![]() |
ציטוט:
|
canonball shoulders... עכשיו הבנתי את הביטוי :)
|
חשבתי שהגבתי:(
בכל מקרה אחי ניראה מרשים מאוד! רואים ורידים כמו שציינתה שיראו במפגש בוינגייט אצל בראנצ':flowers: בהצלחה:boxing: |
נראה מעולה בתמונה השנייה.
|
גב מסמיפלצתי בהצלחה גבר!!
|
ציטוט:
בהצלחה גם לך. אני מבטיח ורידים באוזניים....בגב לא חוכמה. כל יום אני מגלה וריד חדש בגוף. |
ציטוט:
דבר איתי טלפונית כשאתה יכול ,אני צריך לצעוק עליך קצת על משהו ששמעתי :nono: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נראה מעולה ! אפשר קצת נתונים גובה משקל היקפים ?
|
גב יפה מאוד ! בהצלחה בנאדם ! מאמינים בך !
|
ציטוט:
משקל 95-96 קילו גובה 1.82 |
ציטוט:
איך אתה רוצה להיכנס לקטגורייה "עד" 82 אתה צריך להיפטר מ 13-14 קילו !?!!! |
ציטוט:
אבל עדין זאת עבודה קשה וזה די "לאנו תגוף" בוא נגיד ככה:cool: |
ציטוט:
חוץ מזה, יש לי עוד איזה 4-5 קילו שומן להוריד. כבר 10 קילו ירדו. אני מעדיף להיות 82 בקטגוריה של עד 82, מאשר להיות 84 בקטגוריה של עד 90. נכון לעכשיו, אני לא מסתכל על המשקל, עושה כל מה שאפשר, הכי טוב. שבועיים לפני התחרות אני אראה איפה אני עומד בדיוק. :sbb4: |
גב מפלצתי,מזכיר מאחורה את בטיסטה עם הגב.
|
80 קילו לבנאדם בגובה שלך נראה לי טעות גדולה אבל בהצלחה
|
נראה מאד מרשים אף על פי שקשה לשפוט מתחרה ע"פ תמונות כאלה. הגב באמת גדול, אבל משום מה נראה שיש טיפה חוסר פרופורציה בינו לבין הזרועות ( קטנות יחסית בהשוואה לגב). תקן אותי אם אני טועה.
|
כל הכבוד אחי מאחל לך בהצלחה, מהיכרות קטנה שלי וקריאת ההודעות שלך אפשר להבין שאתה בן אדם שמאוד אוהב את התחום ומשקיע את כל כולו בשביל הספורט הזה מגיע לך את כל ההצלחה שבעולם
|
ציטוט:
מאז החיטוב איבדתי טיפה, אבל בהחלט הזרועות לא קטנות. מסכים איתך שבצילום הן לא נראות משהו. שוב תודה לכל המעודדים. ועוד הערה - עדיף להיות 81 קילו בקטגוריה של עד 82, מאשר להיות 83 קילו בקטגוריה של עד 90. אני אהיה חכם יותר בעוד שלושה-ארבעה שבועות. בינתיים אני לא מסתכל על המשקל, לא מעניין אותי, רק רוצה להיות הכי מוכן שאפשר. |
בהצלחה בתחרות נראה גדול ומרשים
|
נקווה שתשתתף בתחרות ולא תשתפן ברגע האחרון
|
למה שישתפן?
|
מפחיד ביותר..
בהצלחה בתחרות. |
ציטוט:
|
לא מדובר בכניסה לעזה
תחרות היא גם חוויה מי שמכין את עצמו טוב יכול רק ליהנות ביום הזה הסבל הגדול הוא בהכנה עצמה לכן אני בטוח שהבחור יעלה וגם יעשה חיים ויראה טוב איזה מקום הוא יגיע זה כבר סיפור אחר שלא תלוי בו אבל אין שום סיבה להשתפן או לברוח אלא רק להתגאות במה שהשגת |
ציטוט:
|
ציטוט:
שנה שעברה ממש לא הייתי בכיוון של להתחרות, עשיתי חיטוב בשביל עצמי. לא הגעתי לאחוזים ולמסה של תחרות. בתחילת תקופה המסה של השנה שעברה, זרקתי לאוויר את העניין של התחרות. קיבלתי הצעת עבודה מפתה, שלא היתה מאפשרת לי להתאמן כמו שצריך, לכן החלטתי ללכת עם הקריירה...(בכל זאת, לא סתם למדתי מקצוע). בסופו של דבר, החלטתי ללכת עם הלב, ועזבתי את העבודה ההיא. התחלתי לעבוד בחדר כושר ומאז הכל היסטוריה. אין מה להשתפן, אם אני לא אזכה במקום ראשון בתחרות ראשונה, לא יקרה כלום. מה שבטוח, אני לא אבייש את עצמי, אביא רמה יפה מאוד של מסה ושל חיטוב. |
סבבה ,בהצלחה בתחרות
|
גם אחרי התירוצים ומצלמה של שני שקל אתה חיית על
בהצלחה יא תותח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ