![]() |
^
נכון אבל 120 קילו תחרותי על גובה כזה כמט בלתי אפשרי . |
ציטוט:
למה ? (ממש לא בציניות, בשיא הרצינות) |
ציטוט:
|
הוא עכשיו 88 קילו
120~ קילו זה עוד 32 קילו שריר נקי . הוא יהיה כמו דקסטר ג'קסון ויתחרה על ~105 קילו 120 קילו על הבמה הוא לא יהיה :) נ.ב רוני קולמן 180 ס"מ |
עלי צודק לגמרי הבחור לא יגיע ל120 קילו
במידה ויקרה מצב כזה אין בכלל מצב שהוא לא יקח מר אולימפיה |
גילי למה אין לו סיכוי לזכות ??? דקסטר ג'קסון 165 בערך ועובדה שזכה באולימפיה...
|
שכחתם את מרטינז שהולך להפתיע את כולם :)
|
ציטוט:
שניהם אותו גובה בערך.... וגלעד טוען שלדקסטר לא היה מגיע לזכות אלא לפיל היט.. |
דקסטק זכה כי אין מפלצות מסה .
קאטלר לא היה מוכן והגב שלו נדפק , ודניס וולף עדיין יש לו הרבה מה לשפר. ופיל הית' עדיין צריך להוסיף בשר . שנה הבאה יש לך ויקטור מרטיניז שהוא 15 קילו מעל דקסטר . |
אצל דקסטר זה היה חד פעמי... מי אני שאגיד את זה אבל בשביל מר אולימפיה של היום הוא שחיף, למרות שהוא יותר מסיבי ממרי האולימפיה של פעם, והרגל שלו שוקלת יותר מכל הגוף שלי. אני מסכים עם עלוש, אין מפלצות מסה ולכן הסימטריה והייבוש שיחקו תפקיד חשוב השנה.
לדעתי לסוקוב יותר רחב מדקסטר ומלי פריסט, ואני מדבר על מבנה עצמות, ולכן לדעתי למרות הגובה שלו, יש לו פוטנציאל להתחרות בגבוהים יותר. |
גם לארנולד הייתה בעית גובה... :D
http://www.arnoldheight.com/mshoes/80lineup.jpg |
ציטוט:
מה זה העריכה המוגזמת הזו :) חחחחחחחחח |
ציטוט:
אם קאטלר זה לא מפלצת מאסה אז מה הוא כן ? עם כל האכזבה והכל של קאטלר אי אפשר להגיד שהוא לא ענק והוא מפלצת בלי שם קשר למותן לסימטריה ולא יודע מה.... הגב שלו קצת נדפק אבל עדיין הוא מפלצת מאסה ! ודקסטר זכה כי זה הגיע לו... הוא הגיע הרב היותר טוב משנה שעברה גם גדול יותר וגם עדיין שמר על הסימטריה והפרופורציות המדהימות שלו ואין מה לעשות הוא פשוט היה מושלם אי אפשר להגיד שלא... למרות שלדעתי היט' היה צריך לקחת... |
ציטוט:
אתה רואה חובבנים טבעיים על הגובה שלו מסתובבים לך עם 100 קילו.. |
נשמע קצת הזוי להגיד שאין מפלצות מאסה באולימפיה... (לדעתי? כולם שם מפלצות מאסה)
|
ציטוט:
יש חובבנים טבעיים בגובה שלו שמסתובבים עם 100 קילו, אבל בהחלט לא עם מסה רזה כמו שלו. הבחור עוד צעיר, השנים יעשו את שלהם... זה טעות להניח הנחות לדעתי מעכשיו כי כפי שאתם יודעים וראיתם כלום לא בטוח... |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם שכחתי את טוני פרימן . |
ציטוט:
|
איזה עריכה מוגזמת לארנונלד אין רגליים
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ