![]() |
אני זוכר תמונות ישנות שלך,עשית שיפור מעולה!! כול הכבוד ובהצלחה בתחרות!
|
יש לך כתפיים ויד אחורית לא מהעולם הזה..
שיהייה בהצלחה.... |
אהבתי את הכתף, את היד האחורית, את הבטן ( סוף סוף ריבועים סימטרים ) איזה גב מפורט אמאלה רק הלטסימוס דורסימוס קצת חלש לפי דעתי.. בכל מקרה אתה ענק בן אדם! ריספקט!
|
ציטוט:
זה לא שהרחב גבי חלש כמו שהזוקפי גב חזקים בצורה מטורפת ,אם יש משהו שפוגע בעמית קצת בפריסה זה כמות המסה שיש לו בזופקי הגב ,מצד שני זה נותן לו עוד עומק ופרטים בדאבל בייספס מאחורה ,זה הכל עניין של איך הוא יבליט את עצמו בפוזינג בסוף. |
שחכתי להוסיף שיש לו או יותר נכון אין לו מותן :o
|
ציטוט:
זאת נקודה חיובית ותאמת המותן שלו לא הכי צרה בעולם ,אבל המסה שיש לו על המסגרת הדחוסה יחסית יוצרת אשליה של מותן נורא צרה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ארבל בן כמה עמית?
|
ציטוט:
|
הסייד צ'סט שלו מלחיץ!
|
ללא ספק הוא נראה מצויין!
|
סחתיין עמית.
נראה מתאים ביותר לרמה אירופאית. המון בהצלחה בתחרות. |
נראה מעולה בן אדם!
את הנקודות החלשות שלך אתה יודע,שיהיה הרבה בהצלחה באליפות אירופה! |
לי פריסט הישראלי.
בעצם אני מכוון לזה שאתה ממש דחוס במסת שריר , אתה נראה מעולה. החלקים שהכי מטורף אצלך זה הכתפיים, חלקים בולטים וטובים אלו הרגליים (תאומים, 4 ראשי) וגב. לדעתי למצב מושלם ביותר יש לשפר עוד את הידיים והחזה. |
נראה מצויין ויבש לחלוטין רק לא ברור לי למה הבטן שלו לא כזאת בולטת כמו שאר הגוף ?
|
פייי יאאאאא... איזה קרנפון...
עמית, אתה התקדמת המון!!!... אני זוכר אותך מאז 2005 איזה התקדמות עשית חבל על הזמן, בראיון לערוץ 1, שהיה לא מזמן, המצלמה ממש הקטינה אותך, והוציאה אותך פחות מרשים ממה שאתה באמת, גדלת המון!! אפשר לדעת, מה ההיקף יד שלך כרגע,אחוז שומן,גובה,ומשקל ? ובהצלחה בתחרות, זה בדיוק ביום של היום הולדת 18 שלי בעזרת ה'.. |
עמית שיהיה לך בהצלחה בתחרות, ומקווים שתחזור עם מדליה!
גאים בך תותח. |
לפי דעתי נראה מצוין..
ושיהיה רק בהצלחה =] |
חייה אין מילים !!!!!!!!!!!!מקווה ליות ככה בגיל 20
|
פשט תותח אין מילים נראה פצצה..
ואתה ארבל הר אדם ?! אתה גבוה מאוד או שהוא פשוט נמוך ? לבד הוא נראה ממש מפלצת פתאום אתה עומד לידו,אין מילים o_O |
ציטוט:
ושמע ,אם אני נראה גדול ליד חבר'ה כמו עמית כנראה שאני עושה משהו נכון הא ?:) |
אחי נראה מצווין רק יש איזה משהו בחזה לא יודע זה כזה מוזר !
רגליים פצצה מאוד אהבתי ! בכללי נראה טוב מאוד יאללה אחי תשקיע ותן לנו פאקינג כבוד סומכים עליך פה ! למרות שעבר החג ! חג שמח אחשלי ! ארבל דרך אגב התמונה הראשונה רק ממחישה יותר ויותר את מה שאמרתי לך אז :] |
ציטוט:
תזכיר לי ? |
בהצלחה עמית!
יש סיכוים טובים שתגיע לגמר עד 80 |
ציטוט:
|
נראה אחלה רק יש משהוא די מוזר בחזה שלו
יד אחורית מרשימה |
חח..
סליחה שאני נדחף לכם, ארבל, לפי דעתי, צריך להניח לנושא. אור אמר את שלו, ואתה אמרת את שלך.. שניכים חברים ממש טובים, נכון ?. חבל להיסתכסך עכשיו על זה.. אני מציע, לכם לפתוח חומס צבר ולעשות סולחהההההההההההההה... אתם סתם טוחנים פה מים... ייאלה לילה טוב לכם.. |
ציטוט:
|
ארבל ואור היקרים אתם יודעים כמה אני אוהב אתכם
למה כל הוויכוח הטיפשי הזה... ארבל לך יש מדינה לשרת ואתה אור יקרנף הגעת ללוס אנגל"ס ואתה לא מעדכן... תפסיקו אם השטויות זה רק ספורט צריך לאהוב את זה כל אחד מבפנים ולעזור אחד לשני כדי שהתחום יפרח לא להגיע לשטויות כאלו ומריבות פשוטות.... אוהב אתכם תותחים נאור זיו |
ציטוט:
כפרה על הנשמה היפה שלך נאור ! אבל למה מיוזר חדש ? יש לך יוזר בפורום ,שכחת את הססמא או משהו ? |
אכן שכחתי שטויות....
אוהב אותך לך לישון אתה צריך לנוח קצת.. אני יהיה פה במהלך השבוע ואם אני כבר פה אני ימסור לכל חברי הפורום שבזכות ימי החג שעברו עלינו שכל אחד מאיתנו יזכה להגשמת חלומותיו ושתמיד יאיר דרכו של כל אחד בכל דרך שהוא יבחר... אוהב את כולכם ושולח לכל אחד ואחד את הצלחתי נאור זיו נ. ב. ארבל סלח לי אבל אתה מפתיע אותי לטובה מבחינה מקצועית עלה והצלח |
סליחה תיקון.... שולח את ברכתי להצלחתו של כל אחד ואחד מהפורום...
|
ציטוט:
כל הכבוד על ההשקעה שלך באמת אחי, אין אתה פשוט כבוד לירושלמים :clap: ייאלה מתי שאתה חוזר לארץ, אתה בא לאימון בג'אמפ :XDemoticon: אגב כולם מדרבים עליך בג'אמפ, אבל לטובה כן ?... רציתי להוציא לפעול על מה שדיברנו במכון כושר, אחרי התחרות של מר ישראל, אני בספק אם אתה זוכר.. זה היה מזמן חח.. אבל נסעת לחו"ל אז בסוף לא יצא :winked: בכל מקרה, שהיה לך בהצלחה בהמשך אחי, ונקווה לראותך בהקדם בארצנו, אם הגביע של האולמפייה :king: :clap: ושמור על קשר, תעדכן אותנו איך הולך בחו"ל, איך אתה מסתדר עם האוכל וכו'.. :bye1: |
עמית נראה מעולה ושיהיה לו בהצלחה בתחרות..
אור, יש לך אייסיקיו אחי? ניסתי כמה וכמה פעמים להתקין מסנג'ר ויש לי בעיות איתו משום מה :mad: |
יש לא מעט דברים במה שאור אומר אבל בלי ספק זה ממש לא לפה!
נאור בהצלחה לך!!!!! |
ציטוט:
|
מהמפגש הקודם בפורום נתקעו לי 4 דברים בראש:
הגודל+הגובה של גלעד. הרגליים של ארבל. הגודל של לוליק. והכי חשוב- הרגליים+תאומים של עמית- פשוט עשה לי צלקת פסיכולוגית. עמית אני תופס ממך מאוד, ידיים גב כתפיים רגליים- אין מילים בכלל לתאר, הרמה שלך לא נתפסת פשוט. בתור אחד שלא מבין ברמה באירופה- מה הסיכויים שלך להתברג בין ה3 הראשונים? |
ציטוט:
הוידאוים לא מעודכנים! מקום ראשון Andrej MOZOLANI http://www.metacafe.com/watch/276831...from_slovakia/ מקום שני Ahmad Ahmad http://www.youtube.com/watch?v=qKZYP...eature=related מקום שלישי Hristomir Hristov http://www.metacafe.com/watch/208508...builder_fittv/ מקום רבעי Juraj VRABEL לא מצאתי סרטון שלו אז הינה תמונה (זה שבעמצה) http://www.ifbb.com/reports/wg05/photo5.jpg מקום חמישי David PLACHY http://www.horice.org/_gallery/2006-...chy-4393_s.jpg אני חוזר כל הסרטונים והתמונות לא מעודכנים חלקם 2005 חלקם 2006 בהצלחה עמית:1: |
ציטוט:
סמוך עליי זה נאור כפרה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ