![]() |
תודה רבה על התשובות, אז בעצם יש לך סוג של abc *4 פעמים בשבוע...
אני מאוד מסכים עם הדרך חשיבה שלך ומאוד אוהב אותה, וכל הכבוד על ההחלטה לקחת אוף סיזן ארוך כדי להפציץ בתחרות הבאה שתשתתף בה! תיארתי לעצמי שאתה עושה עכשיו סקוואטים - כמו שאמרת בעצמך זה תרגיל חובה בכל תוכנית :) בהצלחה, אני לגמרי בעדך! |
פשש סוס גבר.. בהצלחה!
|
איך הולך אימון הרגליים שלך?
|
ניראה מצויין אחי, שיהיה לך המון בהצלחה !!
|
עזרה- אין לי תמונה בשם שלי, איך אני מכניס את התמונה הזאת לשם?http://img165.imageshack.us/my.php?image=170708dg5.jpg
|
אי אפשר ...
|
ציטוט:
הבחור מזריק לבן אדם רגיל זה יראה כמו שואה :p |
ציטוט:
באדמור אם אתה רוצה עזרה בתפעול תמונות ובפורומים.. תפנה אליי אשמח לעזור לך... |
ציטוט:
הוא כתב שאולי זה לא נראה הגיוני כל כך אבל הוא נקי מחומרים כי חשובה לו יותר הבריאות |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מתחיל בגמישות ומתיחות ובכמה סטים של פשיטת ברך לחימום ואז עושה 6 סטים פושטי ברך ואחר כך סקוואט בסמיט משין( רק שם אני מרגיש ת'רגליים) 7 סטים וממשיך למכשיר שאני לא ממש יודע איך הוא נקרא, זה לחיצת רגליים שהגוף נמצא על מסילה נעה ועליה מניחים את הפלטות שם עושה עוד 7 סטים, אחר כך מכשיר כופפי ברך עושה 6 סטים ומשם דד ליפט עוד 5 סטים, בסוף תאומים בישיבה 8 סטים ובעמידה 8 סטים בסופר סט. בסוף האימון 5 דקות גמישות שיחרור ומתיחות. |
ציטוט:
דרך אגב אהבתי את התמונה זה נראה שנכנסת לכושר מטורף..יותר טוב משנה שעברה לדעתי יש לך סיכוי טוב בקטגוריה שלך השנה.. נבוא לעודד אותך!!! |
הוא אמר שהוא לא מיתחרה השנה
|
ציטוט:
:)תודה, לא מתחרה השנה רק ב-2010 וגם לא בטוח, נראה לפי המשקל והמאסה שאגיע אליה. |
תותח אני זוכר אותך עוד מהכרטיסי ביקור האלה באתר .
|
עוד תמונה בלי גופייה,ישנה יותר מלפני כמה חודשים. לא שזוף....בחורף.
http://img65.imageshack.us/my.php?im...2082300yv6.jpg |
ציטוט:
|
ציטוט:
אפשר לומר ש-5-6 שנים מתאמן ברצינות ועוד עם 5 תחרויות באמצע שידוע שיצאתי בהם לחיטוב וזה בלם את העליה במאסה. |
ציטוט:
כמה זמן לוקח לך אימון כזה? |
ציטוט:
אפשר לשאול מה משקלי העבודה שלך ? לדוגמה סקוואט בסמית משין ? פשוט זה קצת מוזר, איך אתה יכול להיתקרב בכלל להאק סקוואט לאחר סקוואט בסמית 8 סטים ופושתי ברך 6 סטים ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מתאים מתאים לו, 13,510 מהן זה בדיבורים כללי .
|
זה כמו שתגיד כתפיים זה כמה שרירים....
רגליים זה שריר גדול ומורכב, אבל זה עדיין "חלק" אחד. בכל אופן, 45 סטים לרגליים? כמה זמן לוקח לך אימון? ציטוט:
|
ציטוט:
ליד (כל היד מהכתף עד לסוף האצבעות) אפשר לקרוא לזה שריר אחד?! וזו דוגמא טובה מאוד כדי שתבין את זה כי הרגל היא בעצם כמו היד, מבחינת שרירים ומנופים אם אתה מבין למה אני מתכוון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עבודה על הגב(הרחב גבי) היא קירוב שחמות- תנועות חתירה ומשיכה, הכל באותו מישור ואילו עבודה על הרגליים דורשת כפיפה של הברך(שזה שריר אחד), פשיטה של הברך(שזה שריר נוסף) והרמת עקבים(שזה עוד שריר נפרד) + שריר נוסף שמתקשר לרגליים זה הישבן. אמרתי, תחשוב שהרגל היא כמו היד: התלת ראשי הוא ה-4 ראשי של הרגל. הדו ראשי של היד הוא כמו ההמסטרינג של הרגל והאמה ביד היא כמו התאומים של הרגל. אימון רגליים דורש נגיעה בכל השרירים הנמצאים וכן, 45 סטים זה לא מעט אבל אין ברירה. |
ציטוט:
בכל אופן, אם זאת הגישה, למה לא לפצל את שרירי הרגליים לימים שונים? |
ציטוט:
|
לא מבין את הבעיה באימון רגליים מאסיבי כל כך ,אם אני שיש לי גנטיקה טובה ברגליים (שזה הדבר היחידי שאני אומר שיש לי גנטיקה טובה בו ) עושה אימוני רגליים של איזה 30+ סטים ,אז למה שאופיר שאם כל הכבוד שיש לי אליו לא בורך בגנטיקה טובה מדי לרגליים יעשה אימונים קשים יותר ? הוא צריך להכריח את הגוף שלו לגדול ,ולפעמים זה אומר לעשות דברים קיצוניים.
|
ציטוט:
אתה לא מסכים איתי שיותר חכם להוריד חצי מהכמות של הסטים, להוריד את כול התרגילים המיותרים כמו כפיפות ופשיתות (שתאכלס למתאמן רציני לרוב זה די מיותר, וזה לא הכרחי אלה תרגילים שיוכולים "להוסיף) בו נקרא לזה ככה) ולהיתמקד על הסקוואט - לחיצת רגליים ודד ליפט סטיף לגד ! עוד משהו: איך אפשר לעשות פשיתות ברך, 6 סטים של בזבוז זמן, ואחרי זה לעבור לתרגיל חשוב ורציני כמו סקוואט (כשה 4 ראשי שלך כבר מפומפם) ? ואחרי 8 סטים של סקוואט ועוד אחרי זה לעבור להאק סקוואט ? לדעתי כול העשרות סטים האלה מעידים רק על דבר 1, המתאמן לא מתעמץ מספיק ולא משקיע בכול סט ובכול חזרה ! http://israelbody.com/images/icons/icon4.gifסליחה חברה, אבל זה כבר אירוביhttp://israelbody.com/images/icons/icon4.gif |
ציטוט:
מסכים איתך שזה סידור קצת בעייתי ,אבל אם זה עובד בשבילו ? קטונתי מלהעביר ביקורת |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש ויש אנשים ,ולא כולם מגיבים אותו דבר לאימונים ,תהיה סמוך ובטוח שאופיר ניסה לא מעט דברים ,ואם הוא הגיע לתוכנית כזאת זה רק אחרי ניסוי וטעייה |
ציטוט:
6 סטים סקוואט 5 סטים דדליפט +איזה 4 סטים חירטוטים הוא יכול להשקיע הרבה יותר טוב בסקוואט מאשר בכפיפות בירכים(!!) אתה בכלל משווה בין שניהם כתרגילים לרגליים? |
סוסף סוטף דיון איכותי תומר כול הכבוד על זה אפשר באמת להיתוכח אני אישית חושב שאימון רגלים טוב חייב להיסתים בכאב של 3ימים ואז קשה לעבוד עוד פעם באותו שבוע
|
ציטוט:
|
להלן תגובתי לגבי אימון הרגליים שלי:
נכון שזה אימון מטורף ואינטנסיבי, אני כמו רוב מפתחי הגוף עשיתי את אותה טעות חמורה בעברי והיא לא לעבוד על רגליים, הייתי בא לאימונים נותן גב, ידיים חזה וכתפיים ואת הרגליים הייתי משאיר מאחור לכן היום אני נענש על כך שכן פלג גופי העליון השיג את פלג גופי התחתון ולכן אני חייב לאזן את השניים ולאמן את הרגליים בתוכניות שונות ומגוונות, פעמיים בשבוע והמון סטים כמו שכתבתי. אכן הדיון על אימון הרגליים שלי רלוונטי ונכון, אל נשכח שאני מתחרה והאימונים שלי הם לא עממיים, הם חייבים להיות אינטנסביים וקשים וכמו שאמר ארבל והוא הבין נכון שאכן ניסיתי כבר המון שיטות ורמות והגעתי למסקנה שרק אימון כזה עם שינויים כמובן בטווחי החזרות גרם לרגליים שלי לגדול ואכן הם גדלות! אני כבר מזמן לא מאמן את השרירים שאני אוהב לאמן אלה מסתכל בראי ובוחן טוב טוב את הפרופורציה ואז מכין תוכנית אימונים עם דגש על השרירים החלשים, אני חושב שמי שמגדיר את עצמו b.b חייב להתנהג כך גם אם זה לא נוח או קשה! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ