![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
זמן לא מעיד על התקדמותף אחרת איך תסביר את כמות האנשים שלא עברו בנץ' פרס של 60 קילו בחיים שלהם? כי הם "לא רוצים" ? לא נכנס כאן לויכוח רק מעלה נקודה למחשבה, אמרתי את שלי בנושא לילה טוב |
ציטוט:
כן זה יחס של זמן . התקדמות נמדדת בזמן ותו לא . כי אם אתה עושה נכון אתה תראה תוצאות וככל שתתמיד בכך התוצאות יגדלו על פני שטח זמן רחב יותר . אין מה להסביר הם עושים משהו לא נכון מן הסתם . הם מתאמנים במשקל נמוך מידיי הם לא ישנים טוב או שהם לא אוכלים טוב. אם אתה עושה 5 תרגילים בסיסיים ולא מאמן יד קידמית אתה לא תתקדם מעל לנקודה מסויימת ותגיד על עצמך כל בוקר " אני שחיף" . נקודה למחשבה. לילה טוב |
ציטוט:
נתתי דוגמא. :) לא צריך להתפס על הזמן ... משחקים עם התפריט כל הזמן ועם התוכנית כל הזמן . פשוט מגיעים למצב שבו יודעים מה יעיל עלייך ומה לא זה אישי לחלוטין . לא מדע מדוייק כמו שכל ה "אוהבי מחקרים אמפיריים" נוטים לחשוב ולזרוק לאוויר . |
ציטוט:
השלב הבאה זה מי שמסוגל לשפר משקלים פעם בשבוע ואז פעם בחודש וכו'. בעקרון אתה יכול להיות תקוע כול הזמן בשלב של המתחיל כי אתה לא עובד נכון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
פלאי האינטרנט :clap: חבל ,אם היית מתבטא באינטרנט כמו שדיברת איתי בטלפון ,הרבה יותר אנשים היו מקשיבים לך כרגע ?אתה נראה מהצד כסתם פלצן ,ואת זה אני אומר לך כחבר שניכם לוקחים את זה לקיצוניות לכל תוכנית אימונים יש את המקום שלה ואת קהל היעד שלה ,וזאת הסיבה שקיימות 3454 שיטות אימון כשרובן מספקות הוכחות בשטח לכך שהן עובדות. די להיות ילדים שניכם מעל גיל 20 ,תתנהגו בהתאם |
ציטוט:
אי אפשר שלא להעריך את ההשקעה שלך פה, אבל אתה פשוט מדבר שטויות מהולות בעראק "אם יש לך יותר ניסיון סביר שתתקדם יותר מאשר מי שהתחיל לפני חודש" סביר שמי שהתחיל לפני חודש יתקדם באופן יחסי פי 19 ממתאמן בעל נסיון סביר, משום שמאתמן בעל נסיון סביר לא בהכרח יעלה משקל על המוט בכל אימון תבינו כבר בפעם ה100, אם בן אדם יכול להוסיף משקל על המוט מאימון לאימון הוא מתאמן מתחיל, נקודה סוף פסוק. כל הנושא הזה הוא שילוב של ה2, יש פה הרבה מאוד מדע מדויק, ולמען האמת האיזור בו המדע המדויק "שולט" הוא הרבה יותר גדול מאיזור "הניסוי והטעיה" ואחרון חביב, כולם יכולים לצרוח ולזיין את המוח עד מחר, אבל לעשות סקוואט, דד לי]ליפט, לחיצות, חתירות הם לבדם יכולים להספיק לתכנית שתתן תוצאות הרבה יותר טובות מתכניות הabcdef למינהם. |
ציטוט:
תומר הוא משתמש שאני מחזיק מההתנהלות שלו בתשעים אחוז מהמקרים הוא לא עוקץ ,ונותן תשובות לעניין אני אולי לא מסכים עם התפיסות שלו לגבי אימונים ,אבל מעריך מאוד את ההתנהלות שלו. |
ציטוט:
אם תגיד לי שפיריודיזציה זאת המצאה של קנוניה, לואי סימונס הוא מכשף ומארק ריפטו עובד אלילים אתה לא תעשה הרבה מעבר ללהסכים עם מה שציטטתי. למה אני טורח בעצם, כל פעם אני שואל את עצמי מחדש את השאלה הזאת הודעה זאת נכתבה ע"י משתמש שכן חושב שיש מקום לחלוק על מישהו שהשם שלו צבוע בכחול |
ציטוט:
למה אתה מתעקש לצאת נקניק כל פעם מחדש ? אני לא בא ומפקפק בלגיטימציה של הסגנון אימון שאתה מאמין בו אבל באותה מידה אני מבקש ממך להבין שיש אנשים שמאמינים במשהו אחר אתה כל כך ראש בקיר שאי אפשר לנהל איתך דיון לא אתה ,ולא טמפלר צודקים כי אין תשובה אחת נכונה לגמרי ,בשניה שתבינו את זה ? תרוויחו מזה כל כך הרבה |
זאת הדרך שלי להתנסח אם זה מפריע למישהו הוא תמיד יכול להתעלם (או למחוק\לצנזר) מההודעה שלי - לא שזה משנה יותר מדי כי זה מה שקורה לפי כמות ההודעות המפגרות שנפתחות כאן בפורום אימונים מדי יום ביומו
|
ציטוט:
הכל תלוי בכיוון שהמתאמן שואף אליו תרחיבו אופקים ,התוכניות פול בודי/ab האלו עובדות ,אבל יש גם דברים אחרים שעובדים ומספקים הוכחות בשטח |
ציטוט:
לא נכנסתי בכלל לנושא של תוכנית אימונים או שיטות בהודעה שלי |
ציטוט:
בכל קרה מנהל או מפקח, whatever, עם כל הכבוד, לא יכול לדבר כל כך הרבה שטויות, וזה לא בפעם הראשונה.. |
ציטוט:
הדרך שלך היא לא הדרך היחידה ,ואני לא מאמין בסתימת פיות ,לשיטת אימונים שלך יש מקום פה ואפילו רצוי שיהיה פה אנשים שמתאמנים בסגנון הזה כדי שיהיה פה גיוון דעות להתנהגות שלך ? ממש אין פה מקום. |
אני חושב שאתם לא מדברים על אותו סוג מתאמן.
יש הבדל בpl לbb, לכל אחד יש הגדרה שונה ל"מתחיל". |
ציטוט:
אם אתה מתאמן שנה + , הידע שלך והניסיון שצברת על עצמך יהיה יעיל יותר ויפיק תוצאות טובות יותר על עצמך מאשר כל תוכנית של מישהו שהתחיל לפני חודש חודשיים שלושה וכו' . ציר זמן פשוט של אכילה נכונה אימונים נכונים ומנוחה מספקת . ככל שעובר הזמן אתה גם מייעל את התפריט את האימונים ויודע מה עובד עלייך או לא . על מה לעזאזל אתה מדבר ? לא זה לא מדע מדוייק ... כי אם זה היה מדע מדוייק הייתה שיטה אחת ברורה לעשות דברים וזהו , היה שזה עובד ושיטה אחרת לא עובדת . אבל מה לעשות שבהמציאות שונה מהמחקרים וזה לא ככה . שיטה שעובדת עלייך בצורה אפקטיבית ביותר לא תעבוד על מתאמן אחר . ושיטה שעלייך לא עובדת (abcdefg) תעבוד על מישהו אחר יופי . לזה הכוונה שלי... תקרא לפני שאתה מגיב |
ציטוט:
תאמין לי שידעתי מי זה לואי סימונס לפניך. ואני לא דיברתי על ההודעה הספציפית הזאת,אלה על הגישה שלך באופן כללי |
ציטוט:
אגב "התנהגות" בפורום זה לא יותר מאוננות מנטאלית, אני לא חושב שאני "ילד רע" |
ציטוט:
למרות שברמת המתאמן המתחיל אין יותר מדי הבדל בין התוכניות אימונים של מפתח גוף וpl יש בין התחומים המון נקודות השקה |
ציטוט:
בנתיים היחיד שהולך ראש בקיר וחושב שהתוכנית "אני לא עושה יד קידמית עובד 5 תרגילים " היא הכי נכונה וכל השאר בולשיט, זה אתה . אתה אטום , וחוץ מכמה מחקרים מאמרים ותוכניות שלמדת עליהם אתה לא יודע שום דבר. אתה מדקלם כו תוכי כל מיני דברים ולא מבין את המשמעות של דברים . אני לא אומר שאתה טועה, אני לא אומר שהתוכניות האלה אינן עובדות , אני אומר שאין זו הדרך היחידה לראות ולבצע דברים . וישנה לגיטמציה למה שאני אומר . אם אינך רואה זאת , אז היחיד שמדבר שטויות שהקשר שלהם למציאות מקרי בהחלט וזו לא הפעם הראשונה זה אתה ידידי . אין לנו פה וויכוח . |
ציטוט:
מבחינת מה יותר טוב יש ויכוחים, אם אתה הולך מבחינה עובדתית מדעית אז fbw עדיף על abcde בכול צורה שהיא. הויכוח הזה לא ילך לשום מקום וחבל על המאמץ, מי שרוצה להתאמן abcde שיתאמן ככה מי שרוצה fbw שיתאמן ככה. |
ציטוט:
רמת המתאמן נקבעת ע"י דבר אחד: כמה עבודה הוא צריך כדי לגרום להתקדמות. |
ציטוט:
ככה שלומר שלעשות abcd זה לא עובד או לא לאמן יד קידמית כי זה לפוסיז... זה מיותר .. כי זה פשוט לא נכון . או יותר נכון זה נכון לאותו אדם בלבד ואין סיבה לפסול שיטות אחרות . |
ציטוט:
אימון נכון תזונה נכונה ומנוחה מספקת יביאו תוצאות לאורך זמן . זה הכל . ציר זמן משמע התקדמות , כי זה ברירת מחדל אם אתה עובד נכון אתה תתקדם . זה כל מה שאמרתי ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
: |
ציטוט:
|
ציטוט:
א. אני לא מתדקלם שום דבר, אני חי את זה ואני עושה את זה, בניגוד להרבה פה שפתחו קובץ טקסט שמו בו כמה משפטים וכל הודעה שניה עושים משם copy-paste אני רק מגיב אני, לא בא לשתף או ליצור דבר כלשהו, ככה שאני לא בטוח בכלל שאתה בכיוון ושוב, אבולל'ה, אני מבין טוב מאוד מה אני אומר ומה אני עושה, ואני די בטוח שיש לי נסיון פי 3 משלך מתחת למוט, ולא רק בספרות ובתכנים מקצועיים. אז אל תבלבל תמוח יותר מדי, אני גם לא זוכר מתי נתתי אינפורמציה כלשהי על עצמי שאתה כבר קבעת את הפרופיל שלי. אני די חד ונחרץ בדעה שלי מאותו רגע שהרעיון הדפוק של "לא מדברים סטרואידים כי ילדים ילכו לקנות", אוקי, נכון, זה לא דבר טוב אבל גם לספר להם שטויות ולהציף אותם במידע שבמקרה הטוב הוא לא בעל ערך רב מדי, ובמקרה הרע הוא מוטעה וחסר כל רלוונטיות, הוא דבר גרוע מאוד מה שיותר גרוע הוא שאחר כך בין הפוסטים אפשר לקרוא את אנחות הכוס אוחטק של כולם למה הספורט הזה נראה פה נראה ככה, מעניין למה באמת...?? אני לא אומר את זה בתור משהו אישי, אבל תפסיקו לנגן על אותן המנטרות האלה, בעיקר כשהן מפגרות כל כך. וכן, אם תחפרו (והמבין יבין..) על הדברים הרלוונטיים והנכונים, אדרבא, אבל כשזה שטויות, זה גרוע מאוד. אתה רוצה לדבר תכלס? אוקי, תסביר לי, איך לעזאזל לבחור שלא מצליח למשוך 20 קילו, וללחוץ 10 קילו, יהיה היקף יד 40 סנטים? ועוד אחר כך מנסים לנבור ולחפור בתרגילים שהוא נותן ליד קדמית, זה כבר מצחיק.. ותאמין לי, יש לי קשר חזק מאוד למציאות, זה לא פריסטייל פה, אל תנסה להעביר לי תכדור או תמיקרופון, אני לא ראפר, ואני לא יחזיר לך, כי לא "הבאתי בך" מההתחלה ולא לזה התכוונתי. ואטום אני לא, תאמין לי, כשיש טעם וכשמקשיבים, אני גם ניגש לעניין. |
ציטוט:
או שאתם פשוט קוראים את מה שאתם רוצים לקרוא, לא מבין אתכם ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
הכוונה שלי הייתה שאם מישהו עובד בתוכניות מסוימת והוא מרוצה ממנה שיהנה, זה שאולי יש תוכנית יותר טובה משלו זה בסדר. אבל לא אכפת לי כול עוד אני לא המאמן שלו. ואם אני המאמן שלו אני אתן לו מה שאני חושב שנכון. |
ציטוט:
reshos, אהבתי את הפוסט שלך. |
ציטוט:
תקשיב אין לי וויכוח איתך .. ובכל זאת יש לך מן תחושה עילאית כזו שאני מנסה להוציא אותך קטן ולא כך הדבר. אני בטוח שיש לך ניסיון רב וידע רק לא פחות , לא יודע אם פי 3 פי 5 או פי מיליון ממני. אבל הניסיון הזה שלך ביחס לשלי הוא לא רלוונטי . כי מה שעובד עלייך ואפקטיבי עלייך לווא דווקא אפקטיבי עליי. קפיש ? אני רק אומר תפסיק לפסול שיטות אחרות בצורה עיוורת רק כי עלייך הם לא עובדות . Ab\abc\abcd\abcde מה לעשות מוכח שעובד... מה לעשות ? השיטות של ריפטו , כל הקטע של לא לאמן יד קידמית , כל הקטע של 5 תרגילים בסיסיים מה לעשות גם עובד. כל מה שאני אומר זה אישי , תפסיק ללכת ראש בקיר . כי זה חסר טעם . ואין פה עניין של לדבר שטויות או להפיץ שטויות . זהו פורום , מקום בוא מגיעים להתדיין כל הדעות מכל הסוגים... כן אתה רואה חלק מהילדים שמספרים לך אני יש לי יד 42 ואני מרים יד קידמית 56 קילו בסט... ואתה רואה אותם אחרי כן ולא מבין מה בכלל הילד דיבר. ומצד שני אתה רואה מתאמנים מקצועיים , שבאים ומראים לך תוכנית אימונים של abcd. ואתה בא ואומר , תשמע זה זבל ולא עובד. מבין את הנקודה שלי? תפסיק לפסול שיטות אחרות , תפסיק לפסול דעות של אחרים . כי זה חסר טעם . מקווה שהבהרתי את עצמי וזה לא בא מזילזול או משהו חס וחלילה מכל אדם ניתן ללמוד . ותאמין או לא את ההודעות שלך אני קורא בעיון רב . |
ציטוט:
|
ציטוט:
כי בנאדם שמתאמן 4 שנים ושוקל 120 קילו ... מן הסתם עובד לפי תוכנית שעובדת לו . אחרת הוא לא היה 120 קילו אז מן הסתם ההתקדמות שלו נמדדה בזמן . אם הוא לא היה 120 קילו כלומר הוא לא מתאמן כל כך הרבה זמן כלומר הוא לא מתקדם כל כך ... לוגיקה פשוטה שנראה שאתה לא קולט כל כך ... |
אני חושב ועוד כמה אנשים פה (אני חושב ככה), שמאחורי כול תוכנית אימונים צריך להיות בסיס הגיוני מסוים.
משהו שאתה מסתמך עליו שכשישאלו אותך למה עשית x תגיד בגלל y. ברגע שאין לך את הבסיס הזה אי אפשר לדעת אם התוכנית טובה או לא. בגלל זה אנשי ה"מחקרים" פה מנסים להגיע למכנה משותף לתוכנית הכי טובה. או במילים אחרות מה צריך להיות כדי שתוכנית תיתן לי התקדמות והיא תיהיה טובה. בשביל הגיע המדע וניסה לתת ערכים לכל מיני מדדים כאלה כמו התאוששות, עלייה במשקלים, נוחות וכו'. |
ארבל, הטיעון שלך ברור, ואני יוצא מנקודת הנחה שכולם הבינו שכל אחד יעשה בסופו של דבר מה שבא לו, ואני חושב שלא סביר שמישהו יכוון פה למישהו אחר אקדח לרקה ויכריח אותו לעשות FBW במקום ABCD.
That being said, הטיעון של "כל אחד ומה שעובד עליו" הוא בעצם לומר עזבו אותי אין לי כוח לחשוב בשפה יפה. חשוב לדעת למה דברים קורים כתגובות לצורות שונות של גירוי ולא מספיק לפתור את כל הנושא בזה שאנשים עושים את זה וגדלים. זה לא חדש שיש בעיה עם הגישה של האימונים בתחום הזה, שמתחילים מצורת הלימוד במוסדות הרלוונטיים וכלה במגזינים שעוסקים בענייני אימונים ותזונה - הם לא מבוססים ולכן גם לא אחידים וברורים, ויוצא שבנאדם ממוצע שרוצה לגדול די אבוד ממידע (או חוסר מידע) ויורה לכל הכיוונים. בקשר ל-ABCD, מה שכן אפשר לומר זה שמתאמנים מתקדמים (וחומרים עוזרים למשוואה) יפיקו יותר תועלת ממנה מאשר מתחילים טבעיים שלרוב יטחנו מים בתכנית כזו. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ