ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   9 במאי - C Днем Победы! (https://israelbody.com/showthread.php?t=34484)

Nicolas 09-05-08 20:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Olimpia
רוסיה מוכרת נשק ישן שאין בו כבר כל תועלת לעצמה ומכרת נשקים ישנים פגי תוקף למדינות אחרות.
חוץ מזה עם מדברים ככה...רוסיה מוכרת וארהב נותנת להם כסף לקנות את הנשק.
על תשכחו שארהב היא במקום הראשון שלא נותנת לנו לפוצץ תצורה לעזה הזאת

גם אני חשבתי ככה אחי אבל לא, לרוסיה יש טכנולוגיה פיזדטס מפותח והם מוחרים אותה כדי לממן פיתוח נשק יותר מפותח, אז אל תזלזל בנשק הרוסי

Mr.Olimpia 09-05-08 21:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nicolas
גם אני חשבתי ככה אחי אבל לא, לרוסיה יש טכנולוגיה פיזדטס מפותח והם מוחרים אותה כדי לממן פיתוח נשק יותר מפותח, אז אל תזלזל בנשק הרוסי

אני בן אדם הכי אחרון בעולם הזה שיזלזל ברוסיה....ולא הבנתה אותי נכון...
אני יודע שלרוסיה יש טכנולוגיה...אבל את הדדברים הכי טובים של רוסיה היא לא מוכרת אלה מוכרת נשק ישן שלה....ומשהו הכי חדש משאיר לעצמה קפיש ?

iinader 09-05-08 22:59

с днем победы!!!!
россия свещенная наша
самый светой день который может быть

gman 09-05-08 23:15

אנטון תרשה לי רק לתקן אותך, זה יום הניצחון על ה"פאשיזם", ולא מלחמת העולם השניה הרי שהיא נמשכה עם יפן עד הראשון לספטמבר...

Antonator1 09-05-08 23:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman
אנטון תרשה לי רק לתקן אותך, זה יום הניצחון על ה"פאשיזם", ולא מלחמת העולם השניה הרי שהיא נמשכה עם יפן עד הראשון לספטמבר...

צודק. אפילו נדייק ונגיד שזה יום הכניעה ללא תנאים של גרמניה.

Bodybuilder 09-05-08 23:22

בוש ובין לדאן - הם היו שכנים בעבר LOLOLOLOLOL
בוש הבן :):):):) זה טרוריסת מס' 1, ורוסיה מוכרת נשק לסוריה ואירן כי פוטין מלך שדואג לרוסיה ואיכפת לו מרוסיה והוא מנסה להכניס כסף למדינה בכול דרך אפשרית בלי להיסתכל על אחרים, לעומת אולמרט או בוש הבני זונות ששמים זין על הארץ שלהם !

ממליץ בחום לכולם לראות את הסרט - רוח הזמן - תבינו על מה אני מדבר, ומי זה בוש :diractor:

PUTIN + MEDVED^EV = ניצחות !!!!!!!!!!:boxing: :diractor:

YONI 10-05-08 07:43

ראיתי את הטקס שהיה בכיכר האדומה זה היה משהו מטורף באירגון שלו היו שם מאות לוחמים בדרגות הכי גבוהות היה באמת משהו מרשים

ran7 10-05-08 08:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי StaSus
בואנה , אתה אחד הילדים החסריי שכל שיש..
קצת ידע כללי..

מה אתה משחק אותה יודע?

maorstyle 10-05-08 11:18

נערך****

maorstyle 10-05-08 11:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun
מה נעלבת? נתתי תגובה שהביעה את מה שהבנתי מהפוסט: כלום.
עכשיו יותר ברור לי ):

אתה צריך יותר לשתוק כל פוסט אתה מגיב על כל דבר יש לך מה לכתוב תגיד אתה מתאמן בכלל או שאתה משתמעם מול המחשב ויש לך חוסר בחברים?
(ולא אני לא מנסה להגן על אנטון ואני לא סובייטי)
פשוט הייתי חייב להגיד לך את זה ושתיהיה בעניין שבגלל אנשים כמוך איכות הפורום יורד
אין כימעט הודעות שלך בפורמים אחרים חוץ מדיבורים כללי ואולי תגובות בזירת הגולשים...
קיצור תתחיל לסנן תהודעות שלך אולי תעלה תמונות ניראה מה אתה שווה אם כל הדיבורים האלה
ואני לא מתכוון להגיב לתגובה שתרשום לי על זה כי אין לי כח לשחק משחקי מילים אתה רוצה בוא ניקבע איפה שהוא...

rebox 10-05-08 13:41

Sdnom Papede

The Sun 10-05-08 14:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maorstyle
אתה צריך יותר לשתוק כל פוסט אתה מגיב על כל דבר יש לך מה לכתוב תגיד אתה מתאמן בכלל או שאתה משתמעם מול המחשב ויש לך חוסר בחברים?
(ולא אני לא מנסה להגן על אנטון ואני לא סובייטי)
פשוט הייתי חייב להגיד לך את זה ושתיהיה בעניין שבגלל אנשים כמוך איכות הפורום יורד
אין כימעט הודעות שלך בפורמים אחרים חוץ מדיבורים כללי ואולי תגובות בזירת הגולשים...
קיצור תתחיל לסנן תהודעות שלך אולי תעלה תמונות ניראה מה אתה שווה אם כל הדיבורים האלה
ואני לא מתכוון להגיב לתגובה שתרשום לי על זה כי אין לי כח לשחק משחקי מילים אתה רוצה בוא ניקבע איפה שהוא...

העליתי תמונות לפני חודש ומשהו, אתה מוזמן לחפש אותן.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:40.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ