![]() |
ציטוט:
אז במקום כן לתת להן להתשפר ולהתחזק אתה כל הזמן משתמש ברצועות אין פלא שעכשיו אתה כבר לא יכול לעבוד בלי. |
ציטוט:
זה האימון גב שלי מלפני חודשיים חודש וחצי שכתבתי אותו בפורום השני בלוג שלי: יום חמישי אימון D גב התחלתי לעשות קצת מתח ללא משקל בנתיים כי אני חלש בזה 3X15 מתחמם קצת אחרי זה עובר לHAMMER LAT PULLDOWN 4X10*10*8*8 BENT OVER ROW 4X12*10*8*6 טי באר 4X10 PULL OVER 3X12 מסור 3X10 דדליפט מגובה ברך 5X12*10*8*6*4 היום זה הולך ככה לא הרגשתי מספיק פאמפ והייתי עצבני אז הוספתי עוד תרגילים: פולי לפנים רחב חימום 2 סטים מתח 4X10 אם משקל 20 קילו 10 חזרות FRONT PULLDOWN HAMMER 4X10*10*10*10 HAMMER משיכה צמודה(די דומה למסור רק אם 2 ידיים)10X12*12*12*12 סט אחרון דרופ סט ואז 20 חזרות BENT OVER ROW 4X8 פולי תחתון צמוד 3X12 PULL OVER 3X12 ואז דדליפט מגובה ברך 5X10*8*6*6*4 אני בד"כ נוהג לגוון בין תרגילים שזה נוגע למכשירים למיניהם מחליף כל אימון אבל תדדליפט ואת ההאמרים ואת הבנט משאיר לא משנה מה:) תאמת אצלנו אחי המכון הארדקור אש ואם אתה רוצה שהמוט לא יחליק בדדליפט אפשר פשוט מאוד להשתמש במגנזיום:)רק אתה מחויב לנקות אותו מהמוט אחרי שאתה מסיים :D |
אימון גב של שחיפים :mad:
|
ציטוט:
אני דיברתי אל גלעד , אז אנא ממך אל תצטט אותי ... רק בגללך אני עכשיו אוריד משקלי עבודה ואשפר את האחיזה שלי , כי אחרת? אני סתם מעפן שמרים משקל שלא מתאים לו... פטתי.... |
איזה אימון גב התאבדות! רק מלראות אותו נהיה לי דומס
|
27 סטים????
חשבתי אני עושה הרבה :ph34r: איזה תוכנית ? |
ציטוט:
סתכל על היד שלך ,על הבייסיפס ועל האמה שלך תמשיך להתאמן עם רצועות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הרגליים של pro_xxl היו גודלים גם מללכת ברחוב
|
ציטוט:
מטורף , כל הכבוד |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מישו דיבר על לשים חגורת גב כשעושים כפיפות מרפקים? ברור שרק ברתגילים מן הסוג הזה..
איפה אתה רואה שטענתי שרק הדעות שלי נכונות , אל תוציא דברים מהקשרם . ההפך כולם פה טוענים שעבודה נכונה היא עבודה בלי רצועות ומי שעובד עם הוא סתם מעפן. לבחור שאמר משו לגבי האמה שלי , איך אתה יכול בכלל לשפוט את האמה שלי מהפוזינג הזה ? דבר שני הגנטיקה שלי באמה היא לא הכי טובה והאמת שלא ממש אכפת לי כי הגדול שלה בסדר גמור , אני לא בקטע של תפיסות וזה מעניין לי אתה יודע את מה אם אני עושה בנט אובר עם רצועות ומישו אחר בלי , פיי הוא בטוח יוצא מזה גבר !!!! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ