![]() |
הרבה ווליום זה בסדר, כל עוד משתמשים ברצועות בכל תרגיל, לא לעייף את האחיזה ולא לפגוע בביצועים.
|
ציטוט:
|
אני שם עין פה קרוב קרוב ... שלא תתחילו להתפוצץ לי פה :)
:cool: כי אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש חסר סבלנות היום.... ואני בעבודה! |
ציטוט:
ממש ליצן אתה . |
לא מבין, איך אפשר אימון עם 30 סטים?
אני עושה ab ושני האימונים שלי גם a וגם b ביחד כוללים רק 19 סטים. או בקיצור, עדיף איכות מאשר כמות. |
כן גם אני הייתי עושה אימונים ארוכים מאוד של 30סטי םבאזור
אבל קצצתי חזק בסטים.. בתרגילים שפשוט לא צריך קיצוץ משמעותי אימו ןab 23סטים.. B ו a 22.. |
ציטוט:
תשמע אני מאוד תומך בדיעה של לעבוד כבד ואף כבד מאוד, אבל בקשר לסטים זה דבר אינדיבידואלי. |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמע אחי אני לא מבין איך לא עצרו אותך אתה אחד האנשים הכי סוטים שפגשתי בחיים שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:wacko : |
ציטוט:
חשבתי וחשבתי על הנקודה שלך, ואמרתי וואלה צודק, אבל אז חשבתי עוד קצת על החלק הפלצני במשפט שלך, ואז גם הגעתי למסקנה שאתה גם לא תראה בן אדם שעושה 50 קילו ביספס קורלס ויש לו ידיים קטנות... לא נורא :sbb2: |
ציטוט:
|
ציטוט:
i have new found respect for you |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אלא אם אתה מדבר על נקבת ממותה בוגרת |
ציטוט:
דבר אחד מועיל לא אמרת מאז פתיחת הפוסט, יא נעל! :lol: |
ציטוט:
|
מה הבעיה שלכם, זה דווקא יתרון כשאתה הולך למכון אין לך צורך לחכות למוטות אולימפיים גם ככה עם מפמפים יד קידמית.
|
ציטוט:
אני שומר אנרגיות לדברים יותר חשובים שיש לי לעשות היום :lol::lol: מה אני יעשה שיש אנשים שהם עדיין volume junkies, ויתרתי מזמן :lol: |
קורן אחי קח סרטון מוטיבציה:
http://www.youtube.com/watch?v=_FBnQ...eature=related |
ציטוט:
|
תגידו מספר סטים ומספר חזרות לא קשור למטרת האימון (עלייה במסה או חיטוב ) ?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ