![]() |
נראה מצוין, אני מת על המבנה גוף הזה... למרות שהריבועים יוצרים כזאת אשליה כאילו הם נורא רחוקים מאזור המותניים וזה נורא מוזר, אחלה של אלכסונים... ניראה 10 בקיצור... כל הכבוד
|
נראה מדהים.
עושה כרגע מסה נקייה? כמה מאזן? אני התלבטתי אם לעשות נקייה מידי שכן בנקייה מידי בקושי מרגישים עלייה במסה ובמילא עכשיו חורף, למה צריך פאקינג קוביות? |
ציטוט:
כן נקייה..... מאזן בערך + 300 |
אחלה גופה....אח שלי יש הרבה כבוד
נראה מעולה. לדעתי יש לפחות 40 אחוז בפורום שדומים לך בשאיפות שלהם. מאחל לך המון הצלחה ולדעתי אתה תגיע עד איפה שתחליט שמתאים לך |
חסר עובי,
נראה מעולה אחי חיטוב מצוין היקף יד? |
ציטוט:
|
אחי איזה גוף אסטטי תאמין לי תותח אתה
תעבוד רק על בטן תחתונה לפי דעתי אבל גוף נדיר ביותר |
גוף ממש יפה אחי!
בהצלחה בהמשך |
ציטוט:
אחי אתה נראה פצצה!!!בהצלחה בדוגמנות! |
נראה מעולה זוכר אותך מפעם..
|
ציטוט:
אחלה גוף גבר |
תעבוד קצת על מאסה..אחלה גנטיקה בבטן
|
אחי אחלה גוף אם השאיפות שלך זה דוגמנות בלבד אני חושב שאתה מתאים כל אחד והכיוון שלו :)
אם המטרה שלך הייתה להפציץ במאסה אני חושב שזה היה דבר מעניין מאוד לראות אותך אחרי זה |
כל הכבוד לך, חטוב בטירוף. נרשמת כבר לסוכנות דוגמנות?
דרך אגב יש לי 2 שאלות - אתה חלק טבעי או שאתה מסיר? גבהת בזמן הצבא גם? |
דומה למייקל לואיס חח, אחלה גוף, המבנה של הבטן מוזר מאוד לטעמי, אבל השאר מחפה על כך.
גנים טובים מאוד.. מה שנשאר לך זה לעבוד חזק על מאסה ואתה בדרך לגוף חלומי :d |
וואלה דנצ'וק אחלה גוף חיטובים ממש יפים..הפופיק הגבוה זה רק יתרון
|
אל תחשבו שהבחור קטן... התמונות מקטינות לעומת המציאות ..
הוא גדול ורחב .. וחטוב בצורה מטורפתת.. התברך בגנים טובים הנקניק :) אחי היקר אוהב אותך ! |
איזה חיטוב ואיזה אסתטיקה.
כל הכבוד אחי ובהצלחה בהמשך:) |
ציטוט:
|
חיטוב ק-ט-ל-נ-י אחי
נראה מצויין, אם אתה חושב על לדגמן, אז נראה לי שיקבלו אותך בלי להזיז עפעף ופשוט כל הכבוד לך אם בצבא הצלחת לשמור על גזרה כזאת |
ציטוט:
לא לא נרשמתי..... לאט לאט... אני מסיר אחי במהלך התמונות זה היה סכין מאז התחלתי לייזר באלישע... וכן גבהתי סנטים פלוס בערך |
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה רבה אחי.... שמח שאתה מעריך לא היה קל בשירות קרבי לשמור פחות או יותר ועשיתי את זה עם כל הקשיים של לבוא באפטר או לבלות בסופשבוע בזמן הפנוי היחיד פעם בשבועיים בהרמת משקולות... עכשיו אני משוחרר וכבר מתחיל להרגיש תהתפתחות... הבדל של שמיים וארץ.. מאחל לך המון הצלחה במשה ובהגשמת מטרותייך |
ציטוט:
אחי אני מקווה שלא נעלבתה ממה שרשמתי, לי יש עוד הרבה כדי להגיע למצב שלך. ויש מצב באמת שהוא לא יותר מסיבי ממך ואתם בערך על אותה רמה. רק העניין הוא שבזמן שבפורום דיבורים מחשיבים את מייקל לואיס לסומלי, לך כולם קוראים חיה ( בצדק דרך אגב ), פשוט סתם הבאתי דוגמא למצב שבו בן אדם ברמה של מייקל לואיס מעלה תמונה וזוכה לפירגון אדיר בזמן שמייקל לואיס נחשב פה לאחד השחיפים בארץ. לדעתי אחי אתה תותח רציני, יש עליך מסה טובה, אתה חטוב מאוד ויש לך אסטתיקה מצויינת, וביחס למטרות שלך אתה בכלל במצב מצוין. |
חטוב רצוח ופשוט נראה מעולה- כל מילה אחרת מיותרת.
שיהיה בהצלחה בשאיפותיך להתקבל לסוכנות דוגמנות- אין סיבה שלא תתקבל. |
אתה בכוונה הורדת את המכנס נכון?
אהבתי ת'אלכסונים ואחלה יד אחי. |
אם אתה הולך לדגמן אחי...אתה תעשה בית ספר למייקל לואיס ותיתן לו כאפות אם הזין על המצח:)
שתהיה לך המון בהצלחה גבר! |
נראה פצצה בהצלחה אחי
לא ממש עקבתי אחרי הפוסט ואני לא יודע מההמטאות שלך אבל אם זה לא דוגמנות צריך עוד בשר |
ציטוט:
מאיפה הורדת עם סכין? אני כבר חצי שנה מתלבט אם להוריד עם סכין(צומח יותר לא?) |
ציטוט:
|
דנדין גוף בנזונה!!! מקווה בשבילך שתצליח בדוגמנות
רק מה? לפי דעתי תן דגש על הטרפזים(עליונים) ורחב גבי ותראה הרבה יותר טוב ככה לפחות אני חושב ותגיד אתה מעשן נרגילה נכון? ציטוט:
כי אחר כך גודל לך "קוצים" ואם אתה הולך עם חולצות צמודות רואים לך כאלה כמו פלולות(רואים מלא נקודות) משהו מכוער ועם חולצות רחבות זה מציק כזה אתה מקבל דקירות ככה לפחות לי היה תעשה עם שעווה נכון זה כואב אבל אם אתה ממש שעיר תחסוך כסף וייאלה לייזר |
ציטוט:
אני לא שעיר .. פשוט יש לי שערות במקומות שאני לא יודע איך אפשר להיות שם-בזרועות וקצת בכתפיים... וזה די מבאס אותיי.. אני אוכל את עצמי איך אני מוריד את זה בלי להרוס את הגדילה ושיהיה יותר גרוע. לא שיש לי שם יער פשוט לא נירא'לי יפה שיש במקום הזה שערות. |
^^ זרועות וכתפיים אז זה לא הכי נורא
תעשה שעווה חשבתי בחזה ובבטן(כי כואב שם שעווה אז הרבה מגלחים) |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה רבה אגב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ