![]() |
מישהו ממכם ראה את הבייספס הענקיים של דויד רובינסון ששמתי בתמונה שהוא מחזיק כדור
|
ציטוט:
אלונזו מורנינג גם מרשים. אבל קרל מלון לדעתי לוקח את כולם בהליכה... ואין קשר לזה שאני מעריץ שרוף שלו כבר 15 שנה.:whistle: |
לפי דעתי זה הגנטיקה שלהם, רואים שהמבנה גוף שלהם כזה, הם מתאמנים כן. אבל לא ניראה לי הם לוקחים משהו. זה לא ספורט שאתה צריך חומרים ,זה כשרון נטו,או לרוב. פוטבול זה משהו .
|
לגבי האחרים אני לא יודע....
אבל קרל מלון היה כל חייו פריק של כושר....הוא שמר על תזונה כמו בודיבילדר פנאט. והוא היה מתאמן באינטנסיביות.... אפילו בקיץ בפגרה, כשכולם היו נחים ועושים חיים אחרי עוד עונה ארוכה ומתישה של משחקים קרל מלון היה מתאמן כרגיל....אז ככה שאצלו זה בא מהשקעה תמידית חסרת פשרות...כמובן שגם גנטיקה משחקת תפקיד חשוב. |
הייתי פריק של Nba 1993-1998
שאני אומר פריק, אני מתכוון ממש. הייתי חולה כדורסל. כל היום רק הייתי רוצה לשחק כדורסל. מי השחקן האהוב עליך? |
ציטוט:
קרל מלון. מבין השחקנים הפעילים היום אני מאוד אוהב את קובי בראיינט. שחקן על סף השלמות לדעתי...יש לו הכל...אתלטיות , חוכמה..אקרובטיות יוצאת דופן...ראיית משחק....ג'אמפ שוט קטלני מכל מקום על המגרש. פשוט שחקן של פעם בדור. |
ציטוט:
אבל מה שהורס אותו, האופי! בנאדם כזה חרא ושחצן שיש לו כ"כ הרבה שונאים לא יוכל להיות בחיים ג'ורדן 2 |
ציטוט:
אז תשים לב מה קורה בעונות האחרונות....הוא הפך להיות יותר קבוצתי מתמיד. הוא השתנה....פיל ג'קסון שינה אותו. הממוצעים שלו כבר לא כמו של שנה שעברה שגם בה הוא השתנה בעיקר בסוף העונה... את המשחק האחרון בפלייאוף נגד פיניקס הם הפסידו בגלל שקובי היה יותר מדי קבוצתי במקום לקחת את המשחק על עצמו...הוא פשוט סירב לזרוק לסל למרות שהלייקרס היו בפיגור רוב המשחק. עד היום לא מבינים למה הוא עשה את זה דווקא במשחק המכריע. |
לא מדבר איתך על און דה קורט, שבאמת הוא השתפר פלאים.
מדבר איתך אוף דה קורט, מסיפורים "צהובים", הבנאדם חרא, וסיפור הבגידה באשתו לא עוזר. אבל למרות הכל, אני חושב שכרגע הוא השחקן הטוב ביותר ב-נ.ב.א (כן, יותר מלברון) ואני אוהד הלייקרס כבר 10 שנים +- |
ציטוט:
אנחנו בתור צופים של האן בי איי איכפת לנו ממה שקורה במגרש. |
ציטוט:
בנאדם שהוא חרא איפשהו (למרות שגם ג'ורדן היה פרחח), בין אם זה על המגרש או מחוצה לו בחיים לא יהיה אייקון שאפשר להזדהות איתו ומוערך על ידי כולם |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם בא לך לראות משחקים כאלה בוא תראה תמשחקים שלנו דלית אל כרמל נגד אום אל פחם !! ... פעם היה יריות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
לאנשים גבוהים מאוד, שיש להם גם עצמות גדולות ומבנה רחב מן הסתם, הגודל של היד יהיה יותר גדול משל בן אדם ממוצע. אני ממש לא דיברתי פה על מסת שריר! אני בטוח שלכל אחד פה יש איזה חבר מגודל שהיד שלו גדולה ללא אימונים, עקב מבנה גדול פשוט. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
וואי מבטיח שהיה לי כיף לראות את זה חחחחחחח
אחד הדבריםםם |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש מצב אתה מעלה משהו?:diractor: |
חחחחחחחח איזה מכות עלק גדול!! תודה עומרי!
|
ציטוט:
שניה אני אפתח את האלבום ניראה מה יש... לא הכי אהבתי אותו אז תמיד נתתי קלפים שלו תמורת שחקנים שאני הערצתי כמו ג'ורדן ושאקיל. |
צילמתי לך RECOBA
דף 1- מילר,פייתון,דנקן,קרל מלון,ג'ורדן,מרבורי,כריס וובר,גלן רייס ואלונזו מורנינג. http://img187.imageshack.us/img187/1144/nba1hw5.jpg |
דף 2- מילר,בייקר,פייתון,אוניל,רודמן,שון קמפ,ג'ורדן ובנאוה.
http://img338.imageshack.us/img338/7686/nba2ou3.jpg |
דף 3- אנפרי הרדוואי, ברנט ברי(בשנת רוקי שלו96) אלונזו מורנינג,סמיט,מילר,גייסון קיד ומוטמבו.
http://img275.imageshack.us/img275/5273/nba3pm4.jpg |
פשש תותח עומרי איזה אוסף!
בתאכלס חשבתי שהתכוונת לקליפים, אבל בקטנה! :jockey: |
ציטוט:
יש לי גם בבית אוסף רציני מאוד, ישנים ושמורים! עד שאני אחזור....אוליי זה יהיה שווה משהו... ; ] |
עומרי אני לא יודע כמה אתה פריק של כדורסל ואן בי איי אבל אין מצב שיש לך אוספים יותר מרשמים משלי יש לי פה בבית אלפי קלפים
|
אף אחד פה לא היה חולה כדורסל כמוני חבר'ה.
כשקרל מלון וסטוקטון עוד שיחקו ביוטה אני הייתי נשאר ער לראות את המשחקים עד הבוקר וצועק כאילו שאני באולם....כל הבנין התעורר בגללי. ארבע בלילה ואני על קוצים צועק על הטלויזיה. אין כמו השידורים החיים של האן בי איי! i love this game! |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני כבר לא מת על NBA,עבר לי בערך לפני 6 שנים... אבל האוסף שמור. |
ציטוט:
דרך אגב אני זוכר את השילוב של קרל מלון וסטוקטון אתה יודע מאיפה??? NBA JAM המקורי!! שנת 93 היה לי את זה בסופר נינטנדו!:jockey: |
ציטוט:
משחק פצצה. אבל יש גם את NBA HANG TIME שאני עדיין משחק בו לפעמים. משחק באמת כיפי. אם אתה רוצה אפשר להעלות אותו אפילו לרשת...חמישים מגה סך הכל. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ