![]() |
ארבל מאסה יפה... אהבתי את ידיים... רואים שאתה בחור רציני, בהצלחה =]
|
ארבל זה רק אני או שיש לך מותן ממש לא צרה? (בלי להעליב)
נ.ב - שוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר נ.ב.ב - כמה אתה עושה דד ליפט? שמעתי עליך דברים טובים בקשר לדד ליפט :) |
ציטוט:
arbel zafriri פשוט תחפש לפי השם תוסיף אותי בשמחה. |
ציטוט:
דד ליפט נכון לאימון קודם : 180 קילו ל6-7 חזרות 220 לRM1 כשבסוף החזרה עמדתי עם המשקל בידיים כמה שניות טובות . דד ליפט מגובה ברך : RM1 שלי זה 245 קילו . ובנוגע למותן : זה נכון באופן חלקי ,כשאני חטוב מאוד המותן שלי נעלמת כמעט לגמרי ,היא האיזור שאני אוגר בו את רוב השומן שלי ,אבל מבחינתי זה סבבה ,כי תאכלס לא ממש מעניין אותי מה מצב המותן שלי כרגע ,אלא איך היא תראה על הבמה . |
פיי מלגזה אחי איזה חיה רעה !!
בהצלחה בהמשך..:bow: |
מסיבי בטרוף אחרי חיטוב אתה תראה ממש ממש טוב!
מה נותר להגיד?..בהצלחה חבר! |
בקשר לסרטים , משקלים יפים אבל למה עם הstraps ?
|
ציטוט:
|
וואלה סבבה .
כמה משקל אתה חושב שהרצועות נותנות לך ? |
ציטוט:
לא עוד הרבה משהו באיזור ה10 קילו תוספת ,כי כבר עשיתי 180 בלי רצועות ,הבעיה היא שבאמצע הסט כשהגב שלי עוד יכל למשוך עוד ,האחיזה שלי ברחה והמוט החליק לי ,וזה כשהיו לי לפחות עוד 3 חזרות לתת קטעים כאלו מחרבנים אימונים,והעדיפות העליונה שלי זה בכל מצב לתת את כל מה שיש לי באימון. |
ניראה מצוין אחי :)
|
כפרה עליך יהודה
תודה רבה רבה |
כמה שאתה כעורררררררררררררר!
כפרעלייך, נשמאמי של אבא. :flowers: |
ציטוט:
|
אתה גודל מיום ליום אחי. מאד התרשמתי מהמסה שלך, וגם הפרופורציות מעולות ( החזה אכן דורש שיפור קטן). בנוסף, אתה גם לא על אחוז שומן גבוה בכלל. יש לך עוד מאסה ארוכה להפציץ, ועכשיו זה הזמן לשלך להפוך מבחור גדול לטנק!
|
וואי יותר מ1000 כניסות..פעם הבא צריך להביא מצלמה דיגיטלית ;)
וחברה זה באמת זכות להיות באותו חד"כ עם ארבל,כל יום אתה נדהם מחדש...:sbb4: |
ציטוט:
:):):):) אתה מפריז בערכי יש חבר'ה הרבה הרבה הרבה יותר מרשימים ממני (רמז דק לשרשור תמונות של עמית ספיר ממש כאן בזירת הגולשים) |
מה אתה משווה אותך לעמית ספיר, תגיד טימה,סטאטס..
לא צריך להפריז.. לנושא: נראה מגניבול, רגליים מפחידות.. |
ציטוט:
אתה רושם הודעות רק כדי להרגיז ? מי השווה לעמית ציינתי את העובדה שיש פה אנשים הרבה יותר מרשימים ממני ועל הדרך פרגנתי לחבר . |
להרגיז..
ואללה אני לא מכיר אותך ביכלל וגם הבאתי מחמאה, איך אני מרגיז O_o בקיצר רק הוספתי את זה שהזכרתה את עמית ספיר ^^ ....... |
מאסיבי ביותר אחי כרגיל לדעתי נראה טוב מאוד...!
חזה אבל דורש שיפור והרבה ביחס לשאר הגוף מקווה שאתה מודע לזה... חוץ מזה אתה תרעיד את הבמה ב-2010. |
ציטוט:
ידוע חזה זה בעיה ,אבל הוא משתפר טוב לפני שנה לא היה חזה בכלל חחח |
ארבל, תוכל לענות לי ולהגיד באיזה אחוז שומן רוב השומן מתחיל להישרף מהמותניים ונהיה כבר V טייפ יפה?
|
ציטוט:
אצלי כשאני יורד מה10 כבר לא נשאר שם כלום כמעט ,אבל חוזר מהר ברגע שאני עולה מעל ה10 |
נראה אחלה, צורה יפה בגב, הסייד צ'סט זו אחת הפוזות שנראית פחות טוב באוף סיזן ככה שאין לך מה להתאבס עליה. סה"כ צעדי ענק בכיוון הנכון.
|
ציטוט:
תודה רבה על ההודעה התומכת. |
תן חיטוב תראה טוב
|
יש מסה יפה...לפי התמונות אתה נראה בסביבות 20-22 אחוז
לא יודע איך אנשים הגיעו לפה שאתה 13 כי 13 זה יחסית חטוב |
תאכלס ארבל שכחתי לציין בתגובה אחי...
כמה אחוז שומן אתה עכשיו ? כי זה נראה כאילו יש פה איזה 17-18.... |
ציטוט:
:):):):) אתה ממש לא בכיוון ,פשוט תמונות באיכות חרא :) |
ציטוט:
:D ... |
ציטוט:
22% שומן אם היית רואה מה זה לא היית אומר את זה גם לא בצחוק. הוא נמצא על 16~% |
20-22 אחוז ? תאנוס אותו עוד קצת..
גג 14-15. |
massivi meod
lo roe siba leitbaes meatmunot gam batmunot aele efshar lirot sheata gadol kol a kavod ahi ata karnaf rezini |
ציטוט:
תודה רבה גם לך לא חסר ידידי הרוסי OLD SHCOOL ! |
איזה קרנף אתה שאלוהים ישמור!
באמת התמונות באיכות לא משהו וגם התאורה חרא אבל עדיין רואים שאתה קרנף! |
תמונות באמת מרשימות..!
כל פעם שאני רואה תמונות שלך..חודש..אחרי חודש..אחרי חודש..שינוי מטורף כל פעם..בהצלחה בבמה..גוף אלילי...רק איפה הרגלים תגיד לי?כנראה שוקלות יותר מדי מגהבייט |
ציטוט:
|
מאסיבי מאוד!
|
הוא בין 13 ל 15 אחוז, זה בסדר גמור לבחור שרק רוצה להעביר את הקיץ בשלום ולא מתחרה כרגע.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ