![]() |
יקר 150 שקל גופייה כפרה תבוא לשוק פה בדימונה אתה קונה 149 גופיות ב150 שקל
למרות שהם מתפוררות אחרי שבוע אבל אחלה דיל אחי |
תקנו חולצות בשוק!
לא חובה חיקויים, יש מה שנקרא "נפל מהמשאית" |
ציטוט:
|
ציטוט:
-לילה טוב |
המשצ"ים?
|
משצ"ים משצ"ים מה אחי אחלה גופיות
|
התכוונתי מה זה משצ'ים אחי? וההוא עם גופיית רומק קרע אותי!!!!!!חחחחחחח,רומק עם קצף גילוח על הפנים,עם מגבת על הכתף כאילו סיים סט של חזה:"בנצי לך תעבוד קצת על הבייספס אתה שחיף!!!!"
|
אני הולך ככה
תמיד מכנס קצר שונא לבוא אם מכנס ארוך וחולצה ארוכה או קפוצון
לא אוהב לדבר אם אנשים ניכנס לחדר כושר עושה תעבודה שלי שעה וקצת הולך להיתקלח 7 וחצי דקות ואז אני הולך 20 דקות הליכה מהירה מגיע לתחנת אוטובסים רואה אם יש אוטובסים אם אין מיתבאס והולך לטרמפים |
ציטוט:
|
לילה טוב ילדים
|
בשבילי זה אמצע היום אני יוצא לעבודה עוד מעט...
|
נעלי ספורט,
טריינינג ארוך בחורף ומכנסי ברמודה בקיץ חולצה שחורה בלי שרוולים. אמפי3 נגד השירים המרדימים של המכון... כפפות יד בתרגילי ידיים בלבד |
אני מתבאס לקחת Mp3 כי אני לא שומע תנשימות שלי יעני איך אני שומע והכל וכי אני צועק חזק כל כך ברמשטיין ואי אפשר לדעת עם איזה סבא לא נפל מההליכון מהפחד
|
אני לא משנה מה, אני בא תמיד עם גופיה שפתוחה מאחורה וצמודה לגוף. מכנסיים אם זה אימון רגליים אז רק קצרות ובשאר האימונים אם בחורף אז ארוכות ובקיץ קצרות.
ביום-יום אני מתלבש רגיל כזה, ג'ינס + טי צמודה (בקיץ), בחורף כמו כולם עם קפוצ'ון מעל או ז'קט.. לא מסוגל להתאמן עם חולצה עם שרוולים! פשוט לא מסוגל! ד"א הגופיות שיש לי (כמו בתמונה למטה) עולות 7 שקל בדלתא! |
ציטוט:
|
ציטוט:
חוצמיזה אני הולך למכון עם בדר"כ טרנינג וכפפות.. חולצה אמרתי כבר |
כשחם זה גופיית כתפיים (לרוב, אני מת על גופיות כאלו), שיהיו די גדולות וממש ממש לא צמודות לגוף (שונא צמוד!!) ומכנסיים קצרים, גם ממש לא צמוד (מכנסי ספורט, כאלו שנוח לרוץ איתם, למשל).
כשקר (אבל במכון לא), אני מתלבש כמו כשחם, או שפשוט עם מכנס ארוך, ומקסימום מתחל את האימון אם איזו חולצה ארוכה אבל דקה עליי, ומתחת הגופיית כתפיים, ואח"כ מוריד. נ.ב שחכתי לציין - אני לובש תחתונים מתחת למכנסיים |
ציטוט:
לא סובל חולצה ארוכה במכון :) |
באימון עצמו? גופייה ומכנסיים מה צריך יותר :glare: :blink:
|
גופיה ושורט
קבוע |
ציטוט:
|
חורף קיץ לא משנה מה אני עם גופייה
גם באימונים גם לא יש לי 5 גופיות סבא (חחח הרג אותי זה עם הרומק) 2 נייק דריי פיט איזה 4 מtnt אחת של דיזל אחת של דולצ'ה וגבאנה אחת תכלת אחת לבנה ועוד איזה סתם אחת חומה בקיץ אין כזה דבר בלי גופיה וגם בחורף זה נדיר :11: |
אני בדרך כלל בא עם הגופיות האלה מדלתא פלוס
יש לי גופייה אחד של פומה ואני בא הרבה פעמים עם הגופייה של נייק הצמודה משהו לפנים ואתמול פעם ראשונה התאמנתי עם חולצה פשוטה ארוכה מהאלה שעולות 5 שקל..וזה ממש סבבה להתאמן איתם |
ציטוט:
:ph34r: |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יווו הרגת אותי עכשיו...:XDemoticon: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
"בא במיוחד עם תחתון שיביא לי מוטיבציה התחתון של הסופרמן שלי ואם באים אליי חפרנים אני מוריד ת'מכנס ואומר להם "אתם לא יודעים שאני סופרמןןןןןןן עכשיו לך מפה"" מה רצונך עאלקקקקקקק |
מה רצונךך?
זה היה בשביל הבדיחותא |
ציטוט:
|
סבבה חשבתי אני אצטרך להרביץ למישהו היום
כל עוד הבנת |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אין לי מושג אחי אני מאמין שכן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אה? למה שאני יבוא הרי תה רוצה להרביץ...אתה מוזמן...תבוא תגיד שאתה רוצה להרביץ..משעמם לא יהיה לך כל עוד הבנת.. |
גופיית פשע = גופיית אבא מכה = גופיית סבא ? חחחחחחחחחח יש לזה מלא שמותx:
אני לובש בחורף גופייה מעדיף צמודה ולא גופיית כדורסל גופייה כזאת בסגנון אבא מכה אבל לא .של TNT או משו זה לא משנה מעל איזה קפוצ'ון ומכנס טריינינג ,בקיץ קצר גופייה והכל..נעליים עם הנייק שוקס לא שיש בהן שימוש מיוחד וכפפות.. |
מאז שקיבלתי שיתוק בכתף ובברך
אני בא עם 3 שכבות (חולצה קצרה , חולצה ארוכה ומעל קפוצ'ון) ומכנס ארוך בחורף תמיד אם לא הלכו הבירכיים אחרי אירובי :\ |
ציטוט:
|
הכי טוב בבית ככה אפשר להתאמן עם בוקסר....הכי נוח שיש...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ