![]() |
תגידו שאלה שנייה..
הגיוס שלי ב-16.3.09 והגיבוש צנחנים בחודש 11. עכשיו בחודש 11 אני לא אוכל ללכת לגיבוש.. יש מצב להזיז את הגיבוש לפברואר נגיד מבלי לפגוע בתאריך גיוס? שווה לנסות לדבר איתם או שהם אטומים? |
17.11.08 צנחנים תאריך פצצה
|
ציטוט:
|
מרץ 09 יש צנחנים
|
ציטוט:
יש גיוסים קרביים רק בחודש ה-8 , 11,3.. יש מצב אתה בן יחיד או פרופיל נמוך בלי שתידע? |
ציטוט:
והסיכוי שתוכל להזיז את הגיבוש בלי לפרוע בתאריך גיוס קטן ואפילו קט מאוד |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מקווה שאני אתגייס מחדש באוג' הקרוב :)
(עובר לקרבי אחרי חצי שנה של סבל בג'וב) בהצלחה לכולם :) |
ציטוט:
|
לא התקבלתי לשום קרבי אחר!
אני רוצה צנחנים! רוצה גיבוש! אבל לא בתארך שנתנו לי! רוצה להשאיר את אותו תאריך גיוס (3.6.09)! כי הוא בא לי בן :):):):)! מבין אחי :whistle: |
ציטוט:
|
לא לא יסטלן אחי...
אני מתגייס ב-3... ב10 הגיבוש שלי ואני רוצה לדחות אותו ל-2! |
ציטוט:
|
ציטוט:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 - גיבוש 11 12 שנת 2009: 1 2 - לפה אני רוצה להעביר את הגיבוש 3 - גיוס 4 5 6 7 8 9 10 11 12 |
ציטוט:
אני לא חושב שזה אפשרי כי זה חודש לפני..אבל עדין אתה לא תעבד כמום עם תתקשר ותנסה או עדיף שלח מכתב בדואר(לא פקס) אבל תיתן סיבה ממש טובה כמו טיסה לחול או משהו כזה שאי אפשר לדחות ותרשום שצנחנים זה שאיפת החיים שלך וזבה תראה רעל |
ציטוט:
|
דינו תתקשר ללשכת גיוס תביא להם תאריך מדוייק, שעה מדוייקת ומקום שאתה רוצה לעשות בו את הגיבוש. אם אתה רוצה אתה יכול גם לבקש שיעשו לך גיבוש קל יותר עם פחות אנשים ושהמפקדים יקלו עליך ושלא יעשו לך מסעות של יותר מ2 קילומטר.
חי בסרט.. |
ציטוט:
בחודש 2 יש כמובן גיבוש נוסף של צנחנים.. |
ציטוט:
פברואר יא גזור |
תגידו יש איזה פורום של מתגייסים משהו שאפשר לשאול שם שאלות,מה עושים בגיבוש,דרכים להתאמן אנא ערף כל מיני כאלה..?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://yehida.org/modules.php?name=F...e593230968098c |
the sun יא צעיר
|
17/7
|
ציטוט:
|
איזה צעיריזם
oyabon יא צ'ונג. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ