה שעובד עליו

אני מכיר מישהו עם תכנית abcdef (נקי מחומרים),שעם הוא היה אומר את התוכנית שלו בפורום אני בטוח שהמון היו חולקים עליו,אבל הבנאדם מטורף,היקף 46 בערך,חזה כתפיים וגב בגודל של החיים הטובים,ורגליים לא באתי (הוא תמיד בא עם ג'ינס ),אז אל תקפוץ למסקנות.

The Sun 30-03-09 22:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ilayzror (הודעה 796521)
ראית אותי אי פעם יורד על מישהו בנושא הזה?
זה שאתה מרים יותר לא אומר שאתה יכול לפתוח תפה על משקלים של אחרים.

אני חושב שזאת הפעם הראשונה ש"פתחתי את הפה" (חחחחח זה ממש מצחיק לכתוב את זה בפורום)
אבל החבר שך, ושל דונאלד דאק וגופי - ממש ביקש את זה עם המגילת "אני אונס כבשים" שהוא כתב.

Dark_Muse 30-03-09 22:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 796539)
אני חושב שזאת הפעם הראשונה ש"פתחתי את הפה" (חחחחח זה ממש מצחיק לכתוב את זה בפורום)
אבל החבר שך, ושל דונאלד דאק וגופי - ממש ביקש את זה עם המגילת "אני אונס כבשים" שהוא כתב.

איזה ירידות חלשות, פרוש פוסי, אתה ח-ל-ש.

יאללה יש לי מה לעשות, צ'או :)

coldfire 30-03-09 22:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 796533)

אז איבדתי אותך. על מה הוויכוח המיותר פה?

The Sun 30-03-09 22:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 796540)
איזה ירידות חלשות, פרוש פוסי, אתה ח-ל-ש.

יאללה יש לי מה לעשות, צ'או :)

אם אני חלש אתה קיסם
פרוש לכיוון המטבח, אח שלו

lordik 30-03-09 22:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rosilio (הודעה 796538)
אני נאלץ לחלוק עליך,ההקשבה לגוף לדעתי היא חלק בלתי נפרד מהאימונים והוכחתי את זה לעצמי (על עצמי ד"א).
כל אחד ומה שעובד עליו

אני מכיר מישהו עם תכנית abcdef (נקי מחומרים),שעם הוא היה אומר את התוכנית שלו בפורום אני בטוח שהמון היו חולקים עליו,אבל הבנאדם מטורף,היקף 46 בערך,חזה כתפיים וגב בגודל של החיים הטובים,ורגליים לא באתי (הוא תמיד בא עם ג'ינס ),אז אל תקפוץ למסקנות.

בולשיט.
מי הבחור?

Phoenix 30-03-09 22:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 796533)

9 זה פי 3 מ 3.
וקראתי כבר, אז תחפש אותי בסיבוב.

תקרא שוב, הסכמנו פה שיש פה אנשים עם בעיות הבנת הנקרא...
9 זה פי 3 מ3? יפה! טוב אתה... זה חומר של אוניברסיטה נכון? :o
לאדע מה איתך אבל בתוכנית של ss הגעתי תוך פחות משנה ל125 סקוואט ל5-5-5 חזרות, 125 דדליפט ל5 (והיה לי קל יחסית), 92.5 בבנצ' פרס ל5-5-5 (ישלי סרטון של 105 ל2 חזרות), פרס של 62.5 ל5-5-5. ועליתי מ64 קילו ל80 בחצי שנה ככה, אז אל תתחיל לדבר על דברים שאתה רק קורא עליהם, כי כנראה מרוב השמיעה שמעת על "אין חכם כבעל ניסיון", אולי אם תתאמן אתה תדע :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ