ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   לכבוד דר מאסל שליט"א (https://israelbody.com/showthread.php?t=37783)

Dr. Muscle 26-07-08 22:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldben (הודעה 594606)
אז עזוב אל באתי ליפגוע זה נאמר בהומור העניין של הלזיין אם לא הבנת,אבל עזוב אתה מבין שאתה חושב שזה צבא שזה בסך הכל פורום ובוא לא נחייה בסרט כל המטרה של הפורום לדעתי זה ילדים להכניס כמה שיותר ילדים לתחום שאולי בעתיד אפילו חצי או בודדים יצטרפו לספורט הזה בצורה רציני!

המטרה היא גם לתת מקום לחבר'ה מהתחום לדבר, חבר'ה שרוצים דיונים ברמה טיפה יותר גבוהה בלי שיבוא איזה ליצן ויתן מניסיונו העשיר (שנה אימונים אם בכלל), וגם להכניס חבר'ה לתחום שהם בני 20 ו30 והתחילו להתאמן - מה להם לא מגיע כאן מקום? איך אתה חושב שהיית מרגיש בתור מישהו בן 30 שמגיע לכאן ורואה שכל נושא הופך לבדיחות ואוף טופיק והוא סה"כ מחפש קצת רקע ולהבין את התחום. אפשר לחשוב שאני רוצה לפתח כאן איזה סוכנות להשתלט על העולם סה"כ המטרות ידועות לכולם ואמורות להיות משותפות לכולם.

Holy_Templar 26-07-08 22:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 594613)
המטרה היא גם לתת מקום לחבר'ה מהתחום לדבר, חבר'ה שרוצים דיונים ברמה טיפה יותר גבוהה בלי שיבוא איזה ליצן ויתן מניסיונו העשיר (שנה אימונים אם בכלל), וגם להכניס חבר'ה לתחום שהם בני 20 ו30 והתחילו להתאמן - מה להם לא מגיע כאן מקום? איך אתה חושב שהיית מרגיש בתור מישהו בן 30 שמגיע לכאן ורואה שכל נושא הופך לבדיחות ואוף טופיק והוא סה"כ מחפש קצת רקע ולהבין את התחום. אפשר לחשוב שאני רוצה לפתח כאן איזה סוכנות להשתלט על העולם סה"כ המטרות ידועות לכולם ואמורות להיות משותפות לכולם.

תאכלס... אני אחד מאלה הבני 20 ומעלה, שרוצים לקבל מידע ובנתיים מתאכזבים קשות ומתחילים להבין את הארדקור...

goldBEN 26-07-08 22:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 594613)

חברה רציניים?
אלה שעושים צחוק מעצמם כאילו הם בצ'אט נכנסים בכינוים ולא אומרים מי הם שחלקם סתם יוצאים ליצנים ואני יודע אחד אחד מי הם,ושמוק מה הארדקור שנכנס ותופס תחת על כל אחד בכל פוסט למה כי הוא מתחרה והוא גבר אני לא מבין את העניין אולי תסביר לי?

Dr. Muscle 26-07-08 22:16

הוא מדבר לעניין לא סחור סחור ויש לו מה לתרום. הסגנון שלו קצת אגרסיבי וזה מוסיף עניין, אפשר לחשוב שהוא פותח כאן 13000 הודעות על סרטים מצחיקים מהיו טיוב - הוא תורם ואני בטוח שכולם ילמדו להסתדר איתו ועם הסגנון שלו סה"כ הוא איש עם כוונות טובות.

ZoonD 26-07-08 22:21

http://www.youtube.com/watch?v=dtg9W...eature=related

אתם משקיעים שעות בריבים פטתים , שלא מובילים לכלום

שאלו היו הצרות שלכם בחיים !

Snacks 26-07-08 22:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mortex (הודעה 594608)
בנאדם עובר על החוקים הוא מקבל באן ... אין פה אפס ... מה לא מובן לך? הוא מנהל בפורום..

אתה סתם מישהו.. תתחיל להתנהג בהתאם לכך, אני במקום הד"ר הייתי עושה לך באן ושהיית פותח יוזר חדש לפני שהיית שולח הודעה הייתי עושה לך עוד באן וכן הלאה עד שהיית חוזר ל fxp
עם כל הילדודס איפה שאתה שייך ...

תוציא תוציא תלשון מהתחת של ד''ר מאסקל,אמרת לו מילה נחמדה הוא אמר לך תודה ואתה תופס את הגל ומגן עליו...עכשיו אל תגיב כי אתה יודע שאני צודק כן?!

ד''ר-יש מקום לקצת רחמים,זה לא צבא זה פורום.
סה''כ תפחית בבאנים למה 5אנשים עפו על פארש? אפילו יותר..

goldBEN 26-07-08 22:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 594622)
הוא מדבר לעניין לא סחור סחור ויש לו מה לתרום. הסגנון שלו קצת אגרסיבי וזה מוסיף עניין, אפשר לחשוב שהוא פותח כאן 13000 הודעות על סרטים מצחיקים מהיו טיוב - הוא תורם ואני בטוח שכולם ילמדו להסתדר איתו ועם הסגנון שלו סה"כ הוא איש עם כוונות טובות.

עוד אחד מהרבים שבאו לפרוק את העצבים מהחיטוב למר ישראל,והוא חי בסרט שכל הילדים בני 14 וכו וכו הוא גם היה כזה ואני יכול להיתערב איתך שאז הוא היה או שמן או שחיף יותר מכל הפורום פה.

Holy_Templar 26-07-08 23:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי snacks (הודעה 594628)
תוציא תוציא תלשון מהתחת של ד''ר מאסקל,אמרת לו מילה נחמדה הוא אמר לך תודה ואתה תופס את הגל ומגן עליו...עכשיו אל תגיב כי אתה יודע שאני צודק כן?!

ד''ר-יש מקום לקצת רחמים,זה לא צבא זה פורום.
סה''כ תפחית בבאנים למה 5אנשים עפו על פארש? אפילו יותר..

אתה מבין , אתה בדיוק מצדיק את הטענה שלשמה בכלל הגבתי בשרשיר הזה, אין לי שום רצון להתחנף לאף אחד ... אני לא מכיר אותו ולא יודע מיהו

אבל אתה ידידי הוכחת בשנית שאתה ילד קטן, ואין לי גם מה להאשים אותך אתה מתנהג בהתאם וגם זה בקושי.

כל הפורום הזה עושה לי חשק להקיא רק בגלל אנשים כמוך, אנשים שמגיבים כמו ילדים עם יכולת שכלית של שימפנזה (מהסוג הטיפש).

זה שיש לי דעה שלא תומכת בעליהום המטופש והחסר תכלית שלכם נגד ההנהלה לא אומר שאני מתחנף לאף אחד.. אני זכאי לדעה משל עצמי בניגוד לעדר השימפנזים שאתה משתייך אליה(מהסוג הטיפש), ואני מביע אותה בצורה פתוחה וישירה. כי אני כמו שאמרתי וייעצתי לאחרים להשתדל לשאוב כמה שיותר מידע יעיל. ממה שנותר מהפורום הזה.

Ferrari F430 27-07-08 00:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c (הודעה 593095)
אני פשוט אכתוב את מה שגלעד היה כותב:

:8::8::8:
יאללה לריב קצת שמח :clap::clap::clap:

נראה לי שזה הולך יפה עד עכשיו.. אז אתה שמח? :wiggle:

Snacks 27-07-08 00:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mortex (הודעה 594688)
אתה מבין , אתה בדיוק מצדיק את הטענה שלשמה בכלל הגבתי בשרשיר הזה, אין לי שום רצון להתחנף לאף אחד ... אני לא מכיר אותו ולא יודע מיהו

אבל אתה ידידי הוכחת בשנית שאתה ילד קטן, ואין לי גם מה להאשים אותך אתה מתנהג בהתאם וגם זה בקושי.

כל הפורום הזה עושה לי חשק להקיא רק בגלל אנשים כמוך, אנשים שמגיבים כמו ילדים עם יכולת שכלית של שימפנזה (מהסוג הטיפש).

זה שיש לי דעה שלא תומכת בעליהום המטופש והחסר תכלית שלכם נגד ההנהלה לא אומר שאני מתחנף לאף אחד.. אני זכאי לדעה משל עצמי בניגוד לעדר השימפנזים שאתה משתייך אליה(מהסוג הטיפש), ואני מביע אותה בצורה פתוחה וישירה. כי אני כמו שאמרתי וייעצתי לאחרים להשתדל לשאוב כמה שיותר מידע יעיל. ממה שנותר מהפורום הזה.

בן כמה אתה? :):):):) שימפנזה (מהסוג הטיפש) רואים שאתה מתחנף וזה בסדר..
הרגת אותי פה :rolleyes:

gil-Nissim 27-07-08 02:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן18 (הודעה 593022)
הוד רוממותך,רציתי להפנות את צומך לבך לעניין שיואב פתח בפוסט על הכשרתו של גיל.

1.יואב דיבר עם התשובות שהובטחו לגבי הסקנדל שקרה פה,שפורומי המנהלים נחשפו,ובהן הודעות של גיל,שלא כ"כ החמיאו לו כאיש מקצוע הגון.

2.מה שאני אכתוב כרגע ישמע לך כמדע בידיוני אך בכל זאת-אני יודע שאפשרות "הנעל" נורא מפתה,אבל נסה להתאפק לא כל פוסט חייב להנעל 10 שניות אחרי שנפתח,המלצה כללית.

3.כל מה שנכתב כאן,הוא לא כדי להכפיש את שמו של גיל,או את של הוד נעילתו,הד"ר מאסל שיחיה.

4.סתם משהו שיעשה לך את היום:

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...px-Padlock.jpg
זה הכל,אבל היי,כפתור ה"נעל" לא יסבול משימוש יתר מעצמו,אז תעשה את מה שאתה יודע הכי טוב,אני הבעתי את דעתי(ודעה של חלק מחברי הפורום).

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח.ח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

די זה היה חזק אחי :lol::cry:

אילן 333 27-07-08 03:35

:D:bye1::bye1:דר מאסל דפק באן לארבל

slim shady 27-07-08 12:20

מה הפירוש של הראשי תיבות שליט"א?

tomerA 27-07-08 12:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 594622)

תפסיק לזרוק גפרורים למדורה, אתה לא חייב לענות להם.
הנושא הזה יירד לאט לאט.

Bono 27-07-08 12:22

שיזכה לחיים טובים וארוכים

slim shady 27-07-08 12:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shimonaz1 (הודעה 594948)
שיזכה לחיים טובים וארוכים

קרוב.. חבר שלי עושה לי עלאק.. שיזכה לחיים יותר טובים אמן... קרוב..חח

Ferrari F430 27-07-08 21:21

שליט"א:
1.שיחיה לאורך ימים טובים אמן.
2.שייבדל לימים טובים וארוכים.

מה שכן הכותרת היא אחת החזקות:bow:

BodyKilo 27-07-08 21:24

דיי באמא שלכם דיי, זה כולה פורום באינטרנט, דיי אפשר לחשוב שזה איזה דיון פוליטי בקונגרס...

שכל אחד יפסיק להתעסק בפארש, ותכלס הרבה פה צריכים להתבגר, שכל אחד יתעסק בשלו... ריבים זה אף פעם לא נעים, והם לרוב טיפשיים במיוחד שעוד זה באיזה פורום. (בלי זלזול או משהו)

Danielllo 27-07-08 23:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mortex (הודעה 594574)
מה קשור...? אתה חושב שאני מכיר אותו ? או יודע משהו על המנהלים פה ? אני מכבד אותו כמנהל וזה שהוא היחיד שעונה פה תשובות עינייניות.

מאה פעמים הוא אומר לכל מי שכתב פה , זה עניין של גיל , וגיל אינו כאן , אין טעם להציף את כל הפורום עם שרשירים על הנושא כי גיל לא כאן ...
משמע , אם זה שאמור לתת לך תשובה לא כאן מה הטעם לדון בכך?
אבל מה קורה בפועל , יש חבורה של ילדים שכנראה לא מבינים עניין, ואין להם הרבה מנת משכל והם מציפים את הפורום שוב ושוב בתקיפות אישיות כאילו חייבים להם משהו.
פותחים מאה שרשירים של ילדים מפגרים כאילו זה היה הפורום של גן חובה.

כולם נכנסים "חחחחחחחחח הרגת אותי" כמו חבורה של ילדים מפגרים .... במקום להתייחס לעניין בצורה רצינית ועיניינית ... איך אתה מצפה שבכלל ההנהלה תתיחס אליכם כאשר אתם כותבים כמו חוליערות.... אני במקום ההנהלה פשוט מעיף אתכם לקיבינימט בלי לספור פה אף אחד...

אתה חושב שיש פה התחנפות? אתה טועה ידידי... יש פה הסתכלות מהצד ... מה שברור מאליו שאתה לא מסוגל לעשות כי אתה ילד

הפורום הזה הוא הוא סה"כ המקום שממנו אני שואב מידע על התחום על טכניקות על תזונה וכו' .
אני רק רואה את כל הילדים פה נופלים על ההנהלה כאילו חייבים להם משהו , אני במקום ההנהלה הייתי עושה לכולם באן לך ולכולם ומשאיר אנשים שעונים בצורה עיניינית ולא כאלה שפותחים ת'פה שלהם כאילו הם עם מינימום תואר שני בתעשייה וניהול, חושבים מה צודק ומה לא , ומי חייב להם מה מי ולמה כמה ...

חבל לראות שיש אנשים כמוך בפורום הזה בין יתר הילדים פה ...

]

אוי אוי אוי, מעירים לי על הניהול אוי אוי, עם הוא היה באמת בוגר הוא לא היה מתייחס לכל ה"עליהום" שבצדק עושים עליו... חלאס כבר זה נהיה בשלה איך שהוא מנהל ת'פורום.. פה זה דיבורים כלליי, משמע מותר לדבר על מה שאתה רוצה איך שאתה רוצה. עם האנשים שגיל הפנה לפורום מתלוננים שזה פורום של ילדים וכל מה שמעניין אותם זה תזונה תוספים ואימונים, אז למה הם נכנסים ל"דיבורים כללי"? שהרי שמה מותר לדבר על מה שאתה רוצה בלי חשבון ובלי שמונה ההודעות עולה, ידוע שיהיה שם הודעות לא קשורות וקצת ילדותיות, הוא פשוט צריך לשחרר לחץ יאללה נמאס כל פוסט שפותחים בדיבורים כללי ננעל בלי סיבה מוצדקת, מה הוא מצפה שנפתח פה "תרגמתי חקר חדש על רמת החלבון בזמן השינה בגוף ועל פירוק השריר". לא יקרה!! אז או ששישחרר קצת ויפסיק לנעול כל פוסט שני או שיתן באן קיבינימט לכל הפורום המזדיין הזה.. נמאס להיות פה כבר עם כל הנעילות האלה.

חוץ מזה מה אתה מתלהב שאתה בן 20 + ? אני בן 18 וחצי ואני יכול לגדל אותך...

Rendi Orton 27-07-08 23:22

דניאלו צודק
:):):):) אחר כך בוכים "בו בו הרמה ירדה בו בו" כוסעמק איזה רמה יש פה כבר? יש כאן 5אנשים בלחץץץץץץ

מתן18 28-07-08 02:41

חברה תודה על המחמאות,שמח שאהבתם

:ok:

Snacks 28-07-08 02:43

תעשה עוד כאלה :)

Ferrari F430 28-07-08 16:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן18 (הודעה 595837)
חברה תודה על המחמאות,שמח שאהבתם

:ok:

בכיף:p

איזה מונה הודעות יפה יש לך.. 4747.

monster 28-07-08 16:46

dr.muscle אתה צריך לשנות את הכנוי לד'ר באן:lol::lol::lol:

gman 28-07-08 17:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי monster (הודעה 596185)
dr.muscle אתה צריך לשנות את הכנוי לד'ר באן:lol::lol::lol:

ואתה עכשיו כנראה תצטרך לשנות לbanned-monster ...

Dr. Muscle 28-07-08 17:35

חס וחלילה מונסטר זה אח יקר

monster 28-07-08 17:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dr. Muscle (הודעה 596216)

:emb1:

Ferrari F430 28-07-08 21:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 596216)

אבל אם זה היה מישהו אחר אז בכיף..:8:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:42.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ