![]() |
ציטוט:
לגבי אנשים שעוברים על חוקי הפורום... יש בשביל זה מנהלים. יונתן , אם יש לך רעיונות רציניים, ואתה יכול לתרום ולהגדיל ראש, ולהציע פתרונות לא על רגל אחת . אשמח אם תשלח מייל למערכת על כך דרך האתר. וניצור איתך קשר בנוגע לפתרונות האלה . |
ציטוט:
לכן,ובלי הרחבה,המשתמשים האלה תמיד יבואו ותמיד יהיו,זה רק עניין של זמן עד שהפורום יהיה טוטאלוסט,כי המשתמשים האיכותיים פה מתקדמים בחיים כמו ששאר המשתמשים האיכותיים שהיו לפני שנתיים כבר לא פה יותר איתנו מהסיבה הזו. זה כמובן בלי שימוש ב"פתרון הלא נכון ולא פרקטי" |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה שמצחיק זה שלא מבינים את זה... עוד מעט לא יהיו פה יותר משתמשים איכותיים ואז אני לא רואה סיבה שהפורום הזה לא יהיה 5% ותיקים איכותיים שגם הם לא פעילים ו-95% שחיים באשליות כנראה... חבל כי כמו שזה נראה זה עומד להיות בקרוב... |
ציטוט:
בנתיים אתה כותב את אותו דבר במקום להרחיב עם פתרון פרקטי . |
אני חושב שהאיכות של הפורום דווקא באה לידי ביטוי בתקופת הקיץ שבה היו התחרויות והמון מתחרים לא היו כאן.
אני מבטיח לכם שכשהעניינים חמים אין אחד בארץ, מראשי האיגודים, טובי הבאדיבילדרים (כולל מרי ישראל בשני האיגודים) וכו' - כולם קוראים באופן שוטף. כרגע, אני חושב שדווקא יש טיפה יותר מדי נושאים! יותר מדי תמונות של באדיבילדר כזה או אחר... אין כאן מה לחדש למעט עלי שמביא דברים חדשים ומעניינים כמו תמונות שהוא רואה בפורומים בחו"ל של רוני או באדיבילדרים לא מוכרים. אבל תמונות "לי הייני בשיא שלו", "דוריאן בשיא שלו", "מר אולימפיה שנת 1970 ביוטיוב" וכו' לטעמי לא מעניינים. ועלי הוא המנהל הכי טוב כאן. |
ציטוט:
תודה רבה על התמיכה והפירגון. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ