![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
רוסים זה קדוש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
תתחיל להתאמן רציני תזונה נכונה ותקרא מאמרים ואז תעלה תמונות חתיכת שחיף
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פשששש.... ענק אחי ..
פשוט בחור גדול :)
|
pizdez bratan !!! kakya spina blaaa ... נראה מצוין ! אתה יודע מה צריך לשפר ;) אנחנו הרוסיים בסוף משפרים הכל ואנחנו נראים פיזדטס כולנו P:
|
מטורףף אחשלי.. במיוחד הגב..
|
גב חיה
|
אחי גב בן **** ...
|
מישה יא סוסון לגנים הגרוזינים אתה לא זורק מילה? :)
|
מאסיבי רצח.
בקשר לתוכנות הנה רשימה ulead video studio pinnacle avid sony vegas פרימייר אלמנטס- תכתוב בעברית בגוגל וזה ימצא לך תשם באנגלית phazeddl.com תכתוב בחיפוש את השם וזה כבר ימצא לך נ.ב זה אתר להורדות Mp3 סרטים ומשחקים וגם תוכנות פה יש מדריכים http://www.elsf.net/forums/forumdisplay.php?f=215 |
תודה ! אם אני מצליח לטפל בוידיאו אני מעלה וידיאו של לחיצת כתפיים ועוד :ok:
|
ציטוט:
tolka oo ruskih yest super genetica, toka pasmatri na etava ne shasnava "champion israelia", e ya spitzalna ne gavaroo ima. smatri na stasa e na championa, eta kak smatret na belarusa e gavarit shto univo krasivi nos. SCOOHOO:p:p |
ציטוט:
|
ציטוט:
:1eye: |
נראה מאוזן מאד בנאדם, ואחוז השומן בהחלט נאה מאד.
|
אחלה גוף פתחת,לחזה יצורה יפה,אבל הוא בפיגור לפי התמונות.
מה המטרה הסופית? ובנימה אישית: 1.zberi eti use!!!!! 2.pachimu ti skrestom? |
poto mu chto tak nado ;)
ותודה ! |
אחלה לאטס...
הייתי נותן דגש קטן חזה... הגב שולט אצלך ממש. גם יידים טובות ולא חושב שאתה 14 אחי אם כבר מתנדנד על 12-13... דרך אגב איך אומרים נטחן ברוסית ? :d |
תודה גבר, ואני יותר לכיוון 14 כמו שאמרתי !
נטחן ברוסית ? חחחחחחחחחחחחחחחחחח תאמת אין לי מושג :):):):) |
ציטוט:
|
ציטוט:
:D |
Изумительный!
בן אדם, יש עליך מסה מעולה, גב מצויין, ידיים מאסיביות וכתפיים לא רעות בכלל, כמה חבל שהחזה לא בפרופורציה נכונה עם שאר הדברים גם אני ככה דרך אגב, זה מעצבן מאוד, התחלתי לעבוד עליו טיפה יותר באינטנסיביות שזה אומר להכניס קצת יותר תרגילים לחזה להוסיף דרופ סטים, עבודת פירמידה וכו ובינתיים אני רואה תוצאות מעולות, בהצלחה |
תודה :)
|
ציטוט:
אבל אתה אחד הסוסים!@!@1:sbb4:[/quote] לא בהכרח לשחיף אין כאלה אמות, למרות שבאמת הוא יצא איכשהו קטן שם בכל מקרה - כל הכבוד |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ