![]() |
אומרים ששבוע מנוחה זהטוב ..
לא יודי באמת ירדתי קילו. לא יודע למה צריך לקחת מנוחה שבוע .. |
יפה בנאדם אתה כתבת?
|
כה אני ועוד שני חברים
|
חח יש לי עוד אחד:
אין מפתח גוף שלא היה צריך להסביר בשלב מסויים לכל הבית למה הוא אוכל כל כך הרבה ומשמין בכוונה |
ציטוט:
אוייי כמה שאני סובל מזה ברגעים אלה! קניתי עכשיו אבקת חלבון וגיינר בייחד הם התחילו לחשוב..איכס אתה תיראה כמו שחר מהאח הגדול? ובא לי להגיד לאמא שלי סתמייייייי כבר אבל עם כל הכבוד...אמא :] אין כמה שאני מנסה להסביר לא מצליח ! אפילו אתמול הייתי דיי מבואס עליהם הורידו לי ת'חשק.. כמה חפרו לי.. פשוט הלכתי לחדר בלי להתייחס חח |
חחח זה אם הסופר והמכונית חזק
|
ציטוט:
|
הנה אחד :
אין מפתח גוף שלא היה צריך להסביר לקרובים שלא ראו אותו שבוע, למה הוא בקושי גודל ! |
V-two בשקר לזה...
17-אין מפתח גוף שלא קנה אבקה בטעם וניל למרות שכולם אומרים שזה מגעיל (ביינתים זה לא נכון לגבי, אבל עוד שבוע-שבועיים זה יהיה נכון :) ) זה באמת מגעיל? |
זוועה !
אבל כמו שאמרו כבר למעלה, כל אחד והטעם שלו (: |
אני גם קניתי וניל בשבוע הראשון זה היה סבבה בשני גם ואז.....
|
וואי כל כך נכון!!!
|
ציטוט:
זה מזיק ללב, זה מזיק לכליות, זה מזיק לפה לפה לפה רוצה שאני יעשה בדיקות דם לראות שאין לי יותר מידי חלבון בדם אלוהים - חירפנה אותי. אני יעשה רק בשביל שתעזוב אותי חח |
ציטוט:
|
חחחחחח חזקקקק!! זה נכון לאללה
|
איזה מפתח גוף שלא לקח טונה למכון
ושכח את הפותחן בבית והתבאס כל הדרך.. |
ציטוט:
|
29-אין מפתח גוף שלא ניסה מתכון חדש ואחרי שיצא מגעיל עדין אכל רק כדי לא לבזבז חלבונים
ניסיתי היום מתכון חדש חשבתי שיצא טעים כי כל מרכיב לבד הוא אכיל אבל אלוהים ישמור זה כזה מגעיל 200 גרם חזה עוף קופסת טונה 2 ביצים 3 פרוסות גבינה צהובה 5 אחוז שומן 2 עגבניות בצל אחד חתכתי הכל לקוביות של סנטימטר ושמתי במחבת עם מלח |
וואי כזה נכון
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ