![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סליחה טעיתי, באסהאנטר הוא שוודי :(
|
חחחחחחח יסטלן
|
ציטוט:
ללכת לקרבי לאכול חול להגיע לקצה הסיבולת שלך ולקצה השפיות להעריך את החיים .. זה משו שמשיגים רק כמשרתים אם אחים לנשק באיזה חור כשכולם רוצים להרוג אותך .. אני הולך בשביל להכיר את עצמי להעריך את עצמי את החיים שלי זה נראה כמובן מאליו אבל לא |
ציטוט:
אבל תהיה בטוח בזה כי אחכ יכולים לעשות לך בעיות גם אם אתה בא לארץ סתם לביקור ואם אתה נוסע אז המון בהצלחה ושכל הבעיות יפתרו ושבאמת תגשים את המשאלות שלך לדעתי אתה גם הולך על תחום מאד מעניין ולפי מה שאני מנחש מאד קרוב גם לעיסוק שלך בספורט |
מעולה... כמה שיותר אנשים כאלה יעזבו ככה יותר טוב יהיה לנו.
נימאס מהאנשים שעושים טובה שהם חיים פה. |
כמו שרשמו לך אם אתה חושב לעבור רק כדי "להפטר" מהצבא אז תתבייש לך תתרום משהוא מינימלי למדינה (נכון שהיא זורקת זין בחזרה) אבל כמו שאומרים אין לי ארץ אחרת, כל מקום שונאים אותנו, אפילו עכשיו במדינה שלו הערבים מתחילים להשתלט על מקומות העבודה, נמצאים בכל מקום (לפחות בצפון הארץ) זה מורגש מאוד, לא רוצה לחשוב מה יהיה פה עוד 7-8 שנים..
אם אתה רוצה לעבור מדינה בהצלחה, תסדיר את זה עם הגרומים שקשורים לכך ולא צפוויה לך בעייה מיוחדת |
ציטוט:
|
ציטוט:
אוגוסט 6 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אוגוסט 6 כבוד. גם אני יוצא יחידה קרבית אחרי שנה וחודש =ם |
ציטוט:
ואני ביררתי איך זה יילך לי פה לגבי העתיד, וזה לא ממש מישתלם. תודה רבה :) boris19: האמת שזה לא בשביל להיפטר מהצבא, אני הייתי 'מיועד' לקרבי. יש לי קבא ופרופיל טובים, רציתי ללכת עד הסוף לקרבי. אבל עשיתי לעצמי חישובים וצצו בעיות משפחתיות ואמרתי שזאת אפשרות יותר מישתלמת. (ואני עדיין מאוד רוצה לעשות צבא, אני חושב שזאת אחלה מדרגה בחיים) אבל שוב, צריך להיסתכל קצת יותר קדימה. ויש לי הרבה בעיות עם הצבא האמת, אבל מקווה להיסתדר עם זה. |
אז מתי פוטס הפרידה (לא שאני רוצה שתיסע מפה...)?
ותמיד גם תוכל לכתוב מהולנד |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל הכל יכול להישתנות.. כע אני אכתוב משם, אבל אחרי זמן מה כי יש לא מעט סידורים על הראש איך שאני מגיע לשם. וזה עוד אמור להיות לי חופש גדול :unsure: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אשיג את זה, ויהי מה :) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ