![]() |
ציטוט:
ואני לא הבנתי מה אתה רוצה :confused: |
כמובן שארוחת בוקר
קפה נטול וקערת Quaker Instant Grits עם גבינה צהובה שווצרית 0% מותכת וכמה חלבוני ביצה. |
שווארמה שעה וחצי אחרי אימון
|
ש"ש אתם מיתכוונים לקוואקר? או למשהו אחר..
כי כשאני אוכל ש"ש 150 גרם קוואקר עם חלב ומוסיף נגיד כמה פירות יבשים 3 ימים רצופים אז מתחיל להיות לי כאב בטן עצבי רק ביגלל זה ואני משלשל כול 20 דקות רציני! לא מבין איך אנשים אוכלים את זה ואין להם כאבי בטן,אולי אני עושה משהו לא נכון? מה אתם עושים לש"ש שלכם לפני שאתם סתם אוכלים את זה עם חלב נגיד? אם מישהו יענה אני ישמח למה זה מוסיף הרבה ערכים טובים ולתפריט שלי זה לא יזיק.. |
ציטוט:
http://www.americansweets.co.uk/ekmp...ages/grits.jpg הנה הגבינה יש כזה בטעם אמריקאי ויש כזה בטעם שווצרי מה גם שבכל פרוסה יש 5 גרם חלבון. http://www.freshdirect.com/media/ima...ngles_03_p.jpg וחלבוני ביצה אני קונה את זה, זה עולה אותו יחס של ביצים שלמות רק שלא צריך לזרוק את החלמון. http://www.plumgoodfood.com/images/i...5eggwhites.jpg והתשובה לכל זה היא שאין את כל אלו בארץ אלא שאני בארה'ב. |
ציטוט:
|
סולת זה cream of wheat \ farina , grits זה כמו גריסי פנינה בערך קוראים לזה גם groats
|
ארוחת הצהריים - 2 כוסות פסטה + 200 גרם חזה עוף
ותמיד יש תיאבון ל2 לחם מלא שאני שם במצנם עם 2 כפיות מיוס לייט 5% ו120 גרם פסטרמה *אמ* |
ציטוט:
|
צהריים ..
בשר בשר בשר! |
senate אחי תן תערכים של המוצרים בקשה ואפשר למצוא את הגריטס הזה בארץ תודה רבה!
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
דוחפים לבלנדר ושותים. הרבה יותר קל ופשוט :) |
ציטוט:
חצי קילו ש"ש במכה:confused: |
ציטוט:
אחרי זה אנשים לא מבינים למה הבטן שלהם נפוחה |
ציטוט:
|
ארוחת בןקר ללא ספק
חביתה מ 8 ביצים (2 ביצים שלמות + 6 חלבונים) 3 פרוסות לחם מלא + חצי גביע קוטג + 150ג שיבולת שועל + 10 אגוזים תענוג!!! |
ארוחה שעתיים אחרי האימון...
300 גרם פסטה לפני בישול (אף פעם לא בדקתי כמה זה אחרי) 10 ביצים/2 קופסאות טונה במים כוס אגוזי פקאן/50 מ"ל שמן קנולה אבל האמת שכל ארוחה טעימה לדעתי. |
ציטוט:
כי אם לא יש פה ריח של חארטה |
ציטוט:
מתאימה בתור ארוחה מפסקת לפני הצום בכיפור... יש לך פה בערך 1800 קלוריות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
היא יותר טחונה, מהירה להכנה, מגיעה בשקיות של 30 גרם, מבחינת הערכים היא אוטו דבר כמו שיבולת רק שאין בה כמעת שומן וזה יוצא ממש טעים ולזה ששאל על הערכים, אז לגבי השיבולת רשמתי ולגבי הגבינה זה 25% חלבון, 20% פחממות, 0% שומן. החלבונים זה אותם ערכים של חלבונים, זו למעשה אריזת חלבונים נקיה שאפשר להחזיק שבוע מיום הפתיחה. וכבר רשמתי שאין אף אחד מאלו בארץ |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לי תפריט מסודר, אבל אנ יודע אם אכלתי מספיק. העלייה בשומן לא משמעותית בכלל. לדעתי זה גנטיקה. |
ציטוט:
|
שום ארוחה..
|
ציטוט:
אני פשוט לא מתחשבן על כל דבר, למשל אם יש בגט אני אוכל בגט במקום לחם רגיל. במכון כושר אתה קורע את עצמך, אז לא יקרה כלום אם תתחזק את עצמך עם עוד אוכל. |
איזה כיף לכם שאתם עדיין נהנים מהאוכל, אני כבר בא לי להקיא את כל אחת מהארוחות שלי ביום.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני שוקל 91 ק"ג גובה 195 גיל 16 החילוף חומרים שלי הוא 2200 קלוריות במנוחה. אני מתאמן 5 פעמים בשבוע אימון עצימים במיוחד. אז בוא נגיד שאם מסה נקייה היא עד 500 קלוריות מעל התחזוקה, אפשר לקרוא למסה שאני עושה מלוכלכת... (לא נשמע לי שווה להשקיע והעלות כ"כ מעט במסה) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, אם אתם שניכם אומרים ככה, כנראה שזה נכון |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ