![]() |
עם הגישה הזאת את לא תצליחי להרזות בחיים...
את צריכה לעשות חיטוב ,שזה אומר אירובי + תפריט תזונה נכונה |
[quote=~!Jasmin!~;611732]קטע בדיאטנית שאנלא רוצה ללכת
כי .. לא דעת נו אנלא סומכת עליהן.. יש לי כמה חברות אצל דיאטנית והיא הופכת אותן לאנורקסית אנלא אוהבת את הרעיון הזה=/ אז תגיעי לאן שאתה רוצה ותפסיקי מה הבעיה?! |
הקיצר יסמיני
את מלאה בתירוצים וסיבות למה לא ולמה לא ולמה לא ...
הקיצר תשארי ככה כמו שאת כי מסתבר שלעשות שינוי משמעותי ""זה קשה מידיי בשבילך" מה את בכלל שואלת פה עצות אם יש לך את כל התשובות וכל העצות לא טובות ? אם את לא מעוניינת לעשות שינוי למה פתחת פוסט ושאלת בצורה כל כך מושקעת וסימנת מה את צריכה להוריד ? זה יעשה אותך רזה יותר ? אין לך זין להשקיע ואת חושבת שאם תאכלי טיפה ותרוצי את תיהיי רזה יותר ... צר לי לבשר לך ... ממש לא את צריכה חיטוב מאמי, בשביל להוריד את שומן ולחזק את הנקודות הספציפיות... האלה שאת מדברת עליהן או שתרשמי למכון כושר , או שתקחי מעט מהעצות הממש טובות שנתנו לך פה או שפשוט תשארי ככה... אין דרך קלה , אין דרכי קיצור, אין פתרונות קסם .. יש עבודה קשה, יזע , התמדה ואירגון נכון. Take it or leave it |
אני חושב שסנדרה סיכמה לך בדיוק מה צריך לעשות...מפה כבר זה לא תלוי בנו זה תלוי בך...בהצלחה!
אגב לדעתי את סקסית איך שאת נראית עכשיו..אבל זה רק הטעם שלי בבנות.. |
תשמעו זה מדבר אל כולם פה
אם אני ממש ארצה אני אוכל לארגן את הזמן שלי כדאי להיות בחדר כושר אבל זה לא הכי בחירה שלי.. ההורים שלי לא רוצים לעשות לי ובגלל זה ציינתי שהכל בבית אני אוכל לקנות משקולות אבל אני לא יכולה חדר כשר כי ההורים שלי חושבים שזה מיותר.. ובתאלכס? אינלנו עכשיו כסף מיותר להוציא =/ בקיצור תפריט אני דיברתי עם אמא שלי על דיאטנית היא אמרה שנראה :s פסדר אני אחפור לה ויקחו אותי.. אממ אירובי אני אחפש משו במודיעין כי קשה למצוא פה דברים .. יהיה טוב ותודה לעוזרים (: יש דרך לחיטוב חוצמחדר כושר? כי זה לא הבעיה של להשקיע זה הבעיה שההורים חושבים שזה מיותר =/ |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
:):):):) יסמין תיהי בריאה .. תגידי שפשוט רצית שחבורת בנים חרמנים עם הרבה שרירים יראו אותך בבגד ים וזהו :XDemoticon: |
ציטוט:
יסמין- בקיצור סנדרה אמרה לך בעצם את כל מה שאת צריכה לעשות!!! ותאמיני לי ששווה לך להקשיב לה, היא יודעת מה היא עושה! (ורואים תוצאות) :) :10: |
טוביק אמממ הבנתי הכל וזה=]
תודה לכולם ובעוד חודשיים נעלה שוב תמונה ועשה השוואה :) אממ אפשר לנעול =] |
ששומעת מאמי יש חבר?
חח סתם שמעי נראלי שכבר בטוח מישהו אחר לך לא סתם יש 3 עמודים של תגובות את לא יכולה להוריד שומן רק ממקום 1 זה הולך הכל ביחד תאכלי נכון בלי חרא תעשי ריצות וזה ויהיה טוב |
ציטוט:
יאללה יאללה יא חרמנית למעלה עוד שניה קרנפת לי את הבגדים חח מה לך ולבאביבילדינג ?! |
ציטוט:
כה כבר אמרו לי .. אבל בכל זאת האם יש דרך ספציפית להוריד ? :o תרגילים או משו ציטוט:
לךךךךךךךךך י'''''מכוער מי יגע בך !? למעלה כל שנייה לקחת ת'יד שלי שאני אוריד לך ת'חולצה עוד שניהה הורדת לעצמך וזה ! :o אמממ ואני אהיה כוסית.. נכון החבר שישב לידך בפירטים ? זה עם החולצה האפורה.. אז אחר כך ראיתי אותו והוא אמר שאני שמנה.. זה עיצבן אותי p: נתן לי מוטיבציה לרדת עוד (: |
תישאריי ככה, ככה בחורה צריכה להיראות!
|
ציטוט:
חוץ מהקע של המראה.... הבנ אדם צריך להיות בעל משטר יומי בריא.... היא לא תגיע רחוק עם קק שוקולד כל היום, היא אל שותה מים, הגוף שנלנו בנוי מתאים, התא כל הסביבה הפנימית שלו היא מיימית, אם אין מים, אין התחדשות תאים, מה עם העור? העור מתעוות כי אין חידוש תאי העור.. מה עם תרשת עורקים?? ועוד ועוד ועוד... אנ מדברת הפה כבר על פעולות יומיומיות פשוטות, לפי דעתי כל בנאדם שפוי צריך לעסוק בספורט,גם בלי קשר למראה שלו.. אפילו בחורות רזות כמו מקל, צריכות להתאמן!!! והאמת האימונים בונים לך את האישיות לפי דעתי, אתה נהיה עקשן יותר, בעל כח סיבולת רב יותר, כח שיכנוע, כח רצון, חזק יותר, חכם יותר, מ שקיעה ב דברים שאתה מתחיל...ועוד 50000 דברים. קיצר הג'ים זה הבית השני שלי... אם לא דומס הייתי יכולה לבוא לשם כל יום, בנתיים אני מתאמנת כ4-5 פעמים בשבוע. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מחזקת |
איזה חבורת חרמנים חחחחחחחחחחחח ככה מנסים להשיג בנות תגיעו רחוק
|
הרבה אירובי
ותזונה לפי הספר אין פתרון קסם שהיה בהצלחה |
רועים בחורה כולם מגיבים אההה חרמנים פה כולם
חחח לא שאני לא חחחחחחחחחחחחחחח |
הנה כמה תרגילי בטן שיכולים לעזור לך.
http://www.youtube.com/watch?v=3vFu0_WtNx0 http://www.youtube.com/watch?v=iWxM995gDDA |
ציטוט:
עם גוף כמו שלהם אין בעהיה להשיג בחרוה גם בחיים האמיתיים |
ציטוט:
:no::cry: חחחחחחחחח |
וואלק שבוע איתי ותיראי איזה חיטוב יהיה לך!
כל היום ארובי |
ציטוט:
היא בלעדיך, לא עושה אירובי ומשמינה פי 2 |
ציטוט:
חוץ מלארבל:) |
מה לא יסתדר מה את ילדה קטנה? אין לך שום בגוריות בכיתה י' עד יולי, יש לך 8 חודשים להתאמן מה אתה מתבכיינת?!
אני גם בבגוריות הייתי הולך, במקום ללמוד הייתי הולך למכון. באמת המורה שלי להסטוריה צדקה שהיא שונאת ללמד כיתות עיוניות כי כולן שם בנות מתבכיינות. |
ציטוט:
בקשה לפותחת האשכול, את צריכה לקבל את מה שאומרים לך פה, כי כפי שאמרו פה את לא תתקדמי לשום מקום. את צריכה להתחיל לאכול נכון וגם לשלב אירובי, ואם כל הזמן תגידי אמא לא מרשה ואני לא יכולה כי לא מתאפשר לי, זה מראה על אי רצינות. אם רוצים - עושים, לא משנה מה ! בהצלחה :) |
תזונה,תזונה, ואימונים
|
תגידי את ממודיעין?
|
תזונה נכונה , ואירובי
|
ציטוט:
שלילי אחי שלילי לפותחת הפוסט , תעשה אירובי וקצת אנאירבוי עם תפריט מסודר , במאזן קלורי שלילי כמבון . בהצלחה . |
המשקל יעד שלי זה 49 וקילו ..
על איזה גובה אמרת שאת? |
ציטוט:
ציטוט:
|
[b]תאכלי טוב, תאכלי נכון. אל תעשי שטויות ואל תרעיבי את עצמך. תראי תוצאות עם הזמן, בתנאי שתקפידי על מה שהחבר'ה אמרו פה. אני אישית, שונאת דיאטניות אבל אולי באמת שווה לבדוק. והכי חשוב, תהיי סבלנית. אין קסמים. בהצלחה.
|
את לא רוצה ללכת לדיאטנית
את לא רוצה להרשם לחדר כושר שבטעות לא תהפכי לג'ברית הרי משקולות זה קסם כול מי שנוגע בהם הופף לאלי האנה אז אולי נשב כולנו בבית נגרבץ ונקווה שיקרה עם הגוף שלנו משהו? |
יסמין יא יסמינה בת כמה את בכלל? בעיקרון הפתרון האידאלי בשבילך זה אירובי ועוד אירובי ועוד אירובי..
אם תרצי עזרה אני אשמח לעזור :d |
ציטוט:
"אני לא מבין למה את צריכה דיאטה :\ אבל לא משנה .. בכל מקרה כמו שכולם אמרו פה תנסי לשלב אירובי ... ולהישאר במאזן קלורי שלישי" חחח עלק..מאזן קלורי שלישי XDDDDDD |
http://www.threadbombing.com/data/me...eld_melons.jpg
סתם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני שוקלת 65 ק"ג... ועליתי בשנה האחרונה 10 ק"ג. ואני מבסוטה חבל על הזמן ורוצה לעלות עוד 5 ק"ג.( ותמיד הייתי ילדה גדולה בחיים לא הייתי רזונת) כי אני אוהבת את המראה השרירי, ו לא אכפת לי מהמספר הזה שמופיע על כשאני עולה על המשקל. אני רוצה להגיע סך הכל למשקל 70. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ