![]() |
מצחיק שפורום שאמור להיות מלא בבחורים עם גוף שנראה טוב בהרבה מהממוצע, מסתבר כמלא בבתולים עתירי ניסיון מיני עם מקלדות.
פאקינג שיט, גב של בחורה!!!!!1111אחתאחתאחתעשרה, גב!!! לא איבר מין, גב! גרם לכל הודעה פה להיות לא לעניין ועאלק מצחיקה. וואו תתבגרו. |
ציטוט:
|
פאניק שתה בירה
|
גב יפה .לבנות אוהב גב כזה אבל ללא הגזמה.
אגב את מכירה את איליה(ואסיה מב"ש ,שכונה ג')? |
ילדים טיפשים..
אין לי מה להגיב בעיקרון גב נחמד לא רואה משו מיוחד |
ציטוט:
|
בואנה בלי להעליב והנה אני שוב מדגיש שהכוונה של ההודעה הבאה היא לא להעליב! לא לא לא להעליב!
סנדריק את מתנהגת כמו **** מגלגל"צ, והחבר שלך הוא יותר מתנייק מכל גבר בעולם, נותן לך להעלות תמונת כאלה לאינטרנט..ואם הוא היה לידי הייתי מעיף לו כאפה שהיתה מחזירה לו את המוח בחזרה למקום. את צריכה ללכת ללמוד קצת איך להתנהג, ומה יש לעשות ומה לא..כי ככה את נראית עוד שרלילה משיכון ד' בטבריה. |
בהצלחה בהמשך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה יופי, אני אוהב אנשים כמוך, עברייני מקלדת, בוא אחי, תן לי כאפה :) די להיות ילד קטן, זה כולה גב יאידיוט, לך תאונן עכשיו על גב. והיא יכולה ללמד אותך איך להיתנהג, טמבל. הקהילה רק מידרדרת, חושבים שגב חשוף זה פורנו, לכו תאוננו על ברביות בחייאת. |
יש פה כמה שמכירים אותי בפורום, ויגידו לך אם אני מאונן או לא יא אהבל
לא התכוונתי******* |
טוב חמוד
|
כפרה עליך שלא תבין אותי לא נכון והנה אני יערוך תהודעה, אתה צריך להבין שלא כל העולם צריך לשים עיניים על החברה שלך
הכבוד של הגוף שלה ואיך שמסתכלים עליה זה גם הכבוד שלך ואין מה לעשות עם זה.. חלאס אחי |
חח מסכנה מה אתם רוצים ממנה כולה הראתה תגב
אממ רק זה לא כלכך נשי לדעתי אז אני לא ישפוט אבל אם את אוהבת את התחום מי אנחנו שנעצור בעדך?.. |
הרחקתם לכת עם הפוסט הזה אה? כולה בחורה או ילדה שמראה צילום של פריסת גב...אז?
|
ציטוט:
התגובות האחרות של לרדת עם המצלמה למטה זה עוד בסדר, אבל לא נרא טוב? אני זוכר שהבטחת תמונות לך תעלה בבקשה כבר נו, בוא לליגת פריסטייל ירידות 2008 בפורום פח הזבל.:) |
איזה דפוקים אתם יאללה!! הבחורה פה מעלה תמונה של הגב(זה פורום זירת הגולשים לא)ובתור קהילת מפתחי גוף אתם אמורים לתת ביקורת אך ורק על התמונה(וכולה לעזאזל זה פאקינק גב)
וסנדרה לעניינו את נראת פיצוץ באמת אחלה גוף. בנות שמפתחות גוף (לא בצורה קיצונית)עושות לי את זה להבדיל מסיקס פאק. |
ציטוט:
|
גב טוב,אפשר מוסט מסקולר? גם סיד צ'סט יהיה נחמד!
|
ציטוט:
ואני מדבר גם על התמונה עם התחתונים והחזיה והעקבים... בכל מקרה שיהיה לך בכיף. לא מכובד לדעתי. |
ציטוט:
|
רדו ממנה מה יש לכם?
חלאס להיות זונות הרגתם אותה. |
תמונה של גב וכבר עשיתם ממנה שרלילה..? וגם אם כן, טוב שיש שרלילות...... בגלל זה בארץ אין מודעות לסקס, נשיקה זה כבר חתונה ותמונה של גב זה פורנו כבד. נינג'ה יפרמיטיבי תשחרר קצת אוויר אחי.... תמונה.. של גב...
|
ציטוט:
אבל כמוני הוא לא ימצא;) |
ציטוט:
|
אני אסכם את זה מעכשיו
אם סנדרה תחליט להעלות עוד תמונות בעתיד ואני מנחש שלפי התגובות כאן היא לא... מי שיגיב בצורה לא עניינית יעוף בטיל. גב חשוף של גבר או אישה מותר לפי הכללים. לפגוע במשתמש אחר זה אסור. תגיבו בצורה עניינית - כמו שאתם מגיבים לגבר. רוצים להוסיף מחמאה נחמדה בגבולות הטעם הטוב, אין בעיה. דברים שהם על תקן הטרדה מינית זה עבירה על החוק בישראל ולא רק בפורום. |
ציטוט:
אני מקווה בשבילך שאם אתה לא מצטער על מה שרשמת כאן, אז תצטער בעתיד כשתתבגר. |
ודבר אחרון שזה פשוט לא ייאמן שאת מאמנת את הגב רק חודש יש לך vtaper מרשים באחוז שומן לא נמוך במיוחד שזה דבר שלהרבה מהגברים בפורום הזה אין. יש צורה יפה של הכתפיים שנראות מהתמונה ובכלל אם תחליטי לקחת את התחום הזה ברצינות (וזה הרבה מחשבה) יש לך את כל הכלים.
|
ציטוט:
תודה כם על המחמאות ואני כבר שוקלת לקחת את העסק ברצינות אחרי תקופת הלימודים-עוד שנתיים. כולל כל תוספי התזונה, אכילה נכונה, תוכנית אימונים מסודרת, הכל הכל. בנתיים סתם חובבנות. כמובן שכל זה רק בגדר שאיפה- מי יודע מה צופן העתיד ;) |
ציטוט:
ולמה העפת אותי,לפני כמה ימים אפשר לדעת? :confused: |
פאניק יא נקניק זה asta לא este, este זה- זה, זה מתי? לא, asta זה - עד מתי? 1.11
|
כרגיל אוף טופיק.
|
קודם כל נכון מה שאמרת לגבי
ורק תכניסי את זה למכלול השיקולים שלך: 1. התיכון זו התקופה הכי הכי קלה שתהיה בחיים שלך גם אם תגידי לי עכשיו שאת עושה מיליון ואחד דברים ויש לך חברים וחוגים ועמבה וסמבה, בצבא זה רק מסתבך . אז אם מתישהו אז עכשיו. לקבוע בגילך תכנית לעוד שנה שנתיים זה דברים שלא יתממשו. 2. גם כשאת אומרת ברצינות אז תשקלי למה הכוונה. האם להתחרות באיזשהו שלב? (טוב למכורים לעניינים ללא תועלת ממשית) , לעשות מזה קריירה? בכל אופן מומלץ שגם עכשיו תהיה תכנית מסודרת ותזונה והכל זה רק ישתלב עם כל השאר. לא חייב להיות קיצוני ואפשר לשחרר רסן בסופ"שים... 3. אם הכיוון הוא באדיבילדינג קחי בחשבון סיכונים , כמה שהסמים משחקים תפקיד בבאדיבילדינג גברי, אצל נשים המצב יותר קשה והמחיר הוא כבר ולתמיד (לא נפתח את הסוגיה עכשיו רק בשביללך למחשבה). |
הומי אני מקווה שהכל טוב איתך אבל אתה נותן יד למשת"פים להרוס כל נושא אז צנזרתי אותך.
|
ציטוט:
|
כרגיל מזיין את השכל על דברים לא קשורים.
|
ציטוט:
פיטנס. Jamie eason בנתיים המודל שלי לחיקוי. ולפי דעתי בנות בצבא-זה בזבוז זמן לבנות,ובזבוז כסף למדינה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סנדרה מה עם חזה?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ