![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
חזק!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תכלס |
טוב לכו להיזדיין
|
מצד שני הוא מזיין, וחצי מהפורום פה לא עושה גבות ולא מזיין
השאלה מה נחשב יותר גבר לזיין ולעשות גבות, או לא לזיין ולא לעשות גבות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכל מקרה עזבו תבן אדם מה אכפת לכם מה הוא עושה, חיים שלו |
אתה עושה גבות?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נו אז הוא מוריד גבות, מה רע בזה ?..
מה הוא צריך להיות חד גבה, אני לא מבין ?.. למה רוני קולמן מוריד שערות מהבטן,חזה,בית שחי,תחת,רגליים, ומה לא ?.. זה אומר שהוא הומו ?... נאור, תגיד לה שאתה לא אוהב אותה וזהו, ושאתה אוהב מישהי אחרת, אבל לא בגללה נפרדת מימנה, כי זה קרה אחרי שנפרדתם .. |
ציטוט:
כמו שקוקסינלים עושים.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:sweatdrop: תסלח לי... שכחתי שיצאתי מהארון... תודה שהזכרת לכולם...~_~ |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
האמת שאני לא מבין למה להעלות את הנושא לפורום, זה נושא בינך לבינה.
מתוך הכבוד שאמור להיות לך אליה אתה אמור לענות מה שאתה חושב לא מה שחברים מהפורום יציעו לך. אם כבר לייעץ, אז אני בראש של מזוז. |
ציטוט:
|
ציטוט:
וואלה צודק ב100% אחי |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחח די די איפה אני חחחחחחחחחח אני מת פה חחחחחחחחחחחח פינטו שים זין על כולם פה ולבחורה מקסימום תן מצלמה לראש |
יחבורת מוצצי בולבולים ימזדיינים בתחת הבנאדם הזה יותר סבבה מכל אחד פה מה זה משנה אם הוא מוריד גבות?
|
ציטוט:
|
לא טעיתי פשוש
|
ציטוט:
בוא נגיד שבהרבה הודעות שלך אתה מזכיר את זה שהפורום פה גדוש בילדים ושאתה לא אחד מהם. |
מרימים כאן להנחתות
"מה לומר לזאת שאני אוהב אותה" ואז בא אחד ועונה לו "פחחח אני מזיין כל יומיים" מבין? |
ציטוט:
|
אז באים כל החבר'ה המבינים פה באשכול ואומרים ל"x" מה הם עשו או היו עושים במצבו.
אני בספק אם 95% מהתגובות כאן באות על רקע ניסיון... והגבתי מה שהגבתי דווקא לטובתו של נאור אם תשים לב, אחרי שמישהו פה קרא לו "עושה רושם על הגברים כאן"... טוב עזובתי בקיצר לא מעניין אותי אם אנשים חושבים שאני מתנשא, בעצם זה די מעניין לי תתלתלים בביצים |
ציטוט:
עצם העובדה שהם חושבים שכל פעם שאתה מזכיר את המילה "חברה שלי" הם מפרשים אתזה כהשווצה כבר מסביר הרבה. ואני לא מתיימר להיות מבוגר או משהו, סה"כ גם אני צעירון בן 17, סתם מביא את חוות דעתי בנושא |
במצבים כאלה ממליצים רק מנסיון.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חשבתי אתה לפחות בן 22 :XDemoticon: שפת הדיבור שלך זהה לשפתו של אבשלום קור :winked: |
ציטוט:
את השפה הגבוהה קיבלתי מהפורום, סתם איכשהו עלתה רמת הכתיבה שלי, במציאות אני לא מדבר כמו שאני רושם בפורום. |
איך אפשר לבזבז על בחורה מבאר שבע 6 אלף שקל ???!?! מי הטמבל
בבאר שבע ב6 אלף שקל אתה מזיין את כל הבנות בבאר שבע באמא שלי |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ