![]() |
הרוסים בכללי זה עם חזק וגדול והאלה ביניהם שלא גדולים הם חזקים יחסית ובעלי סיבולת גבוהה אחושרמוטה לסבל...חחח..זה מטורף!
|
לא מאמין...ואם כן אז ממש בקושי...
|
ציטוט:
יש את הרוסים הגדולים ויש השחיפים ככה זה בכל עדה,יש את הענקים ויש תקטנים. חוץ מהאתיופים שלא ראיתי בחיים אתיופי שרירי שמתאמן לא הרבה מאוד זמן. |
חחח גם אלה שמתאמנים הם לא ממש שריריים...(אני מדבר על אלה שבארץ, לא על ניגרים אמיתיים...סליחה על הגיזענות...)
|
ציטוט:
זה כמו רוסים ו... אנגלים שניהם לבנים אבל אנגלים פרידמנים. נכון בכל עדה יש תסוסים ואת השחיפים.. אבל תלוי היחס בינהם בעדה אחת זה 1 ל100 בעדה שניה זה 1 ל 10. לא ראיתי פוורליפטרים רציניים ממרוקו נגיד.. סתם דוגמה אם בכלל.. |
ציטוט:
|
לרוסים,קווקזים,גרוזינים יש את הגנטיקה הכי טובה (לרובם) אפשר להגיד שגם קצת למרוקאים.
אבל זה משתנה מאדם לאדם. אתה יכול לראות מרוקאי חצי מטר בלי מאסה בשיט שחיף כמו ניצול שואה, כנ"ל גם אצל הרוסים הקווקזים וכו'. |
ציטוט:
|
ציטוט:
וכמו שאמרו, יש רוסים שחיפים שנראים כמו מקל ויש גדולים, כנ"ל אצל המרוקאים וכל שאר העדות.. (חוץ מתימנים :d) |
מרוקאים לא הכי גדולים מבחינת הגודל..
הם פשוט הכי חזקים.. תעצבן מרוקאי לפני בנץ' הוא ידחוק לך 200 קילו :d |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני בראזילאי ובברזיל לא חסרים אנשים ענקיים לא רק הכושים שם גם הלבנים שהיגרו מפורטוגל חח מה שכן מלא אנשים אומרים לי שבמסה הכינויי היחידי שמתאים לי זה דוב רוסי :d
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
דוגרי זה סתם סטיגמה המרוקאים של ימינו לא באמת עצבניים |
חחחחחח רשמתי את זה בצחוק..
חצי מפה לוקחים את זה ברצינות :p |
מסכן הבחור כולם יצאו עליו , בטח כל הפורום פה רוסים :):)
|
רוסים עוד השתלטו על העולם מוחהחהחהח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חאראשו, בראטאן. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יה טרחנוט ויו סיסטרו.
|
ציטוט:
|
כל אחד פה מנסה לגרד איזו מילה ברוסית. :\
יהיה טוב מתישהו... |
ציטוט:
|
קרטושקה
|
ציטוט:
אחי רציני, מה אתה רוצה??? |
ציטוט:
גם כשאני קראתי לא הבנתי מה הוא רוצה חחח תי גנידה ספידוזנאיה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מזה אנשים פה יודעים רוסית יותר טוב ממני :(
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יובני ציפצלקי
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ