ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   צריכה ת'עזרה שלכם (: (https://israelbody.com/showthread.php?t=38964)

yonip 14-08-08 18:38

עם הגישה הזאת את לא תצליחי להרזות בחיים...
את צריכה לעשות חיטוב ,שזה אומר אירובי + תפריט תזונה נכונה

לוזון 14-08-08 18:43

[quote=~!Jasmin!~;611732]קטע בדיאטנית שאנלא רוצה ללכת
כי .. לא דעת נו אנלא סומכת עליהן..
יש לי כמה חברות אצל דיאטנית והיא הופכת אותן לאנורקסית אנלא אוהבת את הרעיון הזה=/

אז תגיעי לאן שאתה רוצה ותפסיקי מה הבעיה?!

Holy_Templar 14-08-08 18:46

הקיצר יסמיני

את מלאה בתירוצים וסיבות למה לא ולמה לא ולמה לא ...

הקיצר תשארי ככה כמו שאת כי מסתבר שלעשות שינוי משמעותי ""זה קשה מידיי בשבילך" מה את בכלל שואלת פה עצות אם יש לך את כל התשובות וכל העצות לא טובות ? אם את לא מעוניינת לעשות שינוי למה פתחת פוסט ושאלת בצורה כל כך מושקעת וסימנת מה את צריכה להוריד ? זה יעשה אותך רזה יותר ?

אין לך זין להשקיע ואת חושבת שאם תאכלי טיפה ותרוצי את תיהיי רזה יותר ... צר לי לבשר לך ... ממש לא

את צריכה חיטוב מאמי, בשביל להוריד את שומן ולחזק את הנקודות הספציפיות... האלה שאת מדברת עליהן
או שתרשמי למכון כושר , או שתקחי מעט מהעצות הממש טובות שנתנו לך פה או שפשוט תשארי ככה...

אין דרך קלה , אין דרכי קיצור, אין פתרונות קסם ..

יש עבודה קשה, יזע , התמדה ואירגון נכון.

Take it or leave it

DarkGulis 14-08-08 19:03

אני חושב שסנדרה סיכמה לך בדיוק מה צריך לעשות...מפה כבר זה לא תלוי בנו זה תלוי בך...בהצלחה!
אגב לדעתי את סקסית איך שאת נראית עכשיו..אבל זה רק הטעם שלי בבנות..

~!Jasmin!~ 14-08-08 20:38

תשמעו זה מדבר אל כולם פה
אם אני ממש ארצה אני אוכל לארגן את הזמן שלי כדאי להיות בחדר כושר
אבל זה לא הכי בחירה שלי.. ההורים שלי לא רוצים לעשות לי ובגלל זה ציינתי שהכל בבית
אני אוכל לקנות משקולות אבל אני לא יכולה חדר כשר כי ההורים שלי חושבים שזה מיותר.. ובתאלכס? אינלנו עכשיו כסף מיותר להוציא =/

בקיצור תפריט אני דיברתי עם אמא שלי על דיאטנית היא אמרה שנראה :s
פסדר אני אחפור לה ויקחו אותי.. אממ אירובי אני אחפש משו במודיעין כי קשה למצוא פה דברים ..
יהיה טוב ותודה לעוזרים (:

יש דרך לחיטוב חוצמחדר כושר? כי זה לא הבעיה של להשקיע זה הבעיה שההורים חושבים שזה מיותר =/

xZiPeR 14-08-08 20:39

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:):):):) יסמין תיהי בריאה .. תגידי שפשוט רצית שחבורת בנים חרמנים עם הרבה שרירים יראו אותך בבגד ים וזהו :XDemoticon:

raiber 15-08-08 00:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandrik (הודעה 611846)
טוב עד עכשיו בתור בחורה,אני יכולה להמליץ לך על מספר דברים.

ירידה דרסטית תתאפשר לך אם תשני 180 מעלות את התפריט היומי שלך ותקפידי עליו.

כמה שיותר חלבונים בתפריט ,ולשלב כל ארוחה עם ירקות, המון מים!!!!!! הכי חשוב שתיה! שתזרז לך את חילוף החומרים.

תשתדלי לשתות את התה\קפה שלך עם כפית אחת של סוכר.

ואת הג'אנק\ממתקים,

תתפרקי לך פעם אחת בשבוע ולא יותר.

תתחילי לעשות ספורט- פעילות ארובית+אנארובית(משקולות), אל תתדאגי אל תגדלי מזה מבחינת שרירים גדולים וגבריים.

אני עובדת עם משקלי עבודה מאוד גבוהים יחסית לבחורה,
ועדיין התפתחות השריר שלי מינמלית,
כל עוד את לא תקבלי הורמונים גבריים, לא תקבלי שרירים של גבר.... אל תפחדי ממשקל גבוהה!! אל תפחדי ממשקולות,
רק טוב הם יעשו לך:]
אני מאוד ממליצה לך שתרשמי למכון כושר גם אם את לא רוצה,
המקום עצמו יביא לך המון חשק ומוטיבציה,ושם תוכלי להתייעץ עם המאמן.

אבל לפני הכל-הכי חשוב זה לשנות את הרגלי האכילה.

"אנחנו התוצר של המזון שאנו מכניסים לפינו"

אני ברגע ששיניתי את התפריט שלי ראיתי שינוי משמעותי,
העור נרראה יותר מתוח,
הצילוליט באיזור הישבן נעלם,
הגוף מקבל צורה חטובה יותר ועד ועוד ...

את תתרגלי לרעיון של האכילה מהר, זה יההי כבר חלק ממך.... את לא תסבלי בגלל המשטר הזה...כשתראי א ת התוצאות את לא תצטטערי על זה.

בהצלחה.

סנדרה, אחלה תגובה!
יסמין- בקיצור סנדרה אמרה לך בעצם את כל מה שאת צריכה לעשות!!!
ותאמיני לי ששווה לך להקשיב לה, היא יודעת מה היא עושה! (ורואים תוצאות) :) :10:

~!Jasmin!~ 15-08-08 00:21

טוביק אמממ הבנתי הכל וזה=]
תודה לכולם ובעוד חודשיים נעלה שוב תמונה ועשה השוואה :)
אממ אפשר לנעול =]

imported_NIR_B 15-08-08 00:23

ששומעת מאמי יש חבר?
חח סתם

שמעי נראלי שכבר בטוח מישהו אחר לך לא סתם יש 3 עמודים של תגובות

את לא יכולה להוריד שומן רק ממקום 1
זה הולך הכל ביחד

תאכלי נכון בלי חרא
תעשי ריצות וזה

ויהיה טוב

moshebe 15-08-08 00:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ~!jasmin!~ (הודעה 611728)
פאקקק זה משהה ?!?!
חחחחחחחחחחחחח זה שרצה שאני אגע בוו ?! שהיה מת לזה ? P:
שמעעע ישראל פאדיחה מה אתה עושה פה ?! ><
י'סוטה p:

חחח איזה עולם קטן
יאללה יאללה יא חרמנית למעלה עוד שניה קרנפת לי את הבגדים

חח מה לך ולבאביבילדינג ?!

~!Jasmin!~ 15-08-08 01:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי imported_nir_b (הודעה 612728)
ששומעת מאמי יש חבר?
חח סתם

שמעי נראלי שכבר בטוח מישהו אחר לך לא סתם יש 3 עמודים של תגובות

את לא יכולה להוריד שומן רק ממקום 1
זה הולך הכל ביחד

תאכלי נכון בלי חרא
תעשי ריצות וזה

ויהיה טוב

אינחבר.. נפרדנו לפני שבוע :o
כה כבר אמרו לי .. אבל בכל זאת האם יש דרך ספציפית להוריד ? :o תרגילים או משו

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moshebe (הודעה 612755)
חחח איזה עולם קטן
יאללה יאללה יא חרמנית למעלה עוד שניה קרנפת לי את הבגדים

חח מה לך ולבאביבילדינג ?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמא מה אתה עושה פה ??
לךךךךךךךךך י'''''מכוער מי יגע בך !? למעלה כל שנייה לקחת ת'יד שלי שאני אוריד לך ת'חולצה עוד שניהה הורדת לעצמך וזה ! :o

אמממ ואני אהיה כוסית.. נכון החבר שישב לידך בפירטים ? זה עם החולצה האפורה.. אז אחר כך ראיתי אותו והוא אמר שאני שמנה.. זה עיצבן אותי p: נתן לי מוטיבציה לרדת עוד (:

ran7 15-08-08 02:16

תישאריי ככה, ככה בחורה צריכה להיראות!

sandrik 15-08-08 02:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7 (הודעה 612879)

:no:

חוץ מהקע של המראה....
הבנ אדם צריך להיות בעל משטר יומי בריא....

היא לא תגיע רחוק עם קק שוקולד כל היום,
היא אל שותה מים,

הגוף שנלנו בנוי מתאים,
התא כל הסביבה הפנימית שלו היא מיימית,
אם אין מים,
אין התחדשות תאים,
מה עם העור?
העור מתעוות כי אין חידוש תאי העור..
מה עם תרשת עורקים??
ועוד ועוד ועוד...

אנ מדברת הפה כבר על פעולות יומיומיות פשוטות,
לפי דעתי כל בנאדם שפוי צריך לעסוק בספורט,גם בלי קשר למראה שלו..
אפילו בחורות רזות כמו מקל, צריכות להתאמן!!!

והאמת האימונים בונים לך את האישיות לפי דעתי,
אתה נהיה עקשן יותר,
בעל כח סיבולת רב יותר,
כח שיכנוע,
כח רצון,
חזק יותר, חכם יותר, מ שקיעה ב דברים שאתה מתחיל...ועוד 50000 דברים.

קיצר הג'ים זה הבית השני שלי...

אם לא דומס הייתי יכולה לבוא לשם כל יום,
בנתיים אני מתאמנת כ4-5 פעמים בשבוע.

yonip 15-08-08 02:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7 (הודעה 612879)

wtf ?

sandrik 15-08-08 03:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip (הודעה 612914)
wtf ?

+1

מחזקת

Ido 15-08-08 04:25

איזה חבורת חרמנים חחחחחחחחחחחח ככה מנסים להשיג בנות תגיעו רחוק

ZoonD 15-08-08 05:14

הרבה אירובי
ותזונה לפי הספר

אין פתרון קסם
שהיה בהצלחה

yam141191 15-08-08 09:19

רועים בחורה כולם מגיבים אההה חרמנים פה כולם
חחח לא שאני לא חחחחחחחחחחחחחחח

dethMAN 15-08-08 09:25

הנה כמה תרגילי בטן שיכולים לעזור לך.

http://www.youtube.com/watch?v=3vFu0_WtNx0
http://www.youtube.com/watch?v=iWxM995gDDA

sandrik 15-08-08 10:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yam141191 (הודעה 613026)
רועים בחורה כולם מגיבים אההה חרמנים פה כולם
חחח לא שאני לא חחחחחחחחחחחחחחח

אני בטווחה שלחבר'ה בפורום שלנו,
עם גוף כמו שלהם
אין בעהיה להשיג בחרוה גם בחיים האמיתיים

arbel2 15-08-08 10:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandrik (הודעה 613044)
אני בטווחה שלחבר'ה בפורום שלנו,
עם גוף כמו שלהם
אין בעהיה להשיג בחרוה גם בחיים האמיתיים

:no::cry:
חחחחחחחחח

shahar-king 15-08-08 11:07

וואלק שבוע איתי ותיראי איזה חיטוב יהיה לך!
כל היום ארובי

sandrik 15-08-08 11:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar-king (הודעה 613095)
וואלק שבוע איתי ותיראי איזה חיטוב יהיה לך!
כל היום ארובי

ואז בשבוע הבא,
היא בלעדיך,
לא עושה אירובי
ומשמינה פי 2

sandrik 15-08-08 14:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 613075)
:no::cry:
חחחחחחחחח

האא נכון...
חוץ מלארבל:)

joker1 15-08-08 14:50

מה לא יסתדר מה את ילדה קטנה? אין לך שום בגוריות בכיתה י' עד יולי, יש לך 8 חודשים להתאמן מה אתה מתבכיינת?!
אני גם בבגוריות הייתי הולך, במקום ללמוד הייתי הולך למכון.

באמת המורה שלי להסטוריה צדקה שהיא שונאת ללמד כיתות עיוניות כי כולן שם בנות מתבכיינות.

shaytaub 15-08-08 16:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandrik (הודעה 613309)
האא נכון...
חוץ מלארבל:)

חח חרטה, דיי לחשוב שכל בחורה תירצה מישהו רק בגלל הגוף שלו.. טוב יכול להיות שאולי רק הסתומות :)

בקשה לפותחת האשכול, את צריכה לקבל את מה שאומרים לך פה, כי כפי שאמרו פה את לא תתקדמי לשום מקום.
את צריכה להתחיל לאכול נכון וגם לשלב אירובי, ואם כל הזמן תגידי אמא לא מרשה ואני לא יכולה כי לא מתאפשר לי, זה מראה על אי רצינות. אם רוצים - עושים, לא משנה מה !

בהצלחה :)

boris19 15-08-08 17:01

תזונה,תזונה, ואימונים

sneori2 15-08-08 17:50

תגידי את ממודיעין?

ValkYriE 15-08-08 18:24

תזונה נכונה , ואירובי

עלוש 15-08-08 20:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי aviseror (הודעה 613756)
אני לא מבין למה את צריכה דיאטה :\ אבל לא משנה ..
בכל מקרה כמו שכולם אמרו פה תנסי לשלב אירובי ... ולהישאר במאזן קלורי שלישי

:cry:
שלילי אחי שלילי

לפותחת הפוסט , תעשה אירובי וקצת אנאירבוי עם תפריט מסודר , במאזן קלורי שלילי כמבון .
בהצלחה .

Shir =] 17-08-08 09:08

המשקל יעד שלי זה 49 וקילו ..

על איזה גובה אמרת שאת?

vava_g 17-08-08 09:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shir =] (הודעה 615219)

על איזה גובה אמרת שאת?

ציטוט:

והבעיה שלי שאני נמוכה =/ [153]
.....

Shir =] 17-08-08 10:06

[b]תאכלי טוב, תאכלי נכון. אל תעשי שטויות ואל תרעיבי את עצמך. תראי תוצאות עם הזמן, בתנאי שתקפידי על מה שהחבר'ה אמרו פה. אני אישית, שונאת דיאטניות אבל אולי באמת שווה לבדוק. והכי חשוב, תהיי סבלנית. אין קסמים. בהצלחה.

MagneZium 17-08-08 11:13

את לא רוצה ללכת לדיאטנית
את לא רוצה להרשם לחדר כושר שבטעות לא תהפכי לג'ברית הרי משקולות זה קסם כול מי שנוגע בהם הופף לאלי האנה
אז אולי נשב כולנו בבית נגרבץ ונקווה שיקרה עם הגוף שלנו משהו?

Jones 17-08-08 12:04

יסמין יא יסמינה בת כמה את בכלל? בעיקרון הפתרון האידאלי בשבילך זה אירובי ועוד אירובי ועוד אירובי..
אם תרצי עזרה אני אשמח לעזור :d

Logout 17-08-08 12:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Jones (הודעה 615280)
יסמין יא יסמינה בת כמה את בכלל? בעיקרון הפתרון האידאלי בשבילך זה אירובי ועוד אירובי ועוד אירובי..
אם תרצי עזרה אני אשמח לעזור :d

לא נראה לי בכלל שהיא יודעת שזה נחשב אירובי אבל מילא חח:p

"אני לא מבין למה את צריכה דיאטה :\ אבל לא משנה ..
בכל מקרה כמו שכולם אמרו פה תנסי לשלב אירובי ... ולהישאר במאזן קלורי שלישי"
חחח עלק..מאזן קלורי שלישי XDDDDDD

joker1 17-08-08 12:24

http://www.threadbombing.com/data/me...eld_melons.jpg

סתם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sandrik 17-08-08 12:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי joker1 (הודעה 615293)
http://www.threadbombing.com/data/me...eld_melons.jpg

סתם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חזק אחייייייייייי:XDemoticon: +1

sandrik 17-08-08 12:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shir =] (הודעה 615219)

על איזה גובה אמרת שאת?

זה לא העיניין במשקל..אלא במה שאת רואה במראה ...

אני שוקלת 65 ק"ג...

ועליתי בשנה האחרונה 10 ק"ג.
ואני מבסוטה חבל על הזמן ורוצה לעלות עוד 5 ק"ג.( ותמיד הייתי ילדה גדולה בחיים לא הייתי רזונת)
כי אני אוהבת את המראה השרירי, ו לא אכפת לי מהמספר הזה שמופיע על כשאני עולה על המשקל.

אני רוצה להגיע סך הכל למשקל 70.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ