ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   כתפיים שריר קטן או גדול? (https://israelbody.com/showthread.php?t=47122)

the animal 02-01-09 15:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mmaorc (הודעה 734746)
לא.
ואתה?
וריפטו?
וכל חסידי ריפטו?
לא, וגם לא יהיו כי התוכנית שלו לא מתמקדת בפיתוח גוף ברמות גבוהות.

אני או דה סאן אמרנו משהו על מתאמנים מקדמים על חומרים שמתכוונים ללכת להתחרות?!!?!?!?!?!??!!?!?!?!
אנחנו מדברים על המתאמן הממוצע! הוא לא צריך 9 סטים לכתפיים באימון ab, ולמעשה לא צריך יותר מ4 בעבודה נכונה!

Sugarzaza 02-01-09 15:29

היי, היי, הלו, חברים
האמת היא שכל עוד העומסים פרוגרסיביים וגדלים מאימון לאימון, תזונה, מנוחה וכל החרטא, והווליום לא מוגזם, אתה תגדל לא משנה מה תעשה. ובתחום הבאדיבילדינג נטו זה לא ישנה הרבה אם תוסיף כמה סטים של הרחקות או לא.

אבל sun צודק בטענה שכל מטרה שלא מערבת עלייה עם תחתונים על במה, התרגילים המורכבים זה תרגילי המפתח וכל השאר זה די בולשיט.

The-One 02-01-09 15:33

כתפיים נחשב שריר מורכב קטן לכן מתיחסים עליו בצורה שונה מאשר שריר קטן ולכן המלצה היא 8סטים ב ab לדעתי.

EPIC 02-01-09 15:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mmaorc (הודעה 734746)
לא.
ואתה?
וריפטו?
וכל חסידי ריפטו?
לא, וגם לא יהיו כי התוכנית שלו לא מתמקדת בפיתוח גוף ברמות גבוהות.

כל כך נכון, ולא היה ולא יהיה מר אולימפיה שמתאמן ככה כי זה פשוט לא אפקטיבי למטרות האלה.

אני ממליץ על ריפטו בעיקר למתחילים ולמי שרוצה ללכת על לוק של פאואר ליפטר, בהצלחה.

mmaorc 02-01-09 15:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 734749)
אני או דה סאן אמרנו משהו על מתאמנים מקדמים על חומרים שמתכוונים ללכת להתחרות?!!?!?!?!?!??!!?!?!?!
אנחנו מדברים על המתאמן הממוצע! הוא לא צריך 9 סטים לכתפיים באימון ab, ולמעשה לא צריך יותר מ4 בעבודה נכונה!

אז מה הקשר מר אולימפיה יא טמבל
קודם תגבש דעה אחרי זה תכתוב ותבזבז לאנשים תזמן

the animal 02-01-09 15:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mmaorc (הודעה 734761)
אז מה הקשר מר אולימפיה יא טמבל
קודם תגבש דעה אחרי זה תכתוב ותבזבז לאנשים תזמן

אמרתי מר אולימפיה בתור דוגמה לניסיון...

mmaorc 02-01-09 15:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 734752)
היי, היי, הלו, חברים
האמת היא שכל עוד העומסים פרוגרסיביים וגדלים מאימון לאימון, תזונה, מנוחה וכל החרטא, והווליום לא מוגזם, אתה תגדל לא משנה מה תעשה. ובתחום הבאדיבילדינג נטו זה לא ישנה הרבה אם תוסיף כמה סטים של הרחקות או לא.

אבל sun צודק בטענה שכל מטרה שלא מערבת עלייה עם תחתונים על במה, התרגילים המורכבים זה תרגילי המפתח וכל השאר זה די בולשיט.

בתחום הבאדיבילדינג זה לא כל כך משנה לפי איזה תוכנית אתה מתאמן בכלל כל עוד אתה אוכל מספיק וברמות הגבוהות יותר מזריק מספיק

the animal 02-01-09 15:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mmaorc (הודעה 734767)
בתחום הבאדיבילדינג זה לא כל כך משנה לפי איזה תוכנית אתה מתאמן בכלל כל עוד אתה אוכל מספיק וברמות הגבוהות יותר מזריק מספיק

אם ככה אתה חושב אז למה אתה מתווכח?

Sugarzaza 02-01-09 15:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mmaorc (הודעה 734767)

נכון מאוד

mmaorc 02-01-09 15:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 734765)
אמרתי מר אולימפיה בתור דוגמה לניסיון...

אז מה הקשר לשאלה הבאה: "אני או דה סאן אמרנו משהו על מתאמנים מקדמים על חומרים שמתכוונים ללכת להתחרות?!!?!?!?!?!??!!?!?!?!"
מי דיבר על זה אני או אתה?

EPIC 02-01-09 15:41

הדיון הולך למקומות לא טובים ולכן ננעל.

arbel2 02-01-09 16:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza (הודעה 734770)
נכון מאוד

שטויות במיץ

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:05.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ