![]() |
להפך? אתה לא מפסיק לדון באיך "השחיפים המטומטמים" האלה הורסים לך תאימון
מעניין איך אני לא שם לב לאנשים שחיפים שמתאמנים אצלי במכון אולי בגלל שזה לא מעניין????? מי ששואל אותך שאלה טיפשית פשוט תתעלם לא הבנתם את זה עוד? |
ציטוט:
ברגע שמישהו עובד ומדבר תוך כדי על מכשיר שאני צריך הוא מעכב אותי, וזה מאוד מכעיס. חוצמזה סטיתם לגמרי מנושא הדיון - עד מתי שחיפים של חזה בייספס ובטן ? יאללה הימורים! |
אני אומר עד החודש הבא :)
|
ציטוט:
|
משהו כזה...
מינימום - אוקטובר, מקסימום - עם בוא הגשם הראשון. חעחע... :) |
עד נוב'
|
יש אצלי כמה.
אחד שבא עושה רק חזה ויד קדמית... ר-ק כל אימון שלו זה 10 דקות חחח וגם יש את אלה שאתה רואה עושים תתרגילים הצורה הכי גרועה, והם חשים תעצמם מבינים גדולים אכן תגמר עם הגשם הראשון |
באמת יש אנשים שרק עובדים אצלכם על היד הקידמית והחזה?:) אצלי זה רק האנשים הלא רציניים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם ועושים יד קידמתי בטן וחזה חחח אני שואל אותם לא למה לא רגלים הם עושים לי לא צריך רגלים זה""חרא"" והתחלתי פשוט להתעצבן ולחזור לסט דפוק במוח הבחור..
|
אצלנו הם כבר התחילו הפחתה
|
ציטוט:
איך אפשר לא לעבוד עליו זה משגע אותי |
לצחי נקראו המכנסיים במכון :d
|
ציטוט:
|
אחרי החגים
|
ציטוט:
|
יש לי במכון 4 חברה,שמתאמנים ביחד,בזמן אימון הם יוצאים לפחות 2-3 פעמים להפסקת סיגריה.
|
אוקטובר-נובמבר
אבל אצלי כבר עזבו כולם ב-8בערב זה כמו בית אבות :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני הכי חזק בעולם:sbb4: |
ציטוט:
|
חח אורגינל ןא דבר יותר טוב מסיגריה אחרי אימון
|
ציטוט:
|
אין מה לעשות ברגע שהליצנים ילכו יבואו חדשים ככה זה,
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כמו ללכת לשאוורמה של אבוטבול בנתניה ולא לשלם
|
שחיפים זה כמו דובים, לשניהם יש שנת חורף, בחורף הם פשוט נעלמים!
|
ציטוט:
|
אני לא אשכח בחיים שלי שאיזה ילד שרק בא למכון שהייתי בוא תפס לי את הבנצ אז אמרתי לו ביפה אחי אני הייתי תן לי לסיים עוד סט אחד וזהו סיימתי והוא לא היתיחס כזה אז מה שעשיתי פה היה להרים אותו מהבנצ לא בצורה עדינה ( בשיא הרצינות ומי שמכיר אותי יודע שאני נידפק אני מסוגל לזה ) והמשכחתי באימון
הבן **** היתלונן עלי והעיפו אותי מהמכון ווקיבלתי משם צו הרחקה שאני מאמין שכבר ניגמר אבל גם ככה אני בצבא אז לא משנה |
אחחח איזה פוסט עלוב.. עם כל הכבוד לכל התארים שמקבלים פה.. אלה הפוסטים שאתם פותחים? את מי זה מעניין כל הליצנים שמא לייצנים? קח אותם ודחוף אותם לתחת.. מה הקטע שלך? בינתיים אתה יוצא פה לייצן עם הפוסט הזה..
לך תוציא עצבים בחדר כושר על הלייצנים ואל תתן לנו להוציא פה עצבים |
ציטוט:
2. לא טוב לך אל תגיב |
ציטוט:
2. אני יגיב איפה שאני רוצה ואני רק בעד הפורום ובעד הפיתוח גוף ולא כל הזיוני מוח האלה אם לא טוב לך לך תדחוף את האצבעות עמוק לתחת. |
מקפיץ!!
אני מכריז רשמית על סיום עונת הליצנים במכון שלי :) |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחח אצלי עוד לא נגמרה עונת הליצנים ... צריך עוד תחמושת חיה בשבילם |
גם אצלינו עדיין לא נגמרה, למרות שרואים דילול לטובה.
טמפלר תארגן משלוח של המון תחמושת כבדה, יש עדיין כמות מכובדת מיועדת לחיסול. |
אצלי אין זכר לשחיפים וליצנים ימח שמם וזכרם :d
|
בחדר הכושר חיטובים בקניון הרי בחוף ראשל"צ אין זכר לליצנים:)
כולנו באים להיתאמן יש כאלו שמחפשים כוח יש כאלו שמחפשים חיטוב ויש כאלו שבאים פשוט להיות בודיבילדרים! כולם מעריכים בודיבילדינג כולם מפרגנים!לא תשמעו "אבל שתפסיק להיתאמן יהיה לך הכל מדלדל" ולא תשמעו "מה זה עושה זין קטן כל החומרים?" ולא תשמעו "זה יותר מדי מנופח" אלה תשמעו רק ... LIGHT WEIGHT BABYYYYYYYYYYYYYY ואוירה הארדקור מעולה ומה שעוד יפה שהחדר כושר הזה מפוצץ באנשים רציניים גם מבוגרים וגם צעירים וגם צעירות:idea:כולם באים לגן עדן הזה וברוך ה' החדר כושר הזה בסט! |
ציטוט:
היום איזה ברנש אחד בחדר כושר בזמן ביצוע סט בבנץ' (הגעתי למשקל שיא שלי: 85 ק"ג), אומר לי:"בן כמה אתה? בונה זה לא בריא מה שאתה עושה לעצמך המשקלים האלו". ואז בסוף האימון שהכנתי את השייק (שדרך אגב עברתי עכשיו לצ'מפיון בננה - אחלה של טעם), אומר לי איזה ילדון כזה: "אתה עדיין על אבקות? אבל למה אחרי שאתה מפסיק זה ניהיה מדלדל" חחח דיי אמרתי לו חג שמח והמשכתי לשתות.. |
ציטוט:
יקר לשכור דירה בראשון? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ