![]() |
ציטוט:
|
לא תשתיק אותי דוקטור! ;)
בקיצור דוריאן לא רואה את קולמן, ובקשר לסטס מול החבר'ה מהעבר אני לא בברנז'ה מספיק זמן כדי לשפוט ע"פ 2-3 תמונות |
ציטוט:
|
נו יופי כמה דוריאן היה בשיא שלו 120-122 משהו כזה +יד קדמית פצוע וקולמן בשיא שלו לא זוכר כמה הוא שקל 2003 132-135 זה גודל מטורףףףף + ידיים וגם כל הגוף היה בסדר עוד אני זוכר איך נסאר +מרקוס היו מדברים עליו שהוא לא מעולם הזה דקסטר גם דיבר ככה ואתם אומרים דוריאן יש הרבה כבוד לדוריאן הוא הראשון שאתחיל לעלות במססה אבל לא תמיד יגיע לו לקחת מר אולימפיה ב1997 נסאר היה היה אולי פחות טוב ממנו רק בגב שוב חוזר אולי וידיים חזה בטן כתפיים מטורפות של נסאר היו יותר טובים רגלים זה לפי טעם אבל גם פה הייתי אומר נסאר ......אבל האשכול לא על זה מי יותר טוב קולמן או דוריאן ואפילו לא על זה מי הכי טוב סטס מאור או צוקרמן זה פשוט לתת כבוד שמגיע לold school פתוח גוף ישראלי לא לשכוח גיבורים ושמות שלהם .......תקופה הגלודיאטורים
|
אני אוהב פוזינג טוב ותניד חושב שאם אתה משקיע בדיאטה ובאימונים אז אוליי כדיי להשקיע גם בזה ולא לעלות כמו מטורף לא קשור למוסיקה להיות כמו דפוק לאחזור על אותם פוזות זה שואו ואנשים רוצים לראות הכי טוב ולהנות מזה אז אני מנסה לא לאכזב אותם
|
ראשית אני צריך להודות לאסף ארגנסט שסרק את התמונות ובאכות גבוהה במיוחד ,תודה ד"ר מאסל ...בהתחשב שהכל נעשה בצורה טיבעית הייתי מרוצה מאוד מהתוצאה , ההשגים בתחום פיתוח הגוף : מר ישראל עד 21 באיגוד נאב"א ,אלוף האלופים של מר הצפון באיגוד נאבא וגם באיגודifbb הפסקתי להתחרות בשנת 2000 :-) .
|
ציטוט:
|
עלו לפה תמונות מדהימות!
פוסט מענין כל הכבוד חבר'ה! בקשר להשוואות שנעשו כאן...עד שלא רואים על במה אי אפשר לדעת,כל אחד יכול להביע את דעתו שלו בתור צופה. אני לא יכול להביע את הדיעה שלי בנושא ההשוואה בין סטס למקס כי מעולם לא יצא לי לראות את מקס על במה בתחרות בעיניים שלי רק מתמונות וקשה להשוות תמונות כי לא תמיד הן משקפות את המציאות. מה שכן להגיד שהוא לא רואה את סטס ממטר זאת טעות חמורה. חפיז אחי תודה על התמונות של גולדשטיין ושל דוד צדוק יש לך במקרה עוד? |
ציטוט:
אם לא הוא לא הייתי מגיע למוקדמות של המר ישראל ומתתרה אני זוכר שאיך שבאנו לשם כולם שאלו אותו אם הוא מתחרה מרוב שהוא היה גזור וחטוב:sweatdrop: |
ציטוט:
נסדר לך בקרוב את הפרטים שלך מתחת לשם! כבוד שאתה כאן. |
Pro_XXL_Universe
יש לי עוד יעלה בקרוב גבר אין לי SCAN יש גם וידיו כמו שכבר אמרתי יעלה שיהיה לי זמן... |
תודה :-) , עדכניות מעט מאוד אני סה"כ 73 ק"ג כ באזור 9 אחוז שומן ואנני מתכוון להתחרות שוב , אני מתאמן רק לשמור על הקיים ולמען שמירה על בריאות הגוף ואחוז שומן נמוך .
|
ציטוט:
אגב יש לך מייל או מסנג'ר או איי סי קיו? |
ציטוט:
מצד שני על שמעיה אני לפחות עוד לא ראיתי יותר מתמונה אחת... ולכן התייחסתי לתמונה הזאת ספציפית שלפיה סטס והוא באותה רמה לדעתי... אם אפשר לקבל יותר מידע\תמונות\נתונים אני אשמח. |
Pro_XXL_Universe
ציטוט:
|
ציטוט:
:bye1: |
אני רוצה לציין כאן ולתת מילים של כבוד גדול לאיברהים מסרי שהכרתי אותו בתקופה שהוא התחרה..
חבר'ה לבחור היה פוטנציאל הכי גדול להצליח בארץ.. בתקופה ההיא היה צריך יותר גנים ועבודה קשה מאשר ... אתם יודעים.. הוא היה על אחוזי שומן מועטים 100 אחוז מהשנה.. חבל שהוא פרש.. התחום היה תפור עליו... כל הכבוד לבחור.. http://www.dietme.co.il/gallery/disp...?album=6&pos=0 אם מישהו מכיר אותו ושמע עליו בימים אלו שיגיד לי.. הוא מעכו במקור!!!! |
פוסט מאוד איכותי למעט הויכוחים שטוב שנחתכו.
הרמה שמקס הביא את עצמו אליה בזמנו זה באנמת מטורף בהתחשב בכך שבספורט היה אז בחיתולים. אני ראיתי את מקס בהופעת אורח במר ישראל 2004, ואנשים נפלה להם הלסת שם. אין ספק שהוא היה מדהים. לטעמי השוואות עם מאור וסטאס הן לגיטימיות, אני לא חושב שיש הבדל כזה גדול, זה יכול ללכת לכאן ולכאן - ואני מאמין שמאור וסטאס עוד ישתפרו הרבה מאוד בשנים הבאות, והייתי מכניס למשוואה הזאת גם את עמית ספיר שהוא באדיבילדר מדהים. חאפיז אתה נכס לפורום הזה, אנא אל תתרגש מהערות לא במקום, כשיותר אנשים כמוך יכתבו פה אנחנו נוכל להעלות את הרמה. כל הכבוד לאסף שסרק את החומר הנדיר הזה, מדובר בבחור מוכשר שבאמת אוהב את הספורט. הלוואי שהוא יוכל פעם לשים בצד את כל ההיסטוריה שלו עם הפורום ולחזור לכתוב פה, יש לו הרבה מה לתרום. |
אגב בעניין ויכוח רוני נגד דוריאן - אני עם דוריאן.
הבנאדם הזה הגדיר מחדש את המושג באדיבילדינג. |
ציטוט:
נשמע בחור רציני. בן כמה אתה היום, האם יש תוכניות לחזור ולהתחרות? |
ציטוט:
|
חח לא אני מניח שאתה מתכוון לאלי איפרגן מטבריה ( למד איתי בקורס חדרי כושר ) בחור נחמד מאוד .
|
ציטוט:
טעות שלי :) ,סליחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
וואלה עכשיו נזכרתי...איזה ילד הייתי אז, לא ידעתי כלום על הספורט, אבל בניתי בסיס איכשהו. הייתה תקופה יפה בקריות... בהצלחה ידידי, טוב לראות אותך פה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש פה את הגלריה שלו (הכי ימני), הוא לקח את אלוף האלופים ב ifbb שהיה בת"א באותה שנה . http://www.arabmuscle.net/Palestine/...ne%20frame.htm |
הוא יתחרה בחול?
|
ציטוט:
בהחלט, שתי דירות שכורות בהפרש של חצי שנה, בשכונת התימנים ואחר כך באזור מרכז שביט, עבדתי בהד הקריות, למדתי את המקצוע כמו שצריך, מהשטח, לא כמו הנבלות של היום שהופכים להיות עורכים בלי ללכלך את הידיים וגם זה כדי להשיג ג'וב אצל איזה פוליטיקאי. הרווחתי בזמנו פחות מ 4000 שקל, אבל היה לי כל מה שצריך רווק בן 21, דירה שכורה, מקרר מלא רכב טוב. אחרי שנתיים כאלה הייתי מיומן מספיק בעיתונות כדי לקבל אחריות על אזור שלם במסגרת ידיעות תקשורת. הייתה חתיכת תקופה... |
נראה מעולה, בייחוד בשלושת התמונות הראשונות. חבל שהוא לא המשיך בתחום, כי הוא נראה כמו מישהו שיכול היה לתת פייט רציני באירופה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא רוצה להרוס את הפוסט לכן רק בקצרה: למדתי דברים אחרים, עיתונות למדתי בעבודה קשה בשטח בהתנסות יום יומית, היה לי המזל לפגוש כמה אנשים נהדרים ומקצועיים שנתנו לי את ההזדמנות, ולקחתי אותה בשתי ידיים. |
[quote=ניגרי ענק;662288]בהחלט, שתי דירות שכורות בהפרש של חצי שנה, בשכונת התימנים ואחר כך באזור מרכז שביט, עבדתי בהד הקריות, למדתי את המקצוע כמו שצריך, מהשטח, לא כמו הנבלות של היום שהופכים להיות עורכים בלי ללכלך את הידיים וגם זה כדי להשיג ג'וב אצל איזה פוליטיקאי.
הרווחתי בזמנו פחות מ 4000 שקל, אבל היה לי כל מה שצריך רווק בן 21, דירה שכורה, מקרר מלא רכב טוב. אחרי שנתיים כאלה הייתי מיומן מספיק בעיתונות כדי לקבל אחריות על אזור שלם במסגרת ידיעות תקשורת. הייתה חתיכת תקופה...[/quoא אני גר בקרית בינימין ליד המיגדל :d חח קרית אתא זה קרוב לתימינים נחמד לדעת שאחד כמוך היה גר באזור מתי הייתה גר? |
[quote=or16;662587]
ציטוט:
:) איזו נוסטלגיה הבאת לי אחי... מדובר על שנת 99 2000 כל פעם שנסעתי בכביש הזה קיבלתי תחושה שאני שט במנהרת הזמן... שכונה ישנה אבל טובה, אפשר להשאיר שם בית פתוח כאילו אתה בכפר. |
[quote=ניגרי ענק;662590]
ציטוט:
כן אבל המצב טיפה הישתנה העולם נעשה יותר אלים יותר גנב ככה שלא כדי לנסות בשום אזור גם לא בכפר כבר..נורא מצחייק שם מידי פעם אני הולך לחבר הם בונים מפח.. בית . עושים מעגלה אופניים. מקטנוע הרוס שבור חדש. חח .. הייתה מיתאמן בקאנטרי אביבים.או משו ? |
[quote=or16;662649]
ציטוט:
התאמנתי בספורטלי במוצקין. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ