ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מכירים את זה ש.....? (https://israelbody.com/showthread.php?t=31969)

bigwave1 30-03-08 16:44

מכירים את זה שאתם עומדים בתור פתאום בא בנאדם ונדחף כזה וכשאתה מעיר לו הוא אומר לך שהוא היה פה לפניך הוא רק הלך שנייה ואז מתחיל מזה בלגאן וכולם רבים עם כולם

///Efi/// 30-03-08 16:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OverPower
מכיר, או שאתה נכנס ראשון לאטובוס הוא כולו ריק אתה יושב כשיש שני מושבות ריקים ואז נכנסת איזו זקה אחת כשכל האוטובוס ריק והיא מתיישבת דווקא לידך עם כל השקים שלה ומוחצת אותך.... :mellow:

ואז היא שולחת יד למיפשעה שלך ואומר שהיא חמה ובא לך כאן ועכשיו, ומי פה לשם אתה מוצא את עצמך יושב בספסל האחורי כשזקנה אם שקים מוצצת לך... מכירים את זה?

eminemfan 30-03-08 16:47

מכירים את זה שאתה הולך ופתאום נדק לך קורי עכביש לפני איזה מעצבן זה

Big_Hand 30-03-08 16:59

מכירים את זה שאתם מוצאים משהו שחיפשתם אחרי הרבה זמן ופתאום לא זוכרים מה רציתם לעשות איתו?

slim shady 30-03-08 17:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bigwave1
ודרך אגב קוראים לי שמוליק :sbb4: שתדעו לפעם הבאה

+1 :)

מכירים את זה שכשאתם בשיעור נהיגה יושבים מאחורה ולפניכם תלמיד/ בד"כ תלמידה נוהגית וכשהיא עוצרת באדום היא מאטה מאטה מאטה מאטה מאטה ואז בוםםםםםםםם על הברקס והצוואר שלך נשבר וכל הדברים באוטו עפים כמו כדור במשחק פינבול ובא לך להוציא את השרוך מהקאפוצ'ון ולחנוק אותה למוות!! מכירים את זה?

Antonator1 30-03-08 17:09

זיכרון מהתיכון:
מכירים את זה שאתם קובעים להתחיל להתכונן למבחן ב - 1. מגיע 1, אתם דוחים את זה ל - 3. מגיעים ל - 3, אומרים "עוד כמה דקות" וכבר 6 על השעון. ב - 6 אתם כבר לא עוקבים ועושים משהו אחר. אוקיי, ב - 8 אתם סגורים סופית על זה שעוד שעה גג אתם מתחילים ולא מפסיקים. ב - 11 אתם סוף סוף מתחילים לקרוא, לוקחים הפסקת גלישה באינטרנט כל 5 דקות, זה נמשך בערך 40 דקות ואז בבוקר יצא שלא התכוננתם בכלל...

slim shady 30-03-08 17:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
זיכרון מהתיכון:
מכירים את זה שאתם קובעים להתחיל להתכונן למבחן ב - 1. מגיע 1, אתם דוחים את זה ל - 3. מגיעים ל - 3, אומרים "עוד כמה דקות" וכבר 6 על השעון. ב - 6 אתם כבר לא עוקבים ועושים משהו אחר. אוקיי, ב - 8 אתם סגורים סופית על זה שעוד שעה גג אתם מתחילים ולא מפסיקים. ב - 11 אתם סוף סוף מתחילים לקרוא, לוקחים הפסקת גלישה באינטרנט כל 5 דקות, זה נמשך בערך 40 דקות ואז בבוקר יצא שלא התכוננתם בכלל...

אחד הדברים המתסכלים עלי אדמות.. :mellow:

orel 30-03-08 18:13

מכירים את זה שאתם במקלחת מתפננים עם הזרם החזק ודווקא אז אבא שלכם נזכר שיש לו חוט דנטלי לעשות אז בשירותים השניים הוא לוקח חצי מהזרם ואתם מתקלחים כמו מסכנים בשואה? |:?
מכירים את זה שיש גושים בגבינה לבנה ואתם מסננים וכולה נשפכת? :|
מכירים את זה שאתם הולכים עם הפלאפון ביד ומחפשים בכל הבית איפה הוא וצורחים על כולם?
מכירים את זה שאין נייר טואלט בשירותים אז מתחילים לאלתר עם דברים אחרים? (לא נפרט)

The Sun 30-03-08 18:25

מכירים את זה שאתם בעיצומו של חירבון עוצמתי במיוחד ואז הקקה נשבר לשניים ונשאר לך גוש תקוע בחריץ ואתה נלחם בכל הכוח לגרום לו לצאת החוצה גם אם זה אומר לשבת שעה בשרותים, ואז אתה מתחיל לגרד אותו בחתיכות עם הנייר טואלט?

gilsXM 30-03-08 19:13

מכירים את זה שאתם רואים סרט וכל שניה בא לכם להשתין / לחרבן כאילו זה עשיתם את זה כבר 20 שנה?

slim shady 30-03-08 20:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun
מכירים את זה שאתם בעיצומו של חירבון עוצמתי במיוחד ואז הקקה נשבר לשניים ונשאר לך גוש תקוע בחריץ ואתה נלחם בכל הכוח לגרום לו לצאת החוצה גם אם זה אומר לשבת שעה בשרותים, ואז אתה מתחיל לגרד אותו בחתיכות עם הנייר טואלט?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כל כך נכון.!!!!:diractor:

קבל מונ' רוחני..

The Sun 30-03-08 20:07

=[ only the truth baby.. only the hard tell truth

///Efi/// 30-03-08 20:21

מכירים את זה שאתם חולמים שאתם סתם הולכים לבצפר או עושים דברים רגילים, ואז כשאתה מיתעורר ומתחיל להיתארגן בבוקר אתה כל הזמן תוהה אם זה חלום או זיכרון...

DrGYM 30-03-08 20:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
מכירים את זה שאתם חולמים שאתם סתם הולכים לבצפר או עושים דברים רגילים, ואז כשאתה מיתעורר ומתחיל להיתארגן בבוקר אתה כל הזמן תוהה אם זה חלום או זיכרון...

לא :laughing:

///Efi/// 30-03-08 20:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DrGYM
לא :laughing:

חכה חכה אתה מביא מישפט, אני יקטול אותך

DrGYM 30-03-08 21:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
חכה חכה אתה מביא מישפט, אני יקטול אותך

תמשיך לחכות :flowers:

עבו 30-03-08 21:10

מכירים את זה שהמצית (עם אבן) לא נדלקת רגיל, רק אם אתם ביד אחת מחזיקים את הגז, וביד השניה מסובבים את האבן???

כוס אמק... :unsure:

afarsek 30-03-08 21:21

מכירים את זה שאתם מחכים שבוע עד שמשהו יירד לכם באימיול ובסוף אתם מגלים שהקובץ פגום \ קובץ אחר?
(קרה בעיקר בתקופת קאזה עם אינטרנט שלא עובר את ה50 קילובייט).

DMX 30-03-08 21:27

מכירים את זה כשאתם בשירותים ציבוריים [בתי מלון או שירותי מורים בבצפר בד"כ] מחרבנים ואז מישהו דופק בדלת או מנסה לפתוח אותה ואתם לא יודעים איך להגיב לו

TheRock 30-03-08 21:50

מכירים אתצ זה שאתם מחרבנים אז אתם באים לנגב תתחת והנייר טואלט נידבק לכם לתחת ושאתם מושכים אותו הוא ניקרע וחתיכה ממנו נישארה בתחת תקועה

DMX 30-03-08 22:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מורדוך
מכירים אתצ זה שאתם מחרבנים אז אתם באים לנגב תתחת והנייר טואלט נידבק לכם לתחת ושאתם מושכים אותו הוא ניקרע וחתיכה ממנו נישארה בתחת תקועה

חחחחחחחח חזק!

דנידין 30-03-08 22:21

מכירים את זה שמתאמניםאח מרוב הצעקות והקושי שוכחים כמה חזרות נשארו לכם? חח

hasman90 30-03-08 22:25

מכירים את זה שאממ אתה קמים בבוקר ומחילים לשחק עם הzרם של הפיפי יענו מכוונים על הכחול הזה שמוציא צבע ? Xd
או שזה רק אני ?:mellow: :wub1:

snirzaharonz 30-03-08 23:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hasman90
מכירים את זה שאממ אתה קמים בבוקר ומחילים לשחק עם הzרם של הפיפי יענו מכוונים על הכחול הזה שמוציא צבע ? Xd
או שזה רק אני ?:mellow: :wub1:

חחחחחחחחחח איזה חנון
מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב חושבים שאתה מכירים מישהו שבא מולכם עושים לו שלום ואז מתברר שזה לא הוא ..
אז אתם ממשיכים ומדברים כיאילו למישהו מאחוריו חחחחחחחחחח

Roei 30-03-08 23:46

מכירים את זה שיש לכם מבחן וערב (12 בלילה זה ערב כן?) לפני המבחן אתם יושבים עם החומר פתוח מלכם מונח של השולחן של המחשב
ואתם אומרים לעצמכם אני יכנס רגע לאינטרנט ואז יתחיל ללמוד
ובסוף קורה שאתם מוצאים את עצמם ערים כשכל הבית ישן ואתם יושבים על ההמחשב עם כל החומר פתוח לידכם במקום להתחיל ללמוד אתם סתם גולשים באינטרנט

מכירים את זה? זה קורה לי ממש עכשיו

סהר! 31-03-08 02:56

מכירים את זה שכשקורה לכם משהו כזה שכולם מכירים ורגילים אליו, אתם מתים לפתוח אשכול של מכירים את זה ושכולם יזדהו איתכם וזה לא יוצא לפועל?

סהר! 31-03-08 02:58

אה ועוד משהו מכירים את זה שהולך לכם קטלני במבחן רשמתם הכל השוותם עם הילד עם הציונים הכי טובים בכיתה וכתבם בול כמוהו.
וכשאתם מקבלים את המבחן רואים 63 ואומרים לעצמכם בטח המורה לא אוהבת את הכתב שלי

DrGYM 31-03-08 06:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סהר!
אה ועוד משהו מכירים את זה שהולך לכם קטלני במבחן רשמתם הכל השוותם עם הילד עם הציונים הכי טובים בכיתה וכתבם בול כמוהו.
וכשאתם מקבלים את המבחן רואים 63 ואומרים לעצמכם בטח המורה לא אוהבת את הכתב שלי

+!1111

מכירים ת זה שיום אחרי המבחן בספרות (כן, רק בספרות זה יכול לקרות :boxing: ) המורה בשיעור אומרת לך שהיה לך מבחן "מעולה" ובסוף אתה מקבל 60 ??

H18 31-03-08 07:37

קרה לי היום! =[
מכירים את זה שאתם חולמים על מזה כוסית רצחח מתמזמזים איתה והכל ואז מגיעים לחלק הטוב ופתאום! גלינג גלינג גלינג השעון הנעורר המיזדיין מעיר אותכם! פאקקקקקקקק

Gootche 31-03-08 08:28

מכירים את זה שאתם מרימים משהו או הולכים ברחוב ופתאום מקבלים מכה קטנה כזאת בראש ומרגישים כמו אהבלים ואז אתם מסתכלים עם העיניים לצדדים ומחפשים אם מישהו ראה את זה?

GEVER 31-03-08 09:54

מכירים את זה שאתם באמצע שפשוף ובדיוק כשאתם עומדים לגמור נשמעת דפיקה בדלת?

^סהר^אבוטבול^ 31-03-08 10:15

מכירים את זה שאתם עומדים להתקלח ולא משנה כמה פיפי יהיה לכם בסוף אתם לא תעשו באסלה אלה במקלחת

סהר! 31-03-08 14:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ^סהר^אבוטבול^
מכירים את זה שאתם עומדים להתקלח ולא משנה כמה פיפי יהיה לכם בסוף אתם לא תעשו באסלה אלה במקלחת

בטח אין אחד שלא משתין במקלחת אף אחד לא אומר את זה אבל כולם עושים את זה.
מכירים את הזקנים האלה במכון כושר שמתחילים לשרוק במקלחות ואז את מתחילים להחזיר להם בשירוקות ונוצרת סינפוניה?

Yoshi-Moto 31-03-08 15:05

תרשו לי להעתיק משחק חסון:

מכירים את זה שאתם מביאים ביד ואין לכם איפה לנגב, אז אתם מנגבים בחומוס?

superbik3 31-03-08 15:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי h18
קרה לי היום! =[
מכירים את זה שאתם חולמים על מזה כוסית רצחח מתמזמזים איתה והכל ואז מגיעים לחלק הטוב ופתאום! גלינג גלינג גלינג השעון הנעורר המיזדיין מעיר אותכם! פאקקקקקקקק

וואי אחד המציקים [הקטע של השעון המעורר]

אגב היית רושם את זה ככה יותר מצחיק

"מכירים את זה שאתם עם כוסית על מתחרמנים מתמזמזים אבל שמגיעים לחלק הטוב פתאום.. השעון המעורר מצלצל?"

r0y 31-03-08 17:31

מכירים את זה שאתם עומדים להירדם ואתם חולמים שאתם רצים נופלים ופתאום הגוף רועד כזה כאילו קיבל מכה ואתם מתעוררים??
Slim Shady..עברת טסט כבר?

trx--->sus 31-03-08 17:36

מכירים את זה שתפוד

gad57 31-03-08 17:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
+1 :)

מכירים את זה שכשאתם בשיעור נהיגה יושבים מאחורה ולפניכם תלמיד/ בד"כ תלמידה נוהגית וכשהיא עוצרת באדום היא מאטה מאטה מאטה מאטה מאטה ואז בוםםםםםםםם על הברקס והצוואר שלך נשבר וכל הדברים באוטו עפים כמו כדור במשחק פינבול ובא לך להוציא את השרוך מהקאפוצ'ון ולחנוק אותה למוות!! מכירים את זה?

חחחחחחחחחחחחחח כל שיעור אני עושה את זה למורה נהיגה שלי

Yoshi-Moto 31-03-08 17:37

מכירים את זה שאין מה לראות בטלויזיה כמה שעות טובות ואז דווקא שיש משהו מעניין אתם שמים לב שבמקביל יש עוד משהו שחיכיתם לו כל השבוע?
כל הפרק אתם מזפזפים רואים 2 סדרות במקביל ולא מבינים כלום משניהן

H18 31-03-08 18:04

מכירים את זה שיש לכם ז.ב.ב.ר (זיקפת בוקר בלתי רצויה) ואז אמא/ אבא/ מישהו בא להעיר אותכם ומעיף את השמיכה מעליכם ואתה מתקפל לצורת בוטן שלא ישים לב חחחחחח

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:37.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ