![]() |
אתה במאסה לא?
תתפנק ב3% אתה לא תמות מזה, הבדיל של 20 קלריות אולי ל100 גרם |
ציטוט:
בקשר לגבינה, תנסי גבינת סקי זה אחד הטעימים דווקא..:bye1: |
ציטוט:
ואני חשבתי שסתם אבא שלי עובד עליי.. עד ששאלתי גם את המקדמת מכירות של תנובה בסופר.. =\ שתבינו, בדקנו כבר ב-4 סופרים. 2 גדולים. 2 קטנים. נאדה. מזל שאבא שלי קנה סטוק של 3 שיספיק לי לפחות עד שבוע הבא... |
0.5% בקושי מוכרים בחנויות.. שאלתי את המוכר למה הוא אומר בגלל שאנשים לא קונים את זה בגלל שזה לא בריא.
בגלל שלא מביאים אני אוכל רק 3% |
חצי אחוז לא נוגע, אבל 3 אחוז תמיד יש וזה מעדןןןןןןןןןן
|
ציטוט:
אם אתה רוצה חצי אחוז אתה פשוט מבקש ממנהל החנות / סניף, שיביאו מספר יח' בכל כמה ימים ואתה מתחייב לקנות אותם. כל עוד אתה תבוא באמת ותקנה אותם, אין לו סיבה לא להביא לך אותם. פשוט אין לזה ביקוש ובגלל זה יש יח' בודדות. אתן לך דוגמא: בסופרים ליד הבית שלי ובכלל הגדולים באזור יש כמה יח' בודדות בכל פעם, לרוב אני לוקח את כולם (4-3). אך במקרה, קפצתי במקרה עם אבי לעשות קניות בסופר גדול הנמצא בקרית ביאליק בדיוק מתחת למכון כושר הולמס פלייס ובאתי למדף הקוטג'ים ולמרבה הפלא שם היו עשרות ממש של חצי אחוז. ואז התברר לי כנראה שהרבה ביקשו ממנהל הסניף שיתגבר את המלאי ובאמת זה תענוג: למי שבדיוק נגמר האבקה בבית או רוצה לגוון בקוטג', פשוט לאחר האימון יורד למטה וקונה קוטג' מבלי לקחת מהבית. :cool: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
omrif איפה אתה מתאמן? |
הבאה שלי מנהל כלבו והוא אומר שבכל הארץ יש כרגע מחסור בקוטג'
אני כרגע עם קוטג' 5% כי 3% יש רק של תנובה ואני לא מסוגל לאכול את של תנובה |
ציטוט:
:eek::eek::eek: ומה ההשכלה שלו בתחום? הוא ביולוג מזון או משהו בסגנון? אם היה חכם, לא היה בעל מכולת, אלא איזה דוקטור... דרך אגב, היום שזרקתי את הקופסא הריקה של האבקת חלבון,האיש מהזבל אמר לי שאבקת חלבון לא בריאה, אז נא להפסיק להשתמש...הוא הרי מבין. :( |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
היה פה חסר את ה3% שלי ב2 סופרים, בסופר השלישי לא היה הרבה.. אנחנו קונים הביתה 20 קוטג'ים בשבוע! הסופר פה לא עומד בקצב, מאז שהתחלתי לאכול קוטג' (וגם אחותי). :)
|
ציטוט:
|
OmriF
מאיפה אתה ? איפה אתה מתאמן ? שלח הודעה לאימייל f6nyaron שטרודל ג'ימייל נקודה קום ראיתי גם שאתה קונה את התוספים במחיר יחסית זול ספר לי ונקנה יחד פעם הבאה |
אז תאכלו 5 לא יקרה לכם כלום
|
אני מקרית אתא..
אתה יכול ליצור איתי קשר באימייל omri.fadida שטרודל gmail.com |
מה שאני יודע שלא מייצרים יותר קוטג' 9% (משהו מהמשפחה שלי אוכל)
וגם אני לא מוצא באף חנות חצי אחוז אבל 3אחוז יש. |
חחח למה אנשים אוכלים 9 %:whistle:?????
|
כי זה טעים להם? לי זה נשמע יותר מידי שומני ולא טעים..
|
ציטוט:
זה נשמע לי שמן ומגעיל ולמה אנשים חייבים מראש ללכת על מאכלים עם אחוז שומן גבוהה:thumbdown:(לא חיב חצי אחוז גם חמש זה עוד בסדר אבל לא 9 או 22 כמו בגבנ"צ...) |
כי זה טעים להם.. =]
|
ציטוט:
טעם זה לא הדבר היחיד שצריך להסתכל, יש גם מידת שובע , בריאות... |
תפסיקו לחיות בסרט אין הבדל חוץ מערכים
|
מה אין הבדל?
אתה משווה גבינה צהובה 28% לגבינה 5% ? שמיים וארץ... אני כמובן אוכל 5% :( |
סבתא שלי אוכלת את זה (9% קוטג') אתה חושב שהחפת לה מהערכים או משהו? (בת 85)
|
ציטוט:
:helpsmilie: |
ציטוט:
|
ציטוט:
איך אני חולה על טוסט של גבינה צהובה, טונה, חריף ועגבנייה |
ציטוט:
|
צודק בקנייה האחרונה חיפשתי תקוטג' 3% ולא היה..
התבאסתי ונשאר לי כסף מזה.. קניתי טונה במים עם הכסף חח =\ |
יצא למישהו לקנות קוטג היום? הייתי במגה, מגה בעיר, שופרסל, בשום מקום אין שום קוטג ושום אחוזי שומן רעבק מה נסגר :{
|
היה כתבה על זה בחדשות. יש מחסור בגלל ייצור מועט עקב החג.
נעל ראבק מה הם לא ידעו שאנשים צורכים את זה אז הם מייצרים פחות? ראבק... נראה לי מחר שייקים או טונות במקום הקוטג'ים.. |
אצלנו זה נדיר למצוא חצי אחוז כוס אמא שלהם
|
אני כבר כמה ימים טובים חי על לולים של תרנגולות ואקווריומים של טונה :d
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ