![]() |
יצא לי 26%
|
ציטוט:
|
יצא לי 16% חחח
|
ציטוט:
חחח עלי זה סתם לכיף, ברור לכולם שזה חרטא, עושים את זה לעניין. |
שמישהו יתן פירוש לכול שאלה ואת האפשרויות לבחירה שלה, תודה!!!
|
ציטוט:
צוחק איתך חחח :] |
ציטוט:
תיכתוב לי אבל כפרע עלייך אחי!!! |
ציטוט:
כנס למורפיקס, שב עם המילון וכל מה שאתה לא מיבן תתרגם. רק ככה האנגלית תשתפר, אתה סתם נתקע(מצאתי פוסט להגיד את המילה הזאת) ככה www.morfix.co.il |
ציטוט:
|
אופס. כבר אני מתרגם.
|
המין שלך:
א זכר ב)נקבה עם מי אתה שוכב? א)גברים ב)נשים ג)שניהם האם אתה פוחד מהזדקנות? כן\לא האם יש לך אוסף של תחתוני מזל? האם אתה מסדר גבות? אתה מסתפר א)כשצריך ב)כשכולם כבר יורדים עליי האם היית מגלח את השיער איי פעם? האם הדמות האהובה עליך במשפחה היא אמא שלך? חלאס נו אין לי כוח חחח זה כ"כ קריטי?xd |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שטויות לא רק אני היצטרך את זה יאללה התחלת סיים חחח |
נו מה ניסר אף אחד לא עושה פה טובה קטנה??
|
ציטוט:
|
אני מגיב בימקום יושי מוטו :
"תנחש ותן לגורל להחליט אם אתה הומו" |
ציטוט:
uhahahaa |
חאלס עם השטויות תפרשו לי רגע מה הבעייה... מה איתך logut אתה יודע את ה abc???
|
ציטוט:
:laughing: |
ציטוט:
|
:helpsmilie:
|
26%
:( |
וואו מה אני עושה פה בכלל פורום של גייז!!!!!!
יצא לי 6% וכתב לי: Your a walking, talking, red-blooded hetero guy. way too straight for these modern times mate! ומילאתי הכל אמיתי לא שיקרתי.... תמיד אמרתי שאני לא גייי:P |
ציטוט:
|
23%
|
20% חח ומי משחק אותה
והיה כתוב לי Your a walking, talking, red-blooded hetero guy. way too straight for these modern times mate! |
מה מתרגם לי את זה בבקשה?
|
הכל?!
|
ציטוט:
|
אתה עדיין פה?
|
9. אתה חושב שנהגים טובים נוטים ליהות מאהבים טובים?
10. האם תצא עם משהי ביגלל הכסף? 11.הכרטיס אשראי שלך בתוקף? (קשה להסביר את זה) 12.האם אתה חושב שזה כבר מגוכך לבזבז על חולצה יותר מי 100 שקל? 13.האם האיתה מעדיף להיות? 14.מתיי שהיתה צעיר האיתה מעדיף ליהות? 15. זהה לשאלה מ'ס 13. 16.בפעם האחרונה שהלכתה למסיבה, עשיתה? 17.האם איי פעם טיפחת את שערך? 18.אתה שוטף את פנייך, עם? 19. האם אתה חושב שחברך הטוב סקסי? 20.האם אתה מעדיף? 21.האם איי פעם האיתה מעורב במכות ברחוב? 22.האם איי פעם התנדנדתה ב ירידים?( תערוכות,מגרשי משחקים) 23.מתיי שאתה עובר לדירה חדשה כמה חשוב העיצוב החדש שלה? 24.את השאלה הזאת לא ממש הבנתי. 25.זה יותר טוב ליהיות? 26.אם אתה הולך לישון אם מישהו שאתה לא מכיר, תפעל איך? 27.האם איי פעם הבאתה צעצוע מין(סקס) למישהו? 28.האם לעיתים קרובות אתה משתמש בחומר סיכה במיטה? 29.האם אתה מתחרמן מי פורנו של לסביות? 30.האם איי פעם חשבתה שאתה מאונן(מביא ביד) יותר מדיי? |
43%.
|
יצא לי 16%... כנראה אני זקן מדי (30) בשביל המטרוסקסואליות של היום...
|
23%
|
ציטוט:
המבין יבין.:flowers: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גיא יא תותח. D: |
חחחח חזק החרא הזה....
יצא לי 26%
גם אני ממבוהלי הסקאלה עולה עולה עולה חחחחחחח |
36%
איך נבהלתי ב100% חחח הבנזונה אמר לי להשתחרר.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תישבע זכר עבר אלייכם להקבצה בן?$#%#$% |
26%
אבל לא הבנתי מה רשמו לי בסוף,מישהו יכול לתרגם לי? loosen up my straight mate!these days women like a man with some softer edges to grobe ontoE |
ציטוט:
איזה חתיכת בולבול.. תרגמתי לך הכל ואפילו לא אמרתה תודה:boxing: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ