![]() |
סטאס זוכה בתואר "תופעת הטבע של השנה "
מדהים ! |
ציטוט:
מי זה בתמונה מספר 53 |
פה ניתן לראות איך סטס מאכיל את המתמודדים שמולו קש !!!!!
http://www.dietme.co.il/gallery/albu...normal_107.jpg |
אבל דבר שגם צריך להגיד זה שסטס צריך לשפר את הפוזינג שלו
לפחות זה מה שניתן לראות בחלק מהתמונות |
ציטוט:
בקרוב תמונות גלריות של התחרות ועוד ועוד :) |
קובי תאמין לי אם הייתה לי המצלמה שלך הייתם רואים כמה באמת החיטובים של אנשים שם היו איכותיים.
|
ציטוט:
מצטער הייתי יכול לתת יותר מעצמי אבל החוקים שלדעתי לא לעניין ........ מנעו ממני. איזה תמונות חזקות וברורות צילמתי במר ישראל 2005 בחדר החימום שם זה הצילום האמיתי.. מצטער מראש חברים.. |
קובי אם אינני טובה עשית לי כמה תמונות טובות לפני התחרות כשאשתי צבעה אותי
גלעד מה עם התמונות ששלחתי לך, אתה מעלה? |
ציטוט:
למרות הכל יצאו לי תמונות טובות גם אם ישבתי ק"מ מהבמה :( |
ציטוט:
למי שלא יודע - קובי הוא הצלם בה' הידיעה של הבאדי בילדרים. שבוע לפני התחרות קובי צילם אותי. יש לציין לטובה את הסבלנות שלו והמקצועיות. למרות שלא היה לי כוח כבר ורק רציתי לעוף הביתה למזגן. קובי לא ויתר והוציא בסופו של דבר תמונות מליון דולר! לדעתי היה שווה החיטוב רק בשביל התמונות האלה. בקרוב תועלה גלריה שלי לאתר. |
ניגרי רציתי סט תמונות איתך :( לאן נעלמת
|
תודה אייל :)
חבר'ה ואני חייב לציין שאיתי בושרי ואייל ועוד כמה לא מוכרים פנו אליי צילמתי אותם מסודר לפני התחרות.. יצאו תמונות מדהימות שיופיעו בקרוב בגליות שלנו. ואני אומר להם כל הכבוד על זה שהם פנו אליי והרשו לי לצלם אותם. יצאו תמונות מקצועיות שלדעתי כל אחד שמתחרה צריך להצטלם בשקט כמה ימים לפני התחרות כי בתמונות האלו רואים את השרירים על הצד הטוב ביותר... וסתם קבלו דגימונת מאיתי בושרי. הזדמנות אחרונה לכל מי שרוצה לנצל את הרגע ולהצטלם.. אני כאן לרשותכם. http://www.myg.co.il/uploads/phptnMCXo.jpg |
ציטוט:
אני אתה וחן פשוט היינו פנאל שופטים בפני עצמו ! :d |
מישהו יכול לשים פה תמונה של המתחרה עם ה-15 אחוז? חחח
|
תמונות טובות תודה .
|
ציטוט:
ניסיתי להביא כמה שיותר תמונות בשבילך |
אני עדיין מבואס ועצוב שלא באתי , ואני אשאר ככה לעוד כמה ימים ..
כל השנה אני מחכה ליום המזדיין הזה ובסוף לא הלך לי כמו שצריך .. |
ארבל מרשים מאוד !
גלעד נראה מצויין , עוד שנה הוא בכלל יהיה ענק ... מישהו יודע מה עם יוני האנה ??? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גם אני שמחתי לשבת לידך ובאמת היינו פאנל על רמה לדעתי!! ישב לידי גם בחור בשם איגור בחור בן 22 מהקריות מאמן כושר.... נראה על רמה אבל לא הגיע לתחרות בקרוב אולי אפרם גלריה שלו כאן! |
למרות שהתרשמתי מכולם וכל הכבוד לכל המתחרים וברכות על הזכייה , התרשמתי בעיקר מגלעד ויהודה בנעים איך עשו שיפור מדהים , גם תמיד כיף לראות ת'חיטובים והמסה של עאדל אסטס , פשוט רמה בינלאומית :sbb4:
אובה אותך גילי אח יקר בהצלחה בתחרות הבאה :) |
ציטוט:
אני מחזק את מה שאמרת, אפילו שלא הייתי שם אישית, ממה שזה נראה בתמונות, עאדל בא עם השייפ הכי טוב בתחרות. אם יהודה היה בשייפ שלו, הוא היה לוקח, אבל עאדל ניצח לדעתי בזכות השייפ המדהים! |
יהודה נראה לא פחות טוב מעאדל, בתור אחד שהיה שם.
עאדל פשוט הגיע מעט יותר מאסיבי ורחב, וזה מה שהקנה לו את הניצחון, כי בחיטובים לא היה שני ליהודה בכל התחרות. |
ציטוט:
אבל אתה הייתה שם, אז אין טעם לוויכוח. |
ציטוט:
יודה שלט לגמרי בכל מה שקשור לחיטובים ופירוט בגב, בבטן ובידיים - בכל התחרות. |
בואנה סטאס המפלצת הזו ... תופעה בפני עצמה ...
ותכלס התמונות לא יכולות לשקף ... אני יכול לומר שכשישבתי בקהל ... וראיתי את הקטגוריות של סטאס.. הוא האכיל את כולם אבק.. הוא פשוט מפלצת לא יאמן! הם כולם נראים לידו כמו ילדות קטנות על הבמה :) |
מקפיץ עבור מי שפיספס
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ