![]() |
ציטוט:
אני מדבר על האנשים שבאמת ניסו (כמוני) רצו, והשתדלו. |
ציטוט:
איפה כבר שירתת שאתה השתדלת כל כך ולא יכלת להגיע למקום אחר? |
ציטוט:
ונכים זאת סתם דוגמה קיצונית, לא חייב להיות נכה כדי לא להסתגל לצבא, ולדעת שלא תסתגל. |
האלה שצחקו על גובניקים תאמין לי גם גובניקים תורמים גם אם הם עושים 3 11.
זה עדיין משהו להרגיש לפחות חייל לעשות משהו,ללבוש מדים לייצג את המדינה אבל כאלה שבכלל לא ניסו ומזלזלים זה גועל נפש. וד''א בעניין הדתיים,הדתיים לאומים כיפות סרוגות הם בעיקר הכח של היחידות הקרביות! |
ציטוט:
לי זה נראה ותקן אותי אם אני טועה שהתגייסת לצבא חשבת שאתה תיהיה רמבו עם סכין בין השיניים שכל הזמן ירביץ לערבים ויתנו לו כבוד וזה לא היה המצב אז נשבר לך הזין |
ציטוט:
בסוף נקבע שאין מקום בכלא ולכן עוד לא אוסרים אותה. כרגע היא בבית משוחררת לעשות מה בראש שלה כבר קרוב לחודש עבר ועוד לא נכנסה לכלא. בקיצור, להשתמש זה דבר אגואיסטי ומסריח אבל מי שרוצה- עושה את זה בקלות |
ציטוט:
איך הגעת לנכים ? אני מדבר על אנשים שכן יכולים, ופשוט לא בא להם על זה. הייתי במשטרה צבאית, ולא , לא ציפיתי להיות רמבו. באותה תקופה הכל נפל לי בבום .. |
ציטוט:
כמה חרטא בצירוף מילים אחד יא אללה בוא תסביר לי מה ההבדל בין ג'ובניק לחייל קרבי בתאכלס? ולמה קרבי עדיף על ג'ובניק? אתה לא חושב שיש אנשים שלא מתאימים לקרבי? ויכולים לתרום יותר בג'וב? ובדיוק ההפך תחשוב קצת לפני שאתה מחרבש |
ציטוט:
|
מישו באמת מאמין להם שזה מ"שיקולי מצפון"? ניראה לי זה יותר שיקולים בסיגנון של "בא לי לסיים תואר ראשון עד גיל 22"
http://www.nfo.co.il/pic/user_uploads/SYA.JPG |
ציטוט:
|
שילכו כוס עמק זה מה אני חושב על המשתמטים
|
ציטוט:
אני צריך לדבר איתך |
אותי הכי מעצבנים זה אלה שהולכים לעזור לפסטינים, פינגוין אם תתקל בהם תזיין אותם בלי רחמים כמו שק איגרוץ תרביץ להם וסתכל שלא מצלמים מי שמצלם זרוק לו לפנים תמצלמה, שישארא לו איזה סימן ותוריד אותו ובעט בו עד שכבר הבנאדם יהיה סמרטוט......
יענו גם הם לא מתגייסים ולהפך עוזרים לחמאס ולאוייב אני לא היתי נותן להם להיכנס לישראל לשרמוטות האלה... ובכלל את אירגון בצלם הייתי שולח אנשים לכול מנהיג לא משנה לי בחורה גבר ילד ומזיין שם אחד אחד במכות טוב טוב............ הם סופקים תחיילים המסכנים האלה שמגנים על עצמם מהאבנים שהבהמוות האלה זורקים הערבהים....מה הרי הם עושים אומרים לאיזה שמאלן או ערבי(אין הבדל בינהם), שיזרוק על החייל אבן ועוד אבן עד שהחייל מגיב וכשהחייל מגיב הם יענו מצלמים את זה בשביל להראות כמה רעים אנחנו |
ציטוט:
|
פינגווין אתה משרת במקרה בגזרת הערבה?
ואני צריך שתביא לי את התוכנה שחותכת קטעים מוידאו (אמרת קבצי avi) כמו של קולמן שיש לך בחתימה.. |
זה לא אמור להוריד את החשק ..אמור להעלות אותו כשרואים שיש לנו אנשים מנאיק במדינה וחיים על חשבון האחרים ....ואז אתה מבין שבאמת אין אף אחד אחר
גם עולה לי החשק לבוא עם איזה משאית ובטעות יעלה על המדרכה שהמפגרים האלה נמצאים |
ציטוט:
והבסיס השני זה ליד עפולה גם בשטחים ןהתכנה שאיתה אני חותך זה התכנה שיש בווינדווס movie maker |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ