![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
תאכלס... אני אחד מאלה הבני 20 ומעלה, שרוצים לקבל מידע ובנתיים מתאכזבים קשות ומתחילים להבין את הארדקור... |
ציטוט:
אלה שעושים צחוק מעצמם כאילו הם בצ'אט נכנסים בכינוים ולא אומרים מי הם שחלקם סתם יוצאים ליצנים ואני יודע אחד אחד מי הם,ושמוק מה הארדקור שנכנס ותופס תחת על כל אחד בכל פוסט למה כי הוא מתחרה והוא גבר אני לא מבין את העניין אולי תסביר לי? |
הוא מדבר לעניין לא סחור סחור ויש לו מה לתרום. הסגנון שלו קצת אגרסיבי וזה מוסיף עניין, אפשר לחשוב שהוא פותח כאן 13000 הודעות על סרטים מצחיקים מהיו טיוב - הוא תורם ואני בטוח שכולם ילמדו להסתדר איתו ועם הסגנון שלו סה"כ הוא איש עם כוונות טובות.
|
http://www.youtube.com/watch?v=dtg9W...eature=related
אתם משקיעים שעות בריבים פטתים , שלא מובילים לכלום שאלו היו הצרות שלכם בחיים ! |
ציטוט:
ד''ר-יש מקום לקצת רחמים,זה לא צבא זה פורום. סה''כ תפחית בבאנים למה 5אנשים עפו על פארש? אפילו יותר.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אתה ידידי הוכחת בשנית שאתה ילד קטן, ואין לי גם מה להאשים אותך אתה מתנהג בהתאם וגם זה בקושי. כל הפורום הזה עושה לי חשק להקיא רק בגלל אנשים כמוך, אנשים שמגיבים כמו ילדים עם יכולת שכלית של שימפנזה (מהסוג הטיפש). זה שיש לי דעה שלא תומכת בעליהום המטופש והחסר תכלית שלכם נגד ההנהלה לא אומר שאני מתחנף לאף אחד.. אני זכאי לדעה משל עצמי בניגוד לעדר השימפנזים שאתה משתייך אליה(מהסוג הטיפש), ואני מביע אותה בצורה פתוחה וישירה. כי אני כמו שאמרתי וייעצתי לאחרים להשתדל לשאוב כמה שיותר מידע יעיל. ממה שנותר מהפורום הזה. |
ציטוט:
נראה לי שזה הולך יפה עד עכשיו.. אז אתה שמח? :wiggle: |
ציטוט:
הרגת אותי פה :rolleyes: |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די זה היה חזק אחי :lol::cry: |
:D:bye1::bye1:דר מאסל דפק באן לארבל
|
מה הפירוש של הראשי תיבות שליט"א?
|
ציטוט:
הנושא הזה יירד לאט לאט. |
שיזכה לחיים טובים וארוכים
|
ציטוט:
|
שליט"א:
1.שיחיה לאורך ימים טובים אמן. 2.שייבדל לימים טובים וארוכים. מה שכן הכותרת היא אחת החזקות:bow: |
דיי באמא שלכם דיי, זה כולה פורום באינטרנט, דיי אפשר לחשוב שזה איזה דיון פוליטי בקונגרס...
שכל אחד יפסיק להתעסק בפארש, ותכלס הרבה פה צריכים להתבגר, שכל אחד יתעסק בשלו... ריבים זה אף פעם לא נעים, והם לרוב טיפשיים במיוחד שעוד זה באיזה פורום. (בלי זלזול או משהו) |
ציטוט:
אוי אוי אוי, מעירים לי על הניהול אוי אוי, עם הוא היה באמת בוגר הוא לא היה מתייחס לכל ה"עליהום" שבצדק עושים עליו... חלאס כבר זה נהיה בשלה איך שהוא מנהל ת'פורום.. פה זה דיבורים כלליי, משמע מותר לדבר על מה שאתה רוצה איך שאתה רוצה. עם האנשים שגיל הפנה לפורום מתלוננים שזה פורום של ילדים וכל מה שמעניין אותם זה תזונה תוספים ואימונים, אז למה הם נכנסים ל"דיבורים כללי"? שהרי שמה מותר לדבר על מה שאתה רוצה בלי חשבון ובלי שמונה ההודעות עולה, ידוע שיהיה שם הודעות לא קשורות וקצת ילדותיות, הוא פשוט צריך לשחרר לחץ יאללה נמאס כל פוסט שפותחים בדיבורים כללי ננעל בלי סיבה מוצדקת, מה הוא מצפה שנפתח פה "תרגמתי חקר חדש על רמת החלבון בזמן השינה בגוף ועל פירוק השריר". לא יקרה!! אז או ששישחרר קצת ויפסיק לנעול כל פוסט שני או שיתן באן קיבינימט לכל הפורום המזדיין הזה.. נמאס להיות פה כבר עם כל הנעילות האלה. חוץ מזה מה אתה מתלהב שאתה בן 20 + ? אני בן 18 וחצי ואני יכול לגדל אותך... |
דניאלו צודק
:):):):) אחר כך בוכים "בו בו הרמה ירדה בו בו" כוסעמק איזה רמה יש פה כבר? יש כאן 5אנשים בלחץץץץץץ |
חברה תודה על המחמאות,שמח שאהבתם
:ok: |
תעשה עוד כאלה :)
|
ציטוט:
בכיף:p איזה מונה הודעות יפה יש לך.. 4747. |
dr.muscle אתה צריך לשנות את הכנוי לד'ר באן:lol::lol::lol:
|
ציטוט:
|
חס וחלילה מונסטר זה אח יקר
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ