![]() |
אהמאהמ גיל ישנה את הדעה או שלא ? ><
[ גיל 13 וחצי ][/quote] וואלה יפה אחי חשבתי יותר אני בגין 14 וחצי דחקתי 30 קילו באימון הראשון שלי ועליתי ל35 באימון השלישי 30 קילו לגילך מאוד מרשים אבל להגיד לך את האמת אני לא הייתי מתחיל להיתאמן במכון בגיל הזה במקומך ולא לא בגלל שזה פוגע וכל זה .אלה בגלל שזה לא ממש אפקטיבי לדעתי כמובן |
ציטוט:
אני בגין 14 וחצי דחקתי 30 קילו באימון הראשון שלי ועליתי ל35 באימון השלישי 30 קילו לגילך מאוד מרשים אבל להגיד לך את האמת אני לא הייתי מתחיל להיתאמן במכון בגיל הזה במקומך ולא לא בגלל שזה פוגע וכל זה .אלה בגלל שזה לא ממש אפקטיבי לדעתי כמובן[/quote] קודם תודה אחי , חרפתי להרבה אנשים שמבינים בנושא אחי ( : לא רוצה לפספס את זה כי ליפעמים אני רואה תגובות שאנשים מצטערים על זה שלא התעניינו בתחום בגיל כל כך צעיר , וגם אני ממש אוהב את זה למרות שאני עדיין מתחיל .. ד''א אני די הרבה מפותח יחסית לגובהה 1.80 :emb1: |
(rm 5 הכל)
בנצ' - 80 קילו מקווה שאני כבר יכול יותר בנט אובר - 70 קילו כנ"ל סקוואט כבר לא עושה אבל עשיתי דיפ - 120 קילו 4 חזרות (עכשיו אני מאמין שכבר ירדתי המון גם איבדתי הרבה מסה ברגליים אבל אם אני אחזור לאמן אותם אני מאמין שאני אגיע למשקלים כאלה +) דדליפט - לא עושה :) ושעשיתי לתקופה קצרה רק תירגלית טכניקה מילטרי - 45 קילו 5 חזרות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בבקשה. הכל עקב עבודה קשה וקריעת תחת.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא רוצה לדבר על חומרים... אבל הם עושים את שלהם :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בנצ'- 75x5
סקוואט- 100x5 t-bar- 82.5x5 |
חזה rm1 60 קילו עם עזרה
|
אשכול כזה חסר תועלת..
|
ציטוט:
|
בנצ' - 110 קילו 5-6 חזרות
בנט אובר 105 קילו ל8 חזרות מיליטרי 60 קילו 6 חזרות דדליפט 135 קילו 3 חזרות סקוואט 105 קילו 7 חזרות |
פאק ואני חשבתי שאני היחיד שחלש פה במילטרי עם מוט
|
ציטוט:
|
miltary אני עשוה 25 קילו :P
תרגיל בין הקשים בארץ ושחכתי לחיצת חזה 37.5 [חלש] |
בנץ'-70 קילו 12 חזרות,מאמין שאני יעשה 80 ל4 חזרות בערך
סקוואט-לא עשיתי כמה חודשים,טכניקה לא נכונה גרמה לבעיות גב,נכון ללפני חמש חודשים היה 70 קילו 8 חזרות דדליפט-אין מצב עם הבעיות גב מילטרי-נכון למתי שהייתי עושה 35 קילו ל10 חזרות,40 קילו ל6 חזרות מסור(במקום בנט אובר)-אני עושה 50 ליברות 10 חזרות,הגב חלש יחסית |
נראה לי עדיף לפתוח אשכול עם כמה חזרות וסטים כ"א עושה את המשקלים הרגילים(ולא כל ה rm)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בנץ'-73 ק"ג x10
מסור- עובד עם 17.5 ק"ג 12 חזרות סקוואט-70 ק"ג |
ציטוט:
אבל אתה צריך להוכיח שהוא כתב את זה איפשהוא... |
סוף סוף חזרתי לעשות סקוואט 135 קילו 6 חזרות , אחרי אימון חזה מטורף!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא.. כתבתי את משקליי העבודה שלי בזמן שהתאמנתי , אני לא יכול לכתוב את משקליי העבודה של עכשיו כי אני לא מתאמן , אז לפחות אני אשתתף באשכול ואכתוב את מה שאני יכול , גם אם זה היה בעבר .. לא איכפת לי תאמת.. זה היה , וזהו.. |
ציטוט:
התכוונתי שעשיתי את זה בסמית' אז שמתי משקל כזה. לפני 3 שבועות התחלתי חופשי ואז הייתה ירידה במשקל עבודה מן הסתם. לא תפסת אותי בשום דבר פשוט יצאת משטרה עם צ'קלקה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חח אני שקרן אהה תראה לי איפה שיקרתי מלשין אני לא מצאתי =\ ומה אתה מרגיש מעצמך בכלל קוטל את כל העולם.. יאללההה מה אני מתייחס בכלל |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ