ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   האימון שלי היום עם ארבל ואלביישן (סלחו לי על הכותרת הלא מקורית) (https://israelbody.com/showthread.php?t=33377)

The Sun 21-04-08 23:51

טוב לילה שיהיה לכם... אני פורש לצוללת הצהובה מחר אימון על הבוקר ובערב שקילות ומדידות אצל גיל :ם

imported_NIR_B 21-04-08 23:52

אני רואה לא כשר קצת בעיה..

Veron 21-04-08 23:54

חבוב, אין דבר כזה בחור ביישן - יש בחור חסר ביטחון וכדאי שתעבוד על זה :winked:

Antonator1 21-04-08 23:55

ארבל, נראה לי שהכינוי שלי בחברה' צריך להיות The Kid.

Elevation 22-04-08 00:03

טוב, סיכומון קטן.

כשאנטון נכנס למכון, ראיתי בחור סלבי מבולבל לא ממש בטוח לאיפה ללכת. הוא לא ראה תמונה שלי, אז סימנתי לו עם העין.

הנחתי שזה הוא, כי הוא היה בחור גדול למדי, ורוסי בטירוף.

קיצר, הסצנה הראשונה שהוא רואה, זה ארבל מתחת לשבע פלטות של עשרים (3 של עשרים בכל צד, ועוד עשיריה) אחרי שהוא ירד מארבע, כי הכאבים בכתף חזרו לו בדיוק. הוא נכנס לסט, אני מקלל את אמא שלו בשבע שפות, מוריד לו כמה סטירות ואומר לו שהוא מכוער. זה עובד פלאים.

הסיבה שהוא באמת היה עצבני, זה בגלל ששעה לפני זה, נהגתי איתו ועם האישה, אני לוקח פרסה. אמצע פרסה, הרכב מולי חוסם אותי. אמצע צומת, כולם מנסים לנסוע, הרכב הבן :):):):) פשוט עוצר.

דפקתי כמה צפירות, כלום. רוורס באמצע צומת, עוצר פרללי אליו, שואל אותו: "תגיד לי, אתה מפגר?!", וממשיך לנסוע.

הבן :):):):) לא מיהר, שלף ישר: "אמא שלך :):):):)". אני אוטומטית דפקתי ברקס, ואני וארבל באים לצאת. החברה ישר נועלת את הדלתות ברכב, ואומרת שאם אנחנו יוצאים, היא פשוט הולכת הביתה. נוסע מטר משם, שוב עוצר. ארבל צועק לי מאחורה: "תן לי לצאת כוסעמק, תן לי לצאת!!!!!" (הדלת שלו נעולה), אני כולי בעצבים, פאקינג לא חשב לפני שהוא מקלל, הבן :):):):), כלום. החברה אומרת לי שהיא מתחננת שלא, עוד שני מטרים, שוב עוצר, כולי עצבני. קיצר, חניתי, ארבל ישר יצא מהרכב והלך לשם בריצה, הבחור כבר לא היה שם.

היינו עצבניים על זה.

בכל מקרה, לאנטון יש ידיים מטורפות (יחסית לגוף ועקרונית, מאוד מרשימות), אני זוכר קטע מצחיק, שאני שומר עליו בלחיצה, חזרה חמישית או שישית, לא זוכר, פתאום נגמר לו הכוח, הוא צועק עליי: "קלל אותי ברוסית", אני צועק עליו "יובטפויומט" (במבטא ישראלי כבד, סליחה), הבן אדם דופק את הראש במשענת אחורה, איזה שמונה פעמים, כמו חולה נפש, ומעלה את זה לעוד שש חזרות. לא רע.

על ארבל אנטון כבר אמר, אין סיבה אפילו.

ובקשר לחברה, תודה, כיף לשמוע.

tima999 22-04-08 00:08

מה 200 גרם מה ???? אני חשבתי בכיוון ה-500 לפחות אתם לא רציניים אתם!!

ארבל וגבריאל מתי אתה באים לחולון? נרביץ אימון!

arbel2 22-04-08 00:08

כן ,הבחור באוטו היה "קצת" מרגיז.
החיטוב הולך לא רע בכלל,יש כבר ריבועים אני יושב על 12 אחוז שומן עוד בערך שבוע וקצת אני מסיים אותו.מבחינתי אין סיבה לרדת עוד באחוזי שומן כי אני עוד מעט נכנס לעליה ממש ממש גדולה במסה.

אני נורא נהנתי בלרנר ,כי אנחנו תמיד באים בשעות מוזרות.

הזברה 22-04-08 00:08

הייתי בלרנר בשנה שעברה ובשנה שלפניה, מעניין אם החברה עוד זוכרים אותי שם, אני כזה זבלן שכל והיחיד שעשה שם מתח עם משקל...
מהזכרון שלי יש שם כמה וכמה אנשים שהיו גדולים יותר ממני(בעיקר ערבים ולא רוסים ), אבל מעט מאוד אנשים באמת חזקים. המנהל אגב ,מעריץ גדול של HIT ופאוורליפטר לשעבר.

אם אתם קובעים עוד אימון מתישהוא ולא אכפת לכם, תודיעו לי במסר בפורומים בתפוז, אני ממילא חושב לחזור לבקר את המקום לאימון יחיד(כמה חזרות על 110 קילו? פחות מ10 זה לא נחשב...:boxing: )

arbel2 22-04-08 00:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tima999

חולון זה סרט מבחינתי ,בוא לכפר סבא :whistle:

arbel2 22-04-08 00:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי הזברה
הייתי בלרנר בשנה שעברה ובשנה שלפניה, מעניין אם החברה עוד זוכרים אותי שם, אני כזה זבלן שכל והיחיד שעשה שם מתח עם משקל...
מהזכרון שלי יש שם כמה וכמה אנשים שהיו גדולים יותר ממני(בעיקר ערבים ולא רוסים ), אבל מעט מאוד אנשים באמת חזקים. המנהל אגב ,מעריץ גדול של HIT ופאוורליפטר לשעבר.

אם אתם קובעים עוד אימון מתישהוא ולא אכפת לכם, תודיעו לי במסר בפורומים בתפוז, אני ממילא חושב לחזור לבקר את המקום לאימון יחיד(כמה חזרות על 110 קילו? פחות מ10 זה לא נחשב...:boxing: )

בכיף,האימון הבא שאני עושה שם אני מתכנן לעשות אימון גב.

denous 22-04-08 00:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
טוב, סיכומון קטן.

כשאנטון נכנס למכון, ראיתי בחור סלבי מבולבל לא ממש בטוח לאיפה ללכת. הוא לא ראה תמונה שלי, אז סימנתי לו עם העין.

קיצר, הסצנה הראשונה שהוא רואה, זה ארבל מתחת לשבע פלטות של עשרים (3 של עשרים בכל צד, ועוד עשיריה) אחרי שהוא ירד מארבע, כי הכאבים בכתף חזרו לו בדיוק. הוא נכנס לסט, אני מקלל את אמא שלו בשבע שפות, מוריד לו כמה סטירות ואומר לו שהוא מכוער. זה עובד פלאים.

הסיבה שהוא באמת היה עצבני, זה בגלל ששעה לפני זה, נהגתי איתו ועם האישה, אני לוקח פרסה אמצע פרסה, הרכב מולי חוסם אותי. אמצע צומת, כולם מנסים לנסוע, הרכב הבן :):):):) פשוט עוצר.

דפקתי כמה צפירות, כלום. רוורס באמצע צומת, עוצר פרללי אליו, שואל אותו: "תגיד לי, אתה מפגר?!", וממשיך לנסוע.

הבן :):):):) לא מיהר, שלף ישר: "אמא שלך :):):):)". אני אוטומטית דפקתי ברקס, ואני וארבל באים לצאת. החברה ישר נועלת את הדלתות ברכב, ואומרת שאם אנחנו יוצאים, היא פשוט הולכת הביתה. נוסע מטר משם, שוב עוצר. ארבל צועק לי מאחורה: "תן לי לצאת כוסעמק, תן לי לצאת!!!!!" (הדלת שלו נעולה), אני כולי בעצבים, פאקינג לא חשב לפני שהוא מקלל, הבן :):):):), כלום. החברה אומרת לי שהיא מתחננת שלא, עוד שני מטרים, שוב עוצר, כולי עצבני. קיצר, חניתי, ארבל ישר יצא מהרכב והלך לשם בריצה, הבחור כבר לא היה שם.

היינו עצבניים על זה.

בכל מקרה, לאנטון יש ידיים מטורפות (יחסית לגוף ועקרונית, מאוד מרשימות), אני זוכר קטע מצחיק, שאני שומר עליו בלחיצה, חזרה חמישית או שישית, לא זוכר, פתאום נגמר לו הכוח, הוא צועק עליי: "קלל אותי ברוסית", אני צועק עליו "יובטפויומט" (במבטא ישראלי כבד, סליחה), הבן אדם דופק את הראש במשענת אחורה, איזה שמונה פעמים, כמו חולה נפש, ומעלה את זה לעוד שש חזרות. לא רע.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נשבע לך צחקתי כל כך הרבה מהתגובה הזאת אחי !!!
חחחחח

הזברה 22-04-08 00:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
בכיף,האימון הבא שאני עושה שם אני מתכנן לעשות אימון גב.

יש לי מבחן עוד שבוע וחצי ,עד אז אני חורש ברחובות, אח"כ חוזר לירושליים ואני אשלח לך מסר...
גב זה החלק החזק שלי.

Elevation 22-04-08 00:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי הזברה

חזה זה החלק הכי חלש אצלי, תשע חזרות שכמעט מתתי בשבילן.

אתה מוזמן לאימון מתי שאתה רוצה.

Antonator1 22-04-08 00:18

ציטוט:

חזה זה החלק הכי חלש אצלי, תשע חזרות שכמעט מתתי בשבילן.

אתה מוזמן לאימון מתי שאתה רוצה.

החזה דווקא נראה לי יותר טוב מהידיים אצלך... בכללי הוא די טוב יעני.

Elevation 22-04-08 00:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tima999

חשבת על שניים?

יש מצב לאימון משותף השבוע, כל השבוע אני בת"א. נארגן משהו.

Elevation 22-04-08 00:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
החזה דווקא נראה לי יותר טוב מהידיים אצלך... בכללי הוא די טוב יעני.

הידיים אצלי יחסית קטנות, כי העצמות בהן לא עבות.

החזה מאסיבי, אבל לא חזק כמו הגב.

הגב והרגליים שלי לא רלוונטים לשום מכונה כבר כמעט שנה, ואני מתאמן רק קצת יותר משנה.

החזה... החזה לא חזק כמוהם.

מה גם, שהתחלתי להתאמן בחיטוב סה"כ, עשיתי רק מאסה אחת של כמה שבועות, לא הייתה לי ממש הזדמנות לצבור יותר מדי מאסה, חוץ מזאת שהתחלתי איתה.

Antonator1 22-04-08 00:23

ציטוט:

הידיים אצלי יחסית קטנות, כי העצמות בהן לא עבות.

החזה מאסיבי, אבל לא חזק כמו הגב.

הגב והרגליים שלי לא רלוונטים לשום מכונה כבר כמעט שנה, ואני מתאמן רק קצת יותר משנה.

החזה... החזה לא חזק כמוהם.

יש אצלך יתרון של ידיים קצרות. אם שמת לב אצלי הידיים ארוכות בצורה קצת מוגזמת אפילו אז קצת קשה איתן לפעמים...

arbel2 22-04-08 00:28

כולכם סוסים ולא מפרגנים לעצמכם מספיק.

Antonator1 22-04-08 00:30

ציטוט:

ת'אמת כשנכנסתי לאוטובוס בדרך הביתה הרגשתי כמו איזה רוני קולמן... אנחנו צריכים להשוות את עצמנו יותר לאנשים רגילים מהרחוב כדי להבין באמת עד כמה ההשקעה משתלמת.

Elevation 22-04-08 00:38

ציטוט:

יש אצלך יתרון של ידיים קצרות. אם שמת לב אצלי הידיים ארוכות בצורה קצת מוגזמת אפילו אז קצת קשה איתן לפעמים...

זה נכון, האמות אצלי קצרות. אבל החלק העליון (ברח לי השם) מאוד ארוך. זה מבאס ת'תחת ויותר אשליה של בייספס קצר (לא שהוא ארוך, כן).

ויש לך אמות בהמתיות.

rrkk 22-04-08 00:47

ציטוט:

תראו מי מדבר
אתה הכי לא מפרגן לעצמך

Logout 22-04-08 02:21

ציטוט:

טוב, סיכומון קטן.

הסיבה שהוא באמת היה עצבני, זה בגלל ששעה לפני זה, נהגתי איתו ועם האישה, אני לוקח פרסה. אמצע פרסה, הרכב מולי חוסם אותי. אמצע צומת, כולם מנסים לנסוע, הרכב הבן :):):):) פשוט עוצר.

היינו עצבניים על זה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי הסיפור....!
הקטע עם הקללות שזה עוזר...גם אני וחבר שלי ככה...הוא מקלל לי ת'צורה מנסה לגרום לי רגשי נחיתות ודווקא אז נאי מצליח...מה שמצחיק זה שהוא אומר לי את זה שאני לוחץ 70 קילו :helpsmilie:
זה נראה קצת טיפשי אבל על הזין...אם זה עובד...:):):):)

The Sun 22-04-08 09:22

רק אני מסכן מתאמן לבד :| אפילו מי שיקלל אותי אין לי

P-a-n-1-c 22-04-08 09:47

ציטוט:

ת'אמת כשנכנסתי לאוטובוס בדרך הביתה הרגשתי כמו איזה רוני קולמן... אנחנו צריכים להשוות את עצמנו יותר לאנשים רגילים מהרחוב כדי להבין באמת עד כמה ההשקעה משתלמת.

חחחחחחחחחח חופשי אתה מחלק מחמאות לעצמך אה? :)

Sugarzaza 22-04-08 11:01

אולי כולכם תביאו ביד אחד לשני וזהו? ג'יז

eyalamzleg 22-04-08 11:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rrkk
תראו מי מדבר
אתה הכי לא מפרגן לעצמך

:):):):) תכלס!:D

Antonator1 22-04-08 11:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
חחחחחחחחחח חופשי אתה מחלק מחמאות לעצמך אה? :)

כשבמושב שלידך באוטובוס ישב מישהו בגודל החלק החציוני של האמה שלך ועוד עם כרס גם אתה תרגיש ככה.:CARRY86W:

איך אנשים חיים ככה בלי להתאמן יא רבאק...

BodyKilo 22-04-08 11:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun

+1
:unsure:

Antonator1 22-04-08 11:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BodyKilo
+1
:unsure:

אני לא ממש התחברתי לקללות... אני קצת מאבד ריכוז מסוג כזה של מוטיבציה. אבל זה בסדר לגמרי אם יודעים איך לעשות את זה.

arbel2 22-04-08 13:12

תמונה שלי ושל אנטון
לילד יש יד לא רעה בכלל לגילו.
http://i32.tinypic.com/11vmalf.jpg

P-a-n-1-c 22-04-08 13:15

ציטוט:

תמונה שלי ושל אנטון
לילד יש יד לא רעה בכלל לגילו.
http://i32.tinypic.com/11vmalf.jpg

נראה אותו דבר רק שהוא לבן אש :)

arbel2 22-04-08 13:17

ציטוט:

כן
בזרועות ההבדל ביני לבין אנטון ממש לא גדול, כמו שאמרתי ,שני ס"מ,וזה גם פונקציה של עובי של היד ,יש לו בייספס עם פיק מאוד מאוד גבוה. לילד יש עתיד :)

eyalamzleg 22-04-08 13:18

אנטון היקפים יא מטורף?

tomerA 22-04-08 14:52

שניכם נראים מעולה!
שני טנקים! תגיד ארבל אתה גם רוסי? (מה שלא ממש נראה בגלל השם)

Antonator1 22-04-08 16:39

ארבל, תעלה לזירת הגולשים את התמונה.

OverPower 22-04-08 21:09

ציטוט:

אני מוכן לקלל אותך :mushy:

רק תבחר שפה :king:

The Sun 22-04-08 21:11

אנגלית תמיד נשמע טוב יותר

alfi 22-04-08 23:41

ציטוט:

רק אני מתאמן במכון כושר שהוא בתוך קאנטרי בשכונה של מתייפייפים בת"א שמפוצץ באנשים בגיל המעבר וזקנים? ושיש רק ספה אחת לבנץ' ושתי ספות חופשיות וזוג דאמבלים מכל משקל עד 36 קילו :\? ואין כלוב לסקוואט או מוט לדדליפט? ואני יכול להמשיך :\

אה ונשמע אימון כיף :|

איזה קאנטרי?

The Sun 22-04-08 23:44

קאנטרי דקל בת"א

BodyKilo 23-04-08 01:02

ציטוט:

מה קרה לך אחי? עם כל הכבוד זה לא ממש נראה אותו הדבר..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:15.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ